• Zomerse zonnebril-solden!
  30/06/2018

  ZOMERSE ZONNEBRIL-SOLDEN!

  De solden gaan weer van start! Nog een nieuwe zonnebril voor je op reis vertrekt of reservebril voor in de wagen? Kom nu langs in de winkel!

  ZOMERSOLDEN

  Het is weer zover! Vanaf zaterdag 30 juni kan je de hele maand lang genieten van kortingen tot 40% op geselecteerde zonnebrillen*.
  Ook voor de allerkleinsten zijn er flexibele en kleurrijke kinderzonnebrillen te koop. Een goede bescherming tegen de zon en perfect om mee te spelen!

  ZONNEGLASACTIE

  Bovendien geniet je nog steeds van zonneglasactie* bij aankoop van een zonnebril op sterkte. Vraag ernaar in de winkel.

  Kom zeker eens langs, wij helpen je met plezier verder!

  *Voorwaarden in de winkel

 • Laat je nachtzicht opmeten met de DNEye scanner van Rodenstock
  15/06/2018

  LAAT JE NACHTZICHT OPMETEN MET DE DNEYE SCANNER VAN RODENSTOCK

  Heel wat mensen hebben bij schemer en 's nachts last van slecht zicht, voornamelijk in het verkeer. De koplampen van je tegenliggers verblinden je, de wegmarkeringen zijn minder goed zichtbaar en de afstanden zijn lastiger in te schatten. Erg vervelend want het maakt het autorijden in de schemer en 's nachts extra vermoeiend.

  Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Optiek Van Gorp gebruikt sinds kort de revolutionaire DNEye scanner van Rodenstock, een meetapparaat dat veel meer doet dan een standaard oogmeting.

  Uiterst nauwkeurige meting

  In 90 seconden scant de DNEye scanner het oog met een onschadelijke  lichtstraal. Er wordt niet één oogmeting gedaan, maar er worden razendsnel 1500 metingen verricht. De afwijking wordt gemeten voor alle gebieden van de pupil.

  Bij deze nauwkeurige meting worden dus zelfs de kleinste afwijkingen in je ogen vastgesteld. Terwijl andere oogmetingen enkel afwijkingen zoals sferische sterkte (min- of plusafwijking), cilinder en as registreren, kunnen we met deze scanner ook problemen detecteren als een verminderd contrastzicht, overdag en ’s nachts. De scanner meet immers het verschil tussen de oogafwijking ’s nachts tijdens schemer en overdag. Doordat de pupilgrootte verandert in het donker, kan ook de sterkte wat veranderen. Dit wordt ervaren als nachtblindheid

  Het resultaat?

  Deze scanner vertelt precies hoe je oogafwijking overdag, bij schemer én ’s avonds is, en welke brilglazen je nodig hebt om op elk moment van de dag optimaal te zien. Dankzij de scanner worden je persoonlijke brilglazen berekend en gemaakt. Deze geven zowel overdag alsook ’s nachts scherp en contrastrijk zicht. Op onderstaande afbeeldingen zien we links een simulatie van het zicht met een basic brillenglas, rechts met een door de DNEye scanner herberekend brillenglas.

  Meting van de oogdruk

  Dankzij de DNEye scanner kunnen we de ook je oogdruk meten. Bij de oogziekte glaucoom kan deze druk te hoog worden, waardoor het zenuwweefsel in het oog aangetast wordt. Als je glaucoom in de familie hebt of eerder een te hoge oogdruk hebt gehad, raden we je aan regelmatig bij de oogarts op controle te gaan.

  Kom langs en doe de test!

  Wilt jij een meting met de DNEye scanner ervaren? Kom langs en kijk of wij ook jou van je "nachtblindheid" af kunnen helpen!

 • Klaar voor de festivalzomer: beschermende oordoppen en contactlenzen
  8/06/2018

  KLAAR VOOR DE FESTIVALZOMER: BESCHERMENDE OORDOPPEN EN CONTACTLENZEN

  Juni betekent niet alleen blokken en examens, maar... Ook dé start van verschillende zomerbars en -festivals! Zalig!

  Ben jij ook iemand die verschillende festivals afschuimt tijdens de zomermaanden? Dan weet je dat het er wel eens luid en wild aan toe kan gaan.
  Misschien is het wat gemakkelijker dansen met daglenzen in plaats van je bril?
  Of ontbreken beschermende festival-oordopjes (al dan niet op maat) nog aan je outfit?

  Dan is het een goed idee om er nu al tijdig bij te zijn. Oordopjes op maat laten maken duurt immers een drietal weken en ook de daglenzen probeer je best al eens even uit vóór je naar je favoriete band gaat kijken.

   

  Spring gerust binnen voor meer info! Voor oordopjes op maat maak je best een afspraak. Dit kan ook telefonisch op 014/61.91.49.

 • Zomerbraderij Beerse van 1 juni tot en met 4 juni 2018
  25/05/2018

  ZOMERBRADERIJ BEERSE VAN 1 JUNI TOT EN MET 4 JUNI 2018

  Ook Optiek Van Gorp doet mee aan dit dorpsfeest! Niet alleen is (een deel van) de zomercollectie te bewonderen op de modeshows die doorgaan op zondagnamiddag (om 13u30 - 15u00 - 16u30) in samenwerking met Lingerie Eros, Mode Mamuze en Nuyens.

  Ook is er gedurende het hele weekend 10% korting op alle zonnebrillen! Dit jaar heeft Optiek Van Gorp bovendien speciale aandacht voor de allerkleinsten!

  Op zaterdag- en zondagnamiddag zullen de centrumstraten verkeersvrij zijn en kan je rustig kuieren langs de vele standjes, attracties en winkels.
  Op vrijdag en maandag zijn de straten niet autovrij en zijn er geen attracties wel kan je wel genieten van braderijcondities.

  OPENINGSUREN TIJDENS HET BRADERIJWEEKEND:
  Vrijdag: 9u-12u30 en 13u-18u
  Zaterdag: 9u-19u
  Zondag: 11u-19u
  Maandag: 9u-12u30 en 13u-18u

  Graag tot dan!
  Team Optiek Van Gorp

 • J'ADIOR
  16/05/2018

  J'ADIOR

  Dior is hot! Dat bewijst de zomercollectie 2018 meer dan eens! Na Raf Simons staat sinds 2016 de Italiaanse ontwerpster Maria Grazia Chiuri nu aan het roer bij modehuis Dior. Echt girlpower dus!

  De 'DiorClub2' zonnebril uit de collectie Spring-Summer 2018 geeft een hele nieuwe twist aan de tijdloze rechthoekige vorm. De zonneklep in acetaat is afneembaar en gedecoreerd met het J'ADIOR-statement. De zonnebril kan zowel met als zonder de zonneklep, voor een neutralere of net een zelfzekere uitgesproken look. 

  De 'DiorClub3' is geïnspireerd op de tijdloze pilotenbril - maar dan met een moderne update. Het montuur kan met grijze, blauwe, fushia en oranje glazen.

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips