Nieuwe Theo collecties

Nieuwe Theo collecties

Geschreven op 1/02/2019

Theo + James: Outlines

Tijd voor iets origineels dacht James Van Vossel. Voor zijn nieuwste collectie “Outlines” vertrekt James vanuit de glasvorm. Die maakt hij bepalend voor het verdere ontwerp van de bril. Zo verlengt hij de bestaande glasvorm en laat die doorlopen in het frame. Op een natuurlijke wijze vormt dat frame zich dan als een omlijning, een schaduwbeeld rond de essentie - het glas; terwijl er tussen frame en schaduwbeeld een originele spanning ontstaat. Een nieuwe tijd, een nieuwe kijk.

Theo + Matali Crasset: Trait d'Union

Na de reeks ‘Wide Open’ lanceert Theo nu ‘Trait d’Union’: een nieuwe collectie met zes brillen van Matali Crasset. Trait d’Union staat voor eenvoud. In deze complexe wereld kiezen we voor de soberheid die ons op een andere manier tegen het dagelijkse leven doet aankijken, om te genieten van wat nog komt, en om de verborgen schoonheid en het ‘nu’ te waarderen. 

Mille +60 Collectie

Generation Y is de eerste generatie die volwassen werd in het nieuwe millenium. Ze werden toen weggezet als zelfverzekerd, tolerant, optimistisch en zeer ambitieus. Een generatie met veel potentieel. En voor die generatie die van bij de start opgegroeide met alle voordelen van de informatie- en communicatietechnologie heeft Theo een brillencollectie gemaakt, de Mille+.

Generatie Y is ondertussen bijna 40 en is volledig tot zijn recht gekomen. Ze zijn nog steeds wild ambitieus en maken hun dromen waar. En hun bril? Als eerbetoon aan het waargemaakte potentieel, draaien we de Mille + collectie binnenstebuiten. De bubbels, de sprankel van een generatie die in het begin verborgen onder de oppervlakte lag, mag nu bruisen aan de buitenkant zichtbaar voor de hele wereld.

  

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips