Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Garrett Leight

Garrett Leight

Geschreven op 27/01/2020

Coming Soon

In het voortdurend streven naar nieuwe, uitzonderlijke uitbreidingen voor onze brillencollecties, stelt Optiek Van Gorp met heel veel plezier de Garrett Leight California Optical collectie aan je voor. Elk montuur wordt met de hand gemaakt en wordt één voor één nauwkeurig nagekeken voor het de studio aan Venice Beach L.A. verlaat. Dit is merkbaar aan de kwaliteit van de monturen. De kunststof frames worden geproduceerd van hoogwaardige acetaat platen. De scharnieren worden dan weer op maat gemaakt in Duitsland. Elk GLCO montuur bevat speciale scharnieren die langs de ene zijde bedekt zijn met goud en aan de andere zijde met zilver. De rivetten zijn bij dit merk niet enkel voor de sier, maar garanderen mee de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en sterkte.

Dit intussen gerenommeerd Amerikaans merk wist de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie op te bouwen onder de meest hippe en trendy inwoners van Los Angeles en siert intussen de neus van heel wat wereldsterren, zoals onder andere Ryan Gosling, Bruno Mars, Kirsten Stewart en Bradley Cooper. Niet onterecht, als u de stijlvolle uitstraling en hoogkwalitatieve materialen bekijkt die kenmerkend zijn voor elk van deze unieke accessoires.

 

    

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips