• Zomersolden op geselecteerde zonnebrillen
  28/06/2022

  ZOMERSOLDEN OP GESELECTEERDE ZONNEBRILLEN

  Zomersolden

  op geselecteerde zonnebrillen

  De terrasjes zijn open en de zomerfestivals lonken. Het is de ideale gelegenheid om je collectie aan te vullen met een leuke nieuwe zonnebril. Om je daarbij te helpen geniet je bij Optiek Van Gorp de hele maand juli van kortingen tot wel 40% op geselecteerde zonnebrillen! Kies uit verschillende stijlen om de perfecte bril(len) te vinden die helemaal bij je past. Zo geniet je zorgeloos van de mooie zomerdagen met een nieuwe look!

  Wacht niet te lang, want de actie is geldig van 1 tot 31 juli 2022! Optiek Van Gorp is gesloten tijdens de week van 18-24 juli.

  Ook onze actie met zonneglazen op sterkte loopt nog de hele zomer door!

 • Vernieuwde Webshop Eyesport.be
  15/06/2022

  VERNIEUWDE WEBSHOP EYESPORT.BE

  EYESPORT.BE IS JOUW SPORTBRILLEN SHOP!

  EyeSport.be is onderdeel van Optiek Van Gorp. Optiek Van Gorp staat al jaren bekend als dé sportbrillen speciaalzaak. Onze webshop werd onlangs vernieuwd om het kopen van een sportbril eenvoudiger te maken.

  Ruime keuze

  De meeste brillen die je op onze webshop kan vinden, zijn uit voorraad leverbaar. Zo hebben we steeds meer dan 500 brillen in huis. Oakley, 100%, Rudy Project en SwissEye zijn onze belangrijkste merken. Deze merken staan dan ook garant voor kwaliteit, zowel op vlak van optische helderheid als duurzaamheid van de materialen.

 • Jaarlijkse Vakantie 18/7-13/7
  6/06/2022

  JAARLIJKSE VAKANTIE 18/7-13/7

  Jaarlijkse vakantie

  Van 18 t.e.m. 23 juli

  Optiek Van Gorp zal deze zomervakantie gesloten zijn van 18 tot en met 23 juli 2022. Maandag 25/7 zijn we er weer.

  Kijk dus tijdig na of je nog voldoende contactlenzen en onderhoudsvloeistof hebt. Controleer ook alvast of je bril en reservebril nog in topconditie zijn.

  Vertrek jij zelf met vakantie binnenkort? Doe onze vakantiecheck en voorkom dat je lastminute voor verrassingen komt te staan!

  En fijne zomer gewenst!

 • PORSCHE DESIGN VIERT 50-JARIG JUBILEUM OP CIRCUIT VAN ZANDVOORT
  30/05/2022

  PORSCHE DESIGN VIERT 50-JARIG JUBILEUM OP CIRCUIT VAN ZANDVOORT

  WIN WIN WIN!

  MAAK NU MET PORSCHE DESIGN KANS OP EEN COMPLEET VERZORGDE RACE EXPERIENCE OP ZANDVOORT IN NEDERLAND

  Porsche Design bestaat 50 jaar en daarom geven we een Porsche Racing Experience weg op het circuit in Zandvoort.

  Hoe maak je kans?

  Kocht/koop je in de maand mei of juni een Porsche Design (zonne)bril, kom je op onze shortlist. Een onschuldige hand trekt in juli hieruit de winnaar!
  Je leert er niet alleen de kneepjes van het vak maar maakt ook zelf een aantal rondjes in een supersnelle Porsche, rijdt mee met een Renault Clio die gemakkelijk al die andere racemonsters verslaat, test je reactiesnelheid in een dragrace en je gaat de competitie aan in een professionele simulator.

  Optiek Van Gorp geeft 1 RACE EXPERIENCE weg. Jij kan dus de gelukkige zijn!

 • Oakley sportbril actie
  16/05/2022

  OAKLEY SPORTBRIL ACTIE

  Oakley sportbril actie -15%

  De sportbrillen van Oakley zorgen voor optimaal zicht en maximale bescherming tijdens het sporten.

  De glazen zijn vrijwel onbreekbaar: super veilig dus! De punten waar de bril in contact komt met het hoofd, zijn uitgevoerd met Unobtanium. Dit gepatenteerd materiaal is door Oakley ontwikkeld en geeft enorm veel grip, ook bij transpiratie.

   

   

  Voor heel wat verschillende sporten zijn specifieke gekleurde glazen ontwikkeld. Deze contrastverhogende 'Prizm' technologie houdt op gebied van kleur rekening met de eisen van de omgeving. Zo zijn de kleuren voor wielrennen anders dan die voor mountainbiken, watersport en skiën.

  Draag je een bril? Deze fantastische technologie is ook beschikbaar voor wie nood heeft aan correctieglazen op sterkte. Optiek Van Gorp maakt Oakley sport- en zonnebrillen volledig op sterkte, zonder clip-in. Dit met glazen in nagenoeg alle originele Oakley-kleuren. Zélfs glazen die zich aanpassen aan de intensiteit van het zonlicht zijn mogelijk.

  De wereldtop draagt Oakley en daar is een goede reden voor!

   

  Koop je nog tot en met 31 augustus een Oakley sportbril of zonnebril met Oakley True Digital glazen op brilsterkte,

  dan geniet je van -15% korting op het volledige montuur én glazen!

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips