• Oakley Prizm Technologie
    26/04/2024

    OAKLEY PRIZM TECHNOLOGIE

    Waar je met Oakley PRIZM het verschil ziet:

    Low Light

    PRIZM Low Light (Kleur basisglas: Rose | 75% Lichttransmissie): Deze lens biedt de oplossing voor helder zicht in donkere omstandigheden. Een goede optie voor in het bos of wanneer het 's avonds vroeger donker wordt.

    Wat kan je concreet verwachten:
    Scherpe contrasten, helder gezichtsveld en de lichte kleurtint geven een aangename kijkervaring bij het sporten. Deze lichtroze lens geeft je een extra boost waardoor je volop kan genieten van een heerlijke avondrit.

    Medium Light

    PRIZM Road (Kleur basisglas: Indigo | 20% Lichttransmissie): De verbeterde kleuren en contrasten zorgen voor een snellere reactietijd op de weg. De lens accentueert de allerkleinste oneffenheden op het wegdek. Je fietsrit wordt levendiger dankzij het behoudt van de natuurlijke kleuren om je heen.

    Wat kan je concreet verwachten:
    Zowel in daglicht als schaduw verbetert het zicht spectaculair: de witte lijnen op de weg en verkeerslichten zijn helder. Deze allround bestseller is ideaal voor de gepassioneerde renner, en zeker aan te raden voor eender wie vaak op de baan vertoeft. Met PRIZM Road geniet je van elke kilometer op de weg.

    PRIZM Trail Torch (Kleur basisglas: Grapefruit | 35% Lichttransmissie): Deze lens is specifiek ontworpen om het contrast te versterken en kleuren te optimaliseren in bosrijke en trailomgevingen. Kortom de ideale lens om te gaan wandelen, lopen, off-roaden en mountainbiken. Van het omliggende terrein kan je elk detail scherp waarnemen en zo obstakels tijdig spotten.

    Wat kan je concreet verwachten: 
    De lichtere lenskleur zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan schakelen tussen schaduwrijke en zonnige delen van het pad. Kleuren in je omgeving wordt contrastrijker en zorgen voor een betere visuele ervaring.

    PRIZM Golf (Kleur basisglas: Ruby | 30% Lichttransmissie): Deze lens werd speciaal ontwikkeld om het dieptezicht te verbeteren in grasrijke omgeving. De afstanden kunnen hierdoor veel beter worden ingeschat, ook bij wisselende soorten ondergrond. Ideaal voor de golfer die zijn golfervaring naar een hoger niveau wilt tillen.

    Wat kan je concreet verwachten:
    Verbeterd zicht en contrast tussen de kleuren cyaan en groen, wat vaak voorkomt bij gezond gras. Bijkomend krijg je een contrastverhoging bij de kleuren geel, oranje en rood. Ideaal voor op de meer verdorde stukken gras. Op deze manier is het veel makkelijker afstanden in te schatten. Je ziet bovendien veel beter de scheidingslijnen tussen verschillende zones van de hole: de green, fringe of fairway zijn zo veel beter te onderscheiden. De mogelijkheid om het verschil in de grassoorten op voorhand te kunnen onderscheiden kan echt een game-changer zijn.

    PRIZM Dark Golf (kleur basisglas: Ruby | 22% Lichttransmissie): Deze lens is nog een tintje donkerder dan de PRIZM Golf die bij zonnig weer de juiste oplossing biedt.

    Bright light

    PRIZM Road Black (kleur basisglas: grey | 11% Lichttransmissie): Deze lens is geschikt voor zeer zonnig weer. Ideaal voor een zomerstage of lichtgevoelig ogen.

    Wat kan je concreet verwachten:
    Een zichtbare verhoging in de helderheid van de weg in contrast met grijze tinten van de ondergrond. Fel licht wordt gefilterd en vervangen door aangename lichttinten en een brede kijkzone. Geniet van deze lens tijdens jouw volgende zonnige fietsrit.

    PRIZM Deep Water Polarized (Kleur basisglas: brown | 12% Lichttransmissie): Met deze gepolariseerde lens worden overweldigende blauwtinten en schitteringen op het wateroppervlak weggenomen en verrijk je het zicht in de diepte. Hierdoor kan je vissen en structuren onder water waarnemen. De lens stimuleert de omgevingskleuren waardoor het zicht niet enkel onder water verbeterd maar ook in je omgeving.

    Wat kan je concreet verwachten:
    Maak jouw ervaring op water aangenamer dankzij deze gespecialiseerde lens. Met de gepolariseerde technologie kan je dieper kijken en geheimen onder water ontdekken. Door het verhoogde contrast bij de kleuren groen & koper zal je de schaduwen van de vissen goed kunnen onderscheiden. Wel blijven de wittere kleuren helder en zichtbaar, op die manier kan je de schitteringen van de schubben van de vis goed zien, en eventueel vliegen die net boven het wateroppervlak vliegen. 

    PRIZM Road Jade (Base Tint: Indigo |15% Lichttransmissie): Een perfecte lenskeuze voor zonnige dagen met fel licht. Ze verbeteren kleuren en details voor een optimale ervaring. De grijze tinten van de weg worden levendiger en contrasten worden versterkt.

    Wat kan je concreet verwachten:

    Deze lens is ontworpen voor een optimaal zicht bij wegsporten. Grijze tinten worden verbeterd en zorgen voor een rijkere kijkervaring tijdens het sporten. Wegmarkeringen en obstakels worden beter zichtbaar dankzij deze prizm road technologie. De groene tinten op de buitenkant van de lens zorgen voor een stijlvolle en sportieve look. 

    PRIZM Field (Base Tint: Dark Brown | 15% Lichttransmissie): Deze lens is ontworpen voor sporten waarbij verschillende baltypes contrastrijker worden ten opzichte van de blauwe achtergrondkleur zoals lucht. Ook andere activiteiten zoals sportvliegtuigjes of dronevluchten worden aangenamer door de warme tinten van de lens.

    Wat kan je concreet verwachten:

    Witte, gele of oranje voorwerpen geven een scherpere omranding voor een blauwe achtergrond. Vooral bij zonnige dagen worden felle lichtstralen gereduceerd om een aangenaam kijkcomfort te verkrijgen. 

    Bovendien kunnen alle voorgaande lenzen ook op brilsterkte.

    Heb je verdere vragen? Contacteer ons of spring binnen in de winkel!

  • Chloé: Elegant met een vleugje bohemian chic
    15/04/2024

    CHLOÉ: ELEGANT MET EEN VLEUGJE BOHEMIAN CHIC

    Chloé

    Elegante Brillen met een Vleugje Bohemien Chic

    We hebben nieuws: we voegen bij Optiek Van Gorp het gerenommeerde brillenmerk Chloé toe aan ons assortiment! Als je op zoek bent naar tijdloze ontwerpen met een vleugje Parijse flair, dan zul je zeker gecharmeerd zijn door Chloé.

    Iconisch Modehuis

    Chloé is een iconisch modehuis dat bekend staat om zijn stijlvolle en tijdloze ontwerpen. Het merk weet de moderne vrouw te betoveren met een unieke stijl die klassieke elegantie combineert met moderne verfijning. De monturen zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap.

    Vrouwelijkheid en Verfijning

    Elke Chloé-bril is op en top vrouwelijk. Je herkent de monturen aan hun ronde vormen, zachte materialen en warme tonen. Vintage elementen worden gecombineerd met moderne lijnen en iconische Chloé-details. Of je nu een zonnebril op sterkte zoekt of een montuur zonder sterkte, Chloé heeft voor elke stijlvolle vrouw iets te bieden.

    Chloé Spring-Summer 2024 Eyewear Collection

    De nieuwste collectie, gelanceerd voor de lente en zomer van 2024, ademt bewustzijn, creativiteit en inspiratie. De huiscode van de iconische Marcie-tas werd vertaald naar een brillenlijn. Van gedurfde frames met een oversized Chloé-logo op de veren tot vaste waardes in nieuwe vormen en kleuren. Ontdek deze prachtige damescollectie en laat je inspireren!

    Wil je meer inspiratie? Breng dan zeker een bezoekje aan onze winkel om de mooiste Chloé brillen en zonnebrillen te passen. Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verleiden door de glamour en retrostijl van Chloé.

  • Oakley Sphaera en BiSphaera
    3/04/2024

    OAKLEY SPHAERA EN BISPHAERA

    Oakley Sphaera en BiSphaera Zonnebrillen

    Misschien kon je hem de afgelopen weken al opmerken in het peloton tijdens de voorjaarsklassiekers én als podiumbril. Oakley bracht twee nieuwe modellen uit: De Oakley Spaera en Oakley BiSpaera.

    Verbeter je zicht met de Oakley Sphaera- en BiSphaera-zonnebrillen, ontworpen voor de moderne atleet. Deze brillen herdefiniëren helderheid en prestaties en belichamen Oakley’s toewijding aan innovatie en lichtgewicht duurzaamheid.

    Sphaera-serie

    De Sphaera-serie biedt een geavanceerd ontwerp voor multisportliefhebbers. Met een licht en duurzaam montuur zijn deze zonnebrillen perfect voor activiteiten zoals fietsen, hardlopen en golfen. De Sphaera-modellen variëren in prijs van €205 tot €255 en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, carbon, olijfgroen, roze, zwart en een gele limited edition voor de Tour De France.


    BiSphaera-collectie

    De BiSphaera-collectie levert ongeëvenaarde visuele precisie, ontworpen voor duidelijkheid. Deze zonnebrillen zijn ideaal voor sporters die topprestaties eisen. De Oakley BiSheara bouwt verder op het succes van de bestseller Flak 2.0 XL. De BiSphaera-modellen variëren, afhankelijk van het lenstype, in prijs van €180 tot €230 en zijn ook beschikbaar met glazen op sterkte.


    Als Oakley Icon door zijn steeds de allernieuwste modellen beschikbaar bij Optiek Van Gorp. Op onze sportbrillenwebshop Eyesport.be ontdek je deze nieuwe modellen. Ontdek de helderheid van Oakley Sphaera- en BiSphaera-zonnebrillen!

  • Lees ons zonnebrilmagazine 2024 online
    25/03/2024

    LEES ONS ZONNEBRILMAGAZINE 2024 ONLINE

    Lees Ons Zonnebrilmagazine Online

    Ontdek de Laatste Trends!

    Benieuwd naar de hipste zonnebriltrends voor deze zomer? Goed nieuws! Ons zonnebrilmagazine staat boordevol inspiratie. We deden zelfs een fotoshoot met modellen uit de buurt om de nieuwste brillen te presenteren. 📸

    Ook lees je in ons magazine meer over onze scherpe acties rond zonneglazen op sterkte. Zo kunnen ook brildragers van een zorgeloze zomer genieten!

    Heb je je exemplaar ondertussen nog niet in de brievenbus ontvangen? Geen nood, je kan het magazine ook gewoon online lezen óf je papieren exemplaar komen ophalen bij ons in de winkel.

  • Zonneglasactie 2024: Zonnebrilmagazine Optiek Van Gorp
    18/03/2024

    ZONNEGLASACTIE 2024: ZONNEBRILMAGAZINE OPTIEK VAN GORP

    Zonneglasactie

    Zonnebrillentrends voor 2024

    Ontdek ons zonnebrilmagazine online

    Basisglazen GRATIS bij aankoop van een zonnebril op sterkte

    De dagen worden langer en de temperatuur klimt gestaag omhoog. Dat betekent dat we weer volop tijd kunnen doorbrengen in de buitenlucht! Het is het ideale moment om onze nieuwe collectie zonnebrillen te introduceren. Daarom presenteren we met trots ons gloednieuwe magazine!

    Houd je brievenbus goed in de gaten, want ons magazine komt eraan! Hierin vind je volop inspiratie voor een frisse, zomerse look. Bovendien is onze actie zonneglazen op sterkte van start gegaan! Zo geniet je van uiterst scherp geprijsde zonneglazen.

    Wil je nog meer inspiratie? Bezoek dan zeker onze webshop of kom langs in onze winkel om de mooiste zonnebrillen te passen. Je zult meteen in een zomerse stemming komen.

    Tot binnenkort! 🌞

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips