• Openingstijden tijdens de zomervakantie
  5/07/2019

  OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE

  Optiek Van Gorp sluit niet tijdens de vakantieperiode, je kan dus heel de zomer volgens de gebruikelijke openingsuren bij ons terecht!

  Enkel op maandag 22 juli en op feestdag donderdag 15 augustus zullen we gesloten zijn. 

 • Solden op zonnebrillen
  29/06/2019

  SOLDEN OP ZONNEBRILLEN

  Joepie! Het is juli en dat betekent: summer sales are on! 

  Nog een nieuwe zonnebril voor je op reis vertrekt of reservebril voor in de wagen? Wist je dat in landen als Frankrijk en Spanje een reservebril in de auto verplicht is? Niet onbelangrijk als je binnenkort naar het Zuiden reist.

  Of misschien tijd om jezelf (of iemand anders) een cadeautje te doen...?

  ZOMERSOLDEN

  Het is weer zover! Vanaf maandag 1 juli kan je bij Optiek Van Gorp in Beerse de hele maand lang genieten van solden tot 50% op geselecteerde merkzonnebrillen*.
  Ook voor de allerkleinsten zijn er flexibele en kleurrijke kinderzonnebrillen te koop. Een goede bescherming tegen de zon en perfect om mee te spelen!

  ZONNEGLASACTIE

  Bovendien geniet je nog steeds van zonneglasactie* bij aankoop van een zonnebril op sterkte. Vraag ernaar in de winkel. Wij helpen je met plezier verder!

  *Voorwaarden in de winkel

 • Sync III brillenglazen
  17/06/2019

  SYNC III BRILLENGLAZEN

  Onze ogen zijn niet gemaakt voor schermen

  Computer-, smartphone-, tablet- en televisieschermen, onze ogen krijgen het zwaar te verduren. We brengen heel wat tijd door achter schermen, waardoor onze ogen steeds sneller vermoeid raken. Gelukkig is er nu ook een oplossing voor: de Sync III brillenglazen van Hoya.

  We kijken vaker naar digitale schermen dan we denken. Van de smartphone tot de computer, de tablet, de televisie en andere apparaten… Heel wat mensen kijken verspreid over de dag 8 tot 10 uur naar een digitaal scherm, of voeren taken uit waarbij de focus ligt op het nabij kijken. Langdurig schermgebruik kan oogvermoeidheid veroorzaken, en al na twee uur kunnen symptomen als geïrriteerde ogen, troebel zicht en hoofdpijn optreden. Voortdurend wisselen tussen verschillende schermen kan het probleem bovendien verergeren, omdat je ogen op die manier nooit de kans krijgen om zich te ontspannen.

  Geef je ogen een Boost

  Sync III brillenglazen zijn geavanceerde enkelvoudige glazen. Ze corrigeren niet alleen je sterkte om ver te zien, maar beschikken over een speciale ‘Boost Zone’. De sterkte in de Boost Zone onderaan je brillenglas is lichtjes verhoogd. Zo kunnen je ogen zich makkelijker ontspannen tijdens al dat schermkijken op korte afstand.

  Doe de test

  1. Kijk je meer dan twee uur per dag naar digitale schermen?
  2. Gebruik je meer dan twee verschillende digitale toestellen per dag?
  3. Ervaar je één van deze symptomen?
  – Vermoeide, brandende, jeukende ogen
  – Lichtgevoelige ogen
  – Verblinding of gekleurde ring rond voorwerpen zien
  – Afnemend of onstabiel zicht
  – Troebel of dubbel zicht, problemen om te focussen
  – Algemene vermoeidheid, pijn in de rug/nek/schouders
  – Overmatig knipperen of droge ogen
  – Hoofdpijn

   Als je tussen 13 en 45 jaar oud bent en je antwoord op één van bovenstaande vragen ‘JA’ is, dan heb je mogelijk baat bij de Sync III brillenglazen om vermoeide ogen door langdurig schermgebruik te voorkomen of te verlichten. Spring gerust binnen om jouw persoonlijke situatie van naderbij te bekijken.

 • Daglenzen of oordopjes op maat voor deze zomer?
  4/06/2019

  DAGLENZEN OF OORDOPJES OP MAAT VOOR DEZE ZOMER?

  Juni betekent niet alleen blokken en examens, maar... Ook de start van verschillende zomerbars en -festivals! Zalig!

  Ben jij iemand die verschillende festivals afschuimt tijdens de zomermaanden? 
  Misschien is het wat comfortabeler dansen met daglenzen in plaats van je bril?
  Of ontbreken beschermende festival-oordopjes (al dan niet op maat) nog aan je outfit?

  Dan is het een goed idee om er nu al tijdig bij te zijn. Oordopjes op maat laten maken duurt immers een drietal weken en ook daglenzen probeer je best al eens even uit vóór je naar je favoriete band gaat kijken of op vakantie vertrekt.

  Spring gerust binnen voor meer info!
  Voor oordopjes op maat maak je best een afspraak. Dit kan ook telefonisch op 014/61.91.49.


  Vanaf maandag 17 juni krijg je bij aankoop van een pakket daglenzen - ongeacht het merk of de sterkte - van minstens 90 contactlenzen bovendien een gratis flesje ROC zonnecrème cadeau!*

  Tijdens de zomermaanden is het immers belangrijk om zowel je huid als ogen goed te beschermen tegen schadelijke UV stralen. Draag daarom tijdens de zomermaanden een beschermende zonnebril en/of contactlenzen met een UV-filter!


  *Actie loopt zolang de voorraad strekt.

 • Oakley Giro d'Italia 2019 Limited Edition
  17/05/2019

  OAKLEY GIRO D'ITALIA 2019 LIMITED EDITION

  De 102e Giro d'Italia is volop aan de gang. Drie weken lang kleurt de wielerwereld roze. Een adembenemende route die leidt van Bologna tot Verona.

  Speciaal voor deze Giro en zijn 'Maglia Rosa' maakte Van Gorp Designs unieke Limited Edition Oakleys. Een Oakley Jawbreaker en Oakley Radar EV kregen een bijpassende roze kleur en print helemaal in de 'Gazetta Dello Sport'-uitvoering. Exclusief bij Eyesport en Optiek Van Gorp.

  Check zeker deze must-haves op onze sport-webstore www.Eyesport.be . Vive l'Italia!

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips