Brillen Trends Najaar 2016-2017

Brillen Trends Najaar 2016-2017

Geschreven op 20/10/2016

Sereniteit, kracht en optimisme domineren het kleurenpalet voor het najaar 2016-2017. Aardetinten en levendige kleuren gaan hand in hand en zorgen voor een gestructureerde speelsheid.

Poederroze

Toch wel dé modekleur bij uitstek voor de aankomende winter!
Dit zacht en vrouwelijk roze is trouwens ook heel mooi met grijs te combineren. Eerder al te zien in de kapsels en nu ook prominent aanwezig in de brilmode
voor aankomende winter. Nog meer roze? Ook in de metalen monturen zijn accenten van ‘rosé goud’ duidelijk aanwezig.

Metallic

Metallics zijn misschien niet echt een kleur, maar absoluut niet weg te denken dit najaar! Blinkend metallic plissé rokken, schoenen met zilveren of gouden accenten, maar zeker ook brillen en zonnebrillen afgewerkt met glitter en metalen details. Fijne metalen veren, kunststof brillen gecombineerd met metaal,… Ook de fijne ronde retromonturen in metaal zijn aan hun opmars bezig. Wij zijn fan!

50 Shades of blue

Riverside is een koele blauwe tint en dominant aanwezig komende herfst en winter. Deze kleur straalt verfijning uit, is spannend, en zorgt voor een gevoel van standvastigheid.
Ook het lichtere hemelsblauw is in de mode bij heel wat designers terug te vinden.
Ook het typerende kobaltblauw van het Antwerpse brillenmerk Theo is een knaller dit najaar! Zij introduceerden bovendien een mat blauwe kleur die heel stijlvol oogt.

Sharkskin Grey

Zwart blijft uiteraard een klassieker, maar het winterse ‘Sharkskin’ grey – een makkelijk combineerbaar grijs – komt ook z’n plaatsje veroveren. Makkelijk combineerbaar met alle andere tinten in het najaars-kleurenpalet.

Wijnrood

Van dit diepe warme rood gaat je bloed letterlijk sneller pompen! Dit levendige rood breng kleur in een eerder rustig kleurenpalet. De warme en sensuele kleur straalt absoluut zelfvertrouwen uit!

Groen

Bruine ogen met een zweem groen erin of prachtige groene kijkers? Dan kan een groene bril jouw ogen heel mooi accentueren. Dit najaar zien we verschillende schakeringen

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips