Dailies Total 1 Multifocal: Moeiteloos weer die kleine lettertjes lezen

Dailies Total 1 Multifocal: Moeiteloos weer die kleine lettertjes lezen

Geschreven op 27/10/2017

Eens de 40 voorbij, is de kans klein dat je eraan ontsnapt: aan de kleine lettertjes die wat waziger worden, het lezen wat moeilijker gaat. Een leesbril dan maar?

Dat hoeft niet. Met multifocale contactlenzen zie je opnieuw scherp op alle afstanden. Je switcht moeiteloos van dichtbij naar veraf en andersom. En de multifocale lenzen zijn uiterst comfortabel om te dragen. Vaak merk je alleen aan je scherp zicht dat je ze draagt.

Bovendien heb je met multifocale lenzen je 'leesbril' altijd bij de hand en niemand die er iets van ziet. Een multifocale daglens is daardoor ook ideaal voor tijdens het sporten: elke keer een nieuwe steriele lens en gemakkelijk in gebruik. Je ziet scherp voor ver alsook op je fietsnavigatie en/of harstslagmeter.

Bovendien is lenzen testen steeds eerst op proef, en kosteloos. Graag wat meer uitleg? Spring gerust binnen, we bekijken samen graag alle mogelijkheden.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips