Theo Eyewear: Happy Chips

Theo Eyewear: Happy Chips

Geschreven op 11/03/2024

Theo Eyewear

Happy Chips

Laten we het hebben over de verrukkelijke nieuwe collectie van Theo Eyewear. Deze brillen zijn niet alleen stijlvol, maar ook speels en uniek. De modellen hebben namen die je doen denken aan één van je favoriete snacks: ‘chips’! 

De subtiele details, zoals de scharnieren (wist je trouwens dat al de Theo modellen met dit soort scharnieren namen van aardappelbereidingen hebben?!) en de afwerking, maken deze bril echt speciaal. Het is alsof je een exclusieve snack draagt!

Hier zijn enkele van de opvallende modellen uit de collectie:

Crispy

Deze bril is net zo knapperig als een versgebakken aardappelchip. Met zijn gedurfde vorm en levendige kleuren is het een echte blikvanger!

Crunchy

De Theo Crunchy is een ware smaakmaker in de wereld van brillen. Een uitstekende keuze als je op zoek bent naar ene 'krokant' statement piece.

 

Ribbel

De Ribbel - niet echt geribbeld - heeft een rechthoekig montuur. De tijdloze vorm krijgt subtiele accenten door de aparte afwerking op de neusbrug en hoeken vooraan.

Sensational

De Sensational heeft zijn naam niet gestolen: Hij is echt sensationeel!

Super

Deze Theo Super maakt indruk. De hoekige vorm staat heel mooi bij mensen met een rond gezicht. 

Elk model is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De collectie kan je komen passen en ontdekken bij Optiek Van Gorp!

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips