In het spoor van Tourwinnaar Egan Bernal: de Oakley Sutro

In het spoor van Tourwinnaar Egan Bernal: de Oakley Sutro

Geschreven op 6/08/2019

Tijdens de voorbije Tour de France heb je hem ongetwijfeld op de neus van kersvers Tourwinnaar Egan Bernal zien schitteren: de Oakley Sutro sportbil.

Oakley heeft een enorme inspanning gedaan om fashion met prestatiegerichtheid te combineren. De Oakley Sutro hierdoor is de ideale sport- én vrijetijdsbril voor modebewuste sportievelingen. De Sutro is initieel bedoeld voor stadsritten, maar voelt zich ook thuis op wegdek, grind en offroad. Met een gewicht van slechts 32 gram is de lichtgewicht Sutro zo comfortabel dat je misschien zelfs vergeet dat je een zonnebril draagt.

Kenmerkend aan de Sutro is zijn ruim gezichtsveld, wat erg van pas komt wanneer je over je schouder heen naar aanrijdende auto's kijkt - zeker nuttig als je vaak in een stedelijke omgeving rijdt. Met dank aan Bernal en andere profs in het peloton is de Sutro op korte tijd opgepikt en heeft hij snel naam gemaakt. Wat je Oakley zeker moet nageven is hun originaliteit. De vorm is absoluut uniek.

De Prizm lenzen bieden een kristalhelder zicht. De Prizm-lenzen verbeteren de natuurlijke kleuren en het contrast, wat het spotten van oneffenheden veel gemakkelijker maakt. Prizm lenzen highlighten als het ware de natuurlijke kleuren waardoor de wereld rondom je er gewoon nét dat tikje mooier uit ziet.

Het montuur is in hetzelfde O-matter materiaal waarin de andere sportzonnebrillen van Oakley ook worden gemaakt. Het is een flexibel, maar ook duurzaam montuur. Op de neus is het brilmontuur ook afgewerkt met een unobtanium anti-slip neussteuntje tegen zweet.

De Oakley Sutro is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Via onze website Eyesport.be kan je de verschillende kleuren bekijken. Toch liever een uniek exemplaar? Neem via mail contact met ons op of in de winkel en customise je Sutro zodat hij naadloos aansluit bij je teamkit /helm /fiets /...

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips