Geen last van aandampende brilglazen tijdens het dragen van een mondmasker met anti-aandamp producten

Geen last van aandampende brilglazen tijdens het dragen van een mondmasker met anti-aandamp producten

Geschreven op 6/05/2020

Dat een mondmasker en brildragen niet de meest optimale combinatie is, dat hebben veel mensen de laaste weken aan den lijve ondervonden. Je hebt zelf misschien al gemerkt dat jouw bril tijdens het dragen van gelaatsbescherming snel aandampt en beslaat.  

De laatste dagen lazen we op verschilende media heel wat foutieve informatie ivm brillenglazen die aandampen tijdens het dragen van een mond- en gelaatsmasker. De trukjes die sommige media aanreiken kunnen je brilglazen of montuur onherstelbaar beschadigen!

Gebruik NOOIT afwasmiddel en warm water op je glazen, en wrijf ook niet op je glazen met een papieren tissue.

Wat kan wel om je bril & glazen te reinigen: Lauw water en een microweefseldoekje of spray specifiek voor brilglazen.

Last van aandampen?

Wat je kan proberen is je bril op het bovenste gedeelte van het mondmasker te plaatsen zodat de uitgeademde lucht geen kans krijgt om achter je glazen terecht te komen. Trek het mondmasker echter niet te hoog, want je mond moet mooi afgedekt blijven.

Meestal is dit niet voldoende. Gelukkig zijn er anticondens producten te verkrijgen. Gebruik een professionele antidamp-spray of -stift. Deze producten vind je terug op onze webshop. Breng het anti-aandamp product op je brilglazen aan, ga er vervolgens met een katoenen doekje of microweefseldoekje over en klaar!

Wij zijn er in elk geval klaar voor!😷


#NoFog #StayClear #StaySafe

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips