• Winterbraderij Beerse 2022
  12/11/2022

  WINTERBRADERIJ BEERSE 2022

  Winterbraderij

  20 November

  Kom het weekend van 18-19-20 november onze gezellige winterse sfeer ontdekken. Nieuwe collecties brillen, zonnebrillen én skibrillen liggen klaar om ontdekt te worden!

  Openingsuren:

  vrijdag 18/11: 9u tot 12u30 & 13u tot 18u
  zaterdag 19/11: 9u tot 17u
  zondag 20/11: 10u tot 17u

 • Leveringsproblemen contactlenzen & lensonderhoud
  4/11/2022

  LEVERINGSPROBLEMEN CONTACTLENZEN & LENSONDERHOUD

  Leveringsproblemen

  Al enige tijd zijn er leveringsproblemen bij zo goed als alle merken contactlenzen. Dit probleem stelt zich vooral bij multifocale lenzen en torische lenzen. Ook de Alcon AOSept onderhoudsvloeistof heeft te kampen met productievertragingen. Hiervan zijn momenteel enkel afzonderlijke 360ml flessen leverbaar (geen halfjaarpakketten & travel packs).

  Laat je niet verrassen

  Bij verschillende correcties lenzen bij de 4 grootste en belangrijkste merken bedragen de wachttijden momenteel in sommige gevallen tot wel 8 weken. Bijna aan het einde van je doosje of binnenkort een vakantie gepland? Laat je niet verrassen. Bestel je lenzen tijdig bij en zorg voor een degelijke reservebril.

 • Verminder oogstress door aangepaste brilglazen
  27/10/2022

  VERMINDER OOGSTRESS DOOR AANGEPASTE BRILGLAZEN

  Oogstress

  De huidige wereld vraagt veel flexibiliteit van ons allemaal. Neem nu onze professionele omgeving: die bevindt zich steeds vaker zowel op het werk als this. Bovendien wisselen we voortdurend tussen verschillende kijkafstanden, zowel op het werk als in onze vrije tijd.

  Digitale technologie is erg belastend voor onze ogen. Van onze computer en tablet naar smartphone, hobby's en daar bovenop een druk sociaal leven. De hele tijd schakelen tussen verschillende afstanden kan heel vermoeiend zijn voor onze ogen, en kan 'digitale oogstress' veroorzaken. Gevolgen hiervan zijn vermoeide en branderige ogen, hoofd- en nekpijn. Dit zelfs al vanaf twee uur beeldschermgebruik.

  In alle omstandigheden wil elk van ons natuurlijk het allerbeste voor onze ogen. Daarom is het belangrijk op zoek te gaan naar de meest werkbare oplossing voor jou specifieke situatie en dus het beste kijkcomfort. Zo kan je je ogen linder belasten door het gebruik van Hoya Sync III brilglazen. Deze multimediaglazen hebben naast jet vertezicht een 'boost'zone in het onderste deel van het glas. Deze zone helpt de ogen om makkelijker scherp te stellen en verminderen oogstress.

  Upgrade je glazen

  Doe de test

  • Kijk je meer dan twee uur per dag naar digitale schermen?
  • Gebruik je meer dan twee verschillende digitale toestellen per dag?

  Ervaar je één van volgende symptomen?

  • vermoeide, brandende, jeukende ogen
  • lichtgevoelige ogen, afnemend of onstabiel zien
  • troebel of dubbek zien, problemen om te focussen
  • algemene vermoeidheid, pijn in nek/rug/schouders
  • hoofdpijn
  • overmatig knipperen, droge ogen
  Ben je tussen 13 en 45 jaar oud en je antwoord op één van bovenstaande vragen 'ja', dan heb je mogelijk baat bij de Sync III brillenglazen om vermoeide ogen door langdurig beeldschermgebruik te voorkomen of te verlichten. Spring gerust binnen om jouw persoonlijke situatie van naderbij te bekijken.
 • Wintertrends brilmode 2022
  21/10/2022

  WINTERTRENDS BRILMODE 2022

  Wintertrends brilmode 2022-2023

  Colorful Winter

  Een nieuwe bril kiezen kan een hele uitdaging lijken. Past deze bril bij mijn gezicht én stijl? Is het montuur niet opvallend genoeg of net té opvallend? Past de kleur bij me? Enkele vragen die brildragers maar al te goed kennen. Wij helpen je graag bij het kiezen van jouw perfecte montuur.

  Bij het uitzoeken van een montuur moet je rekening houden met drie belangrijke factoren, namelijk je haarkleur, je huiskleur en je gezichtsvorm. Wij zoeken samen met jou het perfecte montuur uit.

  Dit najaar vind je kleurrijke paletten, vintage metalen en een terugkeer naar de classics. Uitgesproken, meer vierkant dan rond en vooral lekker groot. De rest mag jij invullen op basis van jouw gezichtsvorm en persoonlijkheid. Maar wees vooral niet band op op te vallen dit najaar. Jij mag er zijn! Poweren dus met je nieuwe bril.

  Berg je mooie pastelkleuren op voor de zomer van volgend jaar, het is tijd om te gaan voor de levendige energie van rijke en kleurrijke tinten die deze herfst/winter de brilmonturen domineren. Dit is een trend voor wie durft. Experimenteer met heldere kleuren in blauw, roze en paars en andere levendige tinten om die winterdagen op te fleuren. In tegenstelling tot de felle kleuren is olijfgroen één van de hotste trends voor het najaar van 2022. Groene brilmonturen zijn de beste partner voor je herfstoutfits. Deze subtiele, aardse tint zal goed blenden en een unieke, trendy touch aan je lok geven.

    

 • Oakley Prizm Gaming - Gamingbril
  15/10/2022

  OAKLEY PRIZM GAMING - GAMINGBRIL

  Nieuwe technologiën uit brillenland

  Oakley Prizm Gaming

  Gaming glazen

  Oakley neemt gamen serieus. Een uitstekend zicht, goed contrast en hoog draagcomfort zijn daarbij erg belangrijk. Verbeter je game-ervaring door te profiteren van de klacht van PrizmTM Gaming: Oakley Authentic-glazen op sterkte met PrizmTM-brillenglastechnologie en uitzonderlijke blauwlichtfiltratie. Ontworpen op het kleurcontrast te verbeteren voor een extra scherp zicht. Het resultaat is verbluffend.

  Dát geeft je nog eens een voordeel op je tegenstander!

  Optiek Van Gorp is erkend verdeler van de Oakey Prizm Gaming glazen. We testen je oogvermoeidheid en oogsamenwerking in functie van hoofdpijn, nek- en schouderklachten.

  Ontdek de selectie headset-compatibele monturen, die elk een onverslaanbare combinatie van pasvorm, vorm en functie hebben.

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips