We love the snow!

We love the snow!

Geschreven op 16/11/2015

Al zin om je wintersport-outfit uit te proberen? We hebben een ruime keuze aan goggles in huis zodat deze perfect matcht met je outfit.

Het belang van een goede skibril wordt vaak erg onderschat, terwijl dit een zeer belangrijk onderdeel van je uitrusting is. Ogen zijn erg gevoelig voor ultraviolette straling van de zon. De sneeuw reflecteert het licht en door de hoogte is de uv-straling van het zonlicht heel sterk. Wanneer het hoornvlies te lang en te intens aan de uv-straling wordt blootgesteld, kan zelfs sneeuwblindheid ontstaan. 

Een goede skibril beschermt je bovendien tegen sneeuw en ijs als je met hoge snelheid aan een afdaling bezig bent. Als je off piste gaat skiën kunnen takken van bomen tegen je gezicht slaan. Je bril beschermt je ogen hiertegen.

Skimaskers of goggles zijn beter dan een gewone zonnebril. Omdat ze overal goed aansluiten bieden ze aan alle kanten bescherming tegen UV-straling. Ze voorkomen daarenboven tranende ogen, want de wind krijgt geen kans...

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips