• Christmas is coming
  1/12/2021

  CHRISTMAS IS COMING

  Cadeautjes-tijd bij Optiek Van Gorp

  De maand december gaat van start. Wij zijn alvast helemaal in kerststemming, hoe is dat bij jullie?

  Cadeautips voor onder de kerstboom. Een cadeautje voor iemand die iets speciaal voor je betekend heeft afgelopen jaar? Of gewoon een reden om jezelf eens te verwennen? Wij zetten onze kerst-ideetjes voor je op een rijtje!

   Zonnebrillen Collectie 2022

  Originele etui's

  Fijn eindejaar en graag tot snel!

 • Winterbraderij Beerse 2021
  10/11/2021

  WINTERBRADERIJ BEERSE 2021

  Kom het weekend van 19-20-21 november onze gezellige winterse sfeer ontdekken in onze eigen skihut. Waan je tussen de bergtoppen in Beerse in onze knusse instore skichalet.

  Nieuwe collecties brillen, zonnebrillen én skibrillen liggen klaar om ontdekt te worden!

  Openingsuren:

  Vrijdag 19/11: 9u tot 12u30 & 13u tot 18u
  Zaterdag 20/11: 9u tot 17u
  Zondag 21/11: 13u tot 18u

 • Actie kinderbrillen: Goed zien wordt kinderspel
  30/10/2021

  ACTIE KINDERBRILLEN: GOED ZIEN WORDT KINDERSPEL

  Actie kinderbrillen: Goed zien wordt kinderspel

  De eerste maanden school zitten er weeral op. Na een periode waarin vooral online lessen de norm waren, is er nu weer meer les fysiek in het klaslokaal. Fantastisch om weer tussen de vriendjes en vriendinnetjes les te mogen volgen! Hier en daar kost het toch behoorlijk wat moeite om het (smart)bord scherp te kunnen lezen...

  Omdat we ze zo graag zien

  We hebben goed nieuws! Vanaf 30 november - bij de start van de herfstvakantie - zetten we de kids gedurende twe weken in de spotlight. Zo krijgt je zoon- of dochterlief bij aankoop van een nieuwe kinderbril met glazen een Playmobil-set cadeau! Waarom? Gewoon dáárom, omdat we ze zo graag zien! Én omdat we het belangrijk vinden dat kinderen - ondanks het herfstweertje - niet de hele dag aan de tv of tablet gekluisterd zitten. Goed voor de ontwikkeling én de ogen.

        

  Zien jullie ons ook zo graag? Tag op Instagram je foto van je kindje met zijn/haar Optiek Van Gorp-bril @vangorp_optiek.

  Brillenglazen met blauwfilter

  Beeldschermen zijn alomtegenwoordig. Niet alleen thuis is dit het geval. Het klassieke krijtbord wordt in meer en meer scholen vervangen door een interactief digibord. We horen de laatste jaren van heel wat ouders dan ook dat hun kinderen na een schooldag klagen van vermoeide en branderige ogen. Net als andere digitale toestellen zoals een smartphone of tablet, zenden zo’n smartboards blauw licht uit. Gelukkig bestaan er brilglazen met een ontspiegeling die dat storende blauw licht gedeeltelijk filteren. Je kind ervaart een rustiger en contrastrijk zicht.

  Ken je de 20 - 20 - 2 regel al?

  Het Nederlandse Oogfonds adviseert voor kinderen en jongeren tot 20 jaar de 20-20-2-regel. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt immers dat kinderogen minder snel achteruitgaan wanneer ver en dichtbij kijken worden afgewisseld.
  Dit houdt in dat jongeren na 20 minuten dichtbij kijken (bijvoorbeeld op telefoon, laptop of tablet) als pauze 20 seconden ver weg kijken. Ook zouden ze best élke dag minstens 2 uur buiten zijn, inclusief pauzes en bijvoorbeeld wandelen of fietsen van en naar school.

  Onze Leestips

  Favo lectuur voor kids die aan een (eerste) bril toe zijn

  De oogarts - Liesbeth Slegers
  Ik hoef geen bril - Eric Barclay
  Olle wist zeker dat hij geen bril nodig had - Akveld & Posthuma

 • Week van het zien 2 tot 16 oktober 2021
  1/10/2021

  WEEK VAN HET ZIEN 2 TOT 16 OKTOBER 2021

  Week Van het zien

  2 - 16 Oktober 2021

  Wat?

  Kom tijdens de nationale 'Week van het zien' langs om je zicht te laten controleren. Bovendien bieden we jou een unieke nachtzichtmeting.

  Waarom?

  Bijna niemand laat zijn ogen nakijken zonder dat hij problemen heeft, merkt dat hij slechter ziet, of nieuwe contactlenzen of een bril nodig heeft. Jammer! Want meten is weten.

  Maak je afspraak telefonisch op 014/61.91.49 

  Deze test evalueert uw zicht, niet de gezondheid van uw ogen, dit domein is voorbehouden aan de oogarts. Onder de 18 jaar en boven de 65 jaar is een onderzoek bij de oogarts steeds aangewezen. Alle meetresultaten blijven eigendom van Optiek Van Gorp.

 • OPTIEK VAN GORP NAJAARSMAGAZINE boordevol tips en acties
  28/09/2021

  OPTIEK VAN GORP NAJAARSMAGAZINE BOORDEVOL TIPS EN ACTIES

  Optiek Van Gorp NAJAARSMAGAZINE

  Nog even nazomeren voor de herfst weer in het land is... 🍂🍁 Wij staan voor je klaar met de topservice die je van ons gewoon bent, de nieuwste collecties en de laatste nieuwe technologieën voor glazen op sterkte, sportbrillen en contactlenzen.

  Najaarsmagazine

  Neem een kijkje in ons nieuwste magazine om de allernieuwste trends en een paar interessante acties te ontdekken. Woon je in Beerse of één van de omliggende gemeenten? Dan is de kans groot dat je het magazine via de brievenbus ontvangt. Niet aangekregen? Je kan ons magazine ook online lezen óf je exemplaar ophalen in onze winkel.

  Benieuwd welke bril het best bij jou past? Heb je meer vragen omtrent je brilglazen of wil je (multifocale) contactlenzen proberen?

  Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op of kom langs in de winkel in Beerse. Tot binnenkort!

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips