Zonnebrilmagazine Optiek Van Gorp - Check onze zonneglasactie

Zonnebrilmagazine Optiek Van Gorp - Check onze zonneglasactie

Geschreven op 4/05/2020

 Optiek Van Gorp- zonnebrillenmagazine

We mochten de afgelopen weken al volop van de eerste zonnestralen genieten. Dat belooft des te meer voor wat deze zomer nog komt! En daar hoort een hippe zonnebril bij. Hij lag al eventjes klaar, vers van de pers. We zijn dus súperblij jullie hem eindelijk te kunnen tonen: het Optiek Van Gorp-Zonnebrillenmagazine!

Kreeg je ons magazine al in de brievenbus? Hij is hier ook online te lezen.

 

Actie zonnebrilglazen op sterkte

Een nieuwe zonnebril op het oog? Er zijn opnieuw heel wat prachtige exemplaren binnen van allerlei topmerken zoals Chanel, Tom Ford, Dolce&Gabbana, Gucci, Oakley of Serengeti. Voor wie een zonnebril op sterkte nodig heeft, loopt ook nu onze zonneglas-actie! Kom dus zeker de nieuwe zonnebrillen voor zomer 2020 ontdekken. Samen vinden we de zonnebril en het type glas dat perfect past bij jouw persoonlijkheid en stijl.

Conform de corona-maatregelen werken wij zoveel mogelijk op afspraak. Indien je een oogmeting wenst te laten doen, dan kan je hier een afspraak maken. Zo ben je zeker dat je de volledige zomer kunt genieten met het scherpste zicht.

xx Team Optiek Van Gorp

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips