• Start Beerse-Box actie 2022: win bij de handelaars in Beerse!
  12/08/2022

  START BEERSE-BOX ACTIE 2022: WIN BIJ DE HANDELAARS IN BEERSE!

  Actie Beerse Box 2022

  Ondertussen is het al een jaarlijkse traditie in Beerse geworden: de Beerse Box!
  Vanaf 11 augustus tot en met 16 september 2022 kan je bij alle deelnemende handelaars een stevig gevulde cadeaubox winnen. Winkelen in Beerse wordt dus éxtra beloond.

  Ook bij ons is een mooie hoofdprijs te winnen: een waardebon ter waarde van 400€.

  De trekking is op vrijdag 16 september en de winnaar wordt persoonlijk verwittigd!

 • Moederdag Antwerpen: Giftideas
  5/08/2022

  MOEDERDAG ANTWERPEN: GIFTIDEAS

   

  MOEDERDAG ANTWERPEN: 15 augustus gesloten.

  Wist je dat we in België 2 Moederdagen hebben? De klassieke datum waarop we alle mama's in de bloemetjes zetten over het hele land is op 8 mei 2022.  Mààr in Antwerpen hebben we een andere dag, namelijk 15 augustus.

  Op 15 augustus zijn wij gesloten en schijnt het zonnetje wat extra op alle mama's!

   

  ENKELE CADEAU-IDEETJES:

  Zonnebril

  Accessoires hebben we nooit genoeg! Een nieuw trendy exemplaar om af te wisselen of een tijdsloze kwaliteitszonebril waar je jaren mee kan doen? In beide gevallen een winner! Draagt je mama een (zonne)bril op sterkte? Dan geniet je nog tot eind augustus van de zonneglasactie.

  Caroline Abram Paris

  Caroline Abram Paris is een damescollectie van verfijnde brillen met speciale afwerking, mooie kleurtjes en elegante vormen. De ideale bril voor dé mama. De optische brillen van Caroline Abram beamen de juiste sfeer en perfect passende stijl voor een op-en-top vrouwelijke uitstraling.

     

   

  Any Di

  Het bekendste ANY DI-accessoire houdt je bril veilig en binnen handbereik en is DE blikvanger op je handtas.

  Een TOP cadeau voor de mama's met een bril of zonnebril. Wij zijn helemaal verliefd op de nieuwe zomerse kleurtjes!

   

  Brilkettingen

  Zet jouw bril of zonnebril extra in de kijker met een kleurrijke brillenketting (en verlies hem nooit meer!). 

  Denk aan: zoetwaterparels, gouden accenten of kleurrijke kraaltjes.

 • Kortingen op sportbrillen van 100%
  25/07/2022

  KORTINGEN OP SPORTBRILLEN VAN 100%

  Kortingen op sportbrillen van Ride 100%

  Haal alles uit de zomer en dit mooie sportseizoen. 

  Dit Californische sportbrillenmerk gaat terug tot het begin van de jaren 80. Dankzij topatleten zoals Peter Sagan, Sanne Cant en Mathieu Van Der Poel groeide het merk uit tot een grote speler op de Europese markt van de sportbrillen.

  Bij Optiek Van Gorp in Beerse kan je momenteel sportbrillen van het merk 100% vinden aan mooie kortingen. Op alle monturen die we in huis hebben kan je immers genieten van -30% korting*. 

  How much effort do you give? 100%

   

  *Met uitzondering van de nieuwe Limited Edition Peter Sagan LE collection

 • Ray-Ban en Facebook lanceren 'slimme bril': Ray-Ban Stories
  18/07/2022

  RAY-BAN EN FACEBOOK LANCEREN 'SLIMME BRIL': RAY-BAN STORIES

  Ray-Ban X Facebook (Meta) lanceren Smart Glasses

  Ben je klaar voor een slimme bril? 

  Ray-Ban en Facebook brengen samen de eerste slimme bril (smart glasses) op de markt: 'Ray-Ban Stories'. Ray-Ban Stories brengt vastleggen, delen en luisteren naar een heel nieuw niveau. Met de Ray-Ban X Meta bril kan je namelijk foto’s en video’s maken, naar muziek luisteren en bellen én direct inhoud delen via jouw sociale mediakanalen

  De ‘Stories’ komt er in 24 verschillende combinaties. Je kan kiezen uit een rond of ovalen montuur, maar ook uit verschillende kleuren en glazen. Gepolariseerde, gewoon transparant of met glazen op sterkte. De bril is verkrijgbaar in verschillende combinaties van de meest iconische monturen van Ray-Ban (Wayfarer, Round of Meteor) met verschillende glazen. De bril is ook verkrijgbaar met gepolariseerde glazen, meekleurende glazen en op sterkte.

  De 4 belangrijkste features van de bril

  Convenient Camera Capture

  Met de directe video- en fotografie-technologie leg je als gebruiker spontane momenten makkelijk vast met de twee 5MegaPixel-camera’s aan de voorkant van het montuur. Hierdoor ben je vrij om gewoon voor je uit te kijken. Een led-lampje gaat branden wanneer de camera’s aan staan en er foto’s of video’s gemaakt worden. Je kan nog handiger momenten vastleggen met Facebook Assistant en de activatie “Hey Facebook!” om handsfree foto’s en video’s te maken. Spreek simpelweg de woorden “Hey Facebook, neem een foto!” uit en de Ray-Ban Stories doet de rest.

  Stijlvol ontwerp

  De gebruiker kiest zélf het montuur en glazen. De Ray-Ban Stories is verkrijgbaar in drie modellen: Wayfarer (ook beschikbaar in de grotere maat Wayfarer L), Round en Meteor. De bril heeft vijf verschillende kleuren om uit te kiezen en nog meer glazen, voor twintig mogelijke variaties.

  Ingebouwde audio

  Met de ingebouwde Bluetooth en een audioset met drie microfoons kunnen gebruikers hun favoriete media, muziek of podcast vanuit elke app op hun telefoon beluisteren en telefoontjes beantwoorden - allemaal vanuit de bril.

  Facebook View-app

  De Facebook View-app is rechtstreeks gelinkt aan de bril. In deze app kan je je foto's en video's bewerken en vervolgens gemakkelijk delen met vrienden en familie, en op Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger, of welke app dan ook.

  Ray-Ban Stories

  Ray-Ban Stories is ontworpen met privacy in het achterhoofd. In de aankondiging schrijft Facebook: "We zorgen ervoor dat bezitters van de bril - en de mensen om hen heen - zich comfortabel, veilig en goed geïnformeerd voelen." De foto’s en filmpjes worden doorgestuurd naar je smartphone. En niét automatisch gedeeld op Facebook. De bril deelt niets met ons zonder dat je daarvoor kiest. Je moet trouwens wel een Facebook-account hebben om de bril te gebruiken. Je kan hem opladen in een speciale brillendoos, een beetje zoals bij draagloze oortjes zoals Apple Airpods.

  Meer features volgen wellicht nog. Met de laatst nieuwe update kunnen gebruikers handsfree bellen en berichten sturen op WhatsApp door te zeggen "Hey Facebook, send a message to…" of "Hey Facebook, call…." Je kan ook luisteren naar nieuwe berichten die je op WhatsApp ontvangt. Zodra je een nieuw bericht krijgt, zegt de bril: "New message on WhatsApp from <name>: Is now a good time to talk?" In een toekomstige update is Meta van plan om de mogelijkheid toe te voegen om direct te antwoorden op inkomende berichten op Messenger en WhatsApp, handsfree door te zeggen: "Hey Facebook, reply" nadat de bril een nieuw bericht heeft voorgelezen.

  Een Ray-Ban Stories kan je bij Optiek Van Gorp verkrijgen vanaf 329 euro. De bril is ook verkrijgbaar met gepolariseerde glazen (vanaf 359 euro), meekleurende glazen (409 euro) en op sterkte (prijzen variëren). 

 • Zomersolden op geselecteerde zonnebrillen
  1/07/2022

  ZOMERSOLDEN OP GESELECTEERDE ZONNEBRILLEN

  Zomersolden

  op geselecteerde zonnebrillen

  De terrasjes zijn open en de zomerfestivals lonken. Het is de ideale gelegenheid om je collectie aan te vullen met een leuke nieuwe zonnebril. Om je daarbij te helpen geniet je bij Optiek Van Gorp de hele maand juli van kortingen tot wel 40% op geselecteerde zonnebrillen! Kies uit verschillende stijlen om de perfecte bril(len) te vinden die helemaal bij je past. Zo geniet je zorgeloos van de mooie zomerdagen met een nieuwe look!

  Wacht niet te lang, want de actie is geldig van 1 tot 31 juli 2022! Optiek Van Gorp is gesloten tijdens de week van 18-24 juli.

  Ook onze actie met zonneglazen op sterkte loopt nog de hele zomer door!

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips