Omwille van Covid-19 gelieve eerst een afspraak te maken. Klik hier

 • Optiek Van Gorp gaat op vakantie: gesloten van 19-25 juli 2021
  18/06/2021

  OPTIEK VAN GORP GAAT OP VAKANTIE: GESLOTEN VAN 19-25 JULI 2021

  Optiek Van Gorp gaat op vakantie

  Gesloten van 19 - 25 juni 2021

  Optiek Van Gorp zal deze zomervakantie gesloten zijn van 19 tot en met 25 juli 2021. Maandag 26/7 zijn we er weer.

  Kijk dus tijdig na of je nog voldoende contactlenzen en onderhoudsvloeistof hebt. Controleer beter ook alvast of je bril en reservebril nog in topconditie zijn.

   

  Vertrek jij zelf met vakantie binnenkort? Doe onze vakantiecheck en voorkom dat je lastminute voor verrassingen komt te staan!


 • Caroline Abram Paris: verfijnde en elegante damesbrillen
  11/06/2021

  CAROLINE ABRAM PARIS: VERFIJNDE EN ELEGANTE DAMESBRILLEN

  Caroline Abram heeft jaren als opticien gewerkt in het familiebedrijf in Parijs. In 1998 begon zij met het ontwerpen van sieraden en bril accessoires, zoals face-à-mains, vergrootglazen, kettingen,...

   

  Tijdens haar reizen ontdekt ze de charme van Florida. In 2008 lanceerde ze haar eigen brillencollectie geïnspireerd op de ouderwetse charme van Miami en vintage van de jaren ‘60. De collectie bestond uit cat-eyes, veel kleuren en extreme vrouwelijkheid. De collectie van Caroline Abram staat nog steeds bekend om de gemoderniseerde jaren ‘50 en ‘60 look, gecombineerd met moderne kleuren combinaties en een vleugje asymmetrie. Edgy, modieus en op en top vrouwelijk: door het unieke kleur- en vormgebruik weten alle monturen de show te stelen.

    

  Wij worden blij als we Caroline Abram zien! Dit ultravrouwelijke label staat immers voor elegantie en laat menig vrouw haar persoonlijkheid én sensualiteit omarmen. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen in onze winkel. Dus… ben je in de buurt van Beerse? Kom de collectie dan gerust met eigen ogen bewonderen.

   

 • Zonsverduistering op 10 juni: Bescherm je ogen met een eclipsbril
  3/06/2021

  ZONSVERDUISTERING OP 10 JUNI: BESCHERM JE OGEN MET EEN ECLIPSBRIL

  Binnen een weekje is het zo ver! Op donderdag 10 juni omstreeks de middag zijn alle ogen naar de hemel gericht: dan kunnen we opnieuw genieten van een eclips! In Canada, Groenland en Rusland is de zonsverduistering als ringvormig waar te nemen. Ook in België zal de eclips te zien zijn. 

  Belangrijk hierbij is om met de blote ogen nooit rechtstreeks naar de zon te kijken. Bescherm je ogen met een eclipsbril!   Bij ons kan je eclipsbrillen verkrijgen aan €3,- per stuk. Wees snel want het aanbod is beperkt!

  Alle verdere info kan je terugvinden op de website 'Eclips2021' van de Vlaamse Overheid.

 • Christian Dior Brillen en Zonnebrillen: collectie 2021
  23/05/2021

  CHRISTIAN DIOR BRILLEN EN ZONNEBRILLEN: COLLECTIE 2021

  Christian Dior

  Het modehuis Dior, opgericht in 1947, kende doorheen de jaren heen zeven ontwerpers die onderdeel zijn geworden van de historie van het merk: Christian Dior, Yves Saint Laurent, Marc Bohan, Gianfranco Ferré, John Galliano, Raf Simons en sinds 2016 Maria Grazia Chiuri

  Avenue Montaigne 30 in Parijs is sinds de oprichting het epicentrum van het Huis. Het is de plek waar het hart van Dior klopt. Het merk Christian Dior is niet alleen een gigant in de hedendaagse modewereld, maar heeft ook een ongelofelijk rijke geschiedenis. Door de jaren heen is het één van de bekendste Franse merken geworden en heeft het de harten van jong en oud veroverd.

  Naast kleding, parfum en lederwaren heeft het merk al jarenlang een prachtige brillen- en zonnebrillencollectie. De elegantie van het merk straalt door op de stijl van de monturen. Zuivere lijnen die jong en stijlvol ogen worden aangevuld door iconische elementen en gevoel voor details.

  Zowel voor dames als heren biedt Dior stijlvolle kunststof monturen in neutrale bruin- en zwarttinten, aangevuld door transparant en wijnrood. Een aantal van de kunststoffen monturen kregen hun naam 'Montaigne' naar het legendarische adres van het Huis. Ook in metaal biedt het merk een verfijnde collectie. De 'Stellaire'-reeks is hierbij ultradun en voelen ook heel licht aan. De mannenreeks kreeg de naam 'Dior Homme'.

  Als officiële dealer van Dior heeft Optiek Van Gorp steeds de laatste modellen in huis.

     

 • (Sh)op je zomers, in Beersei! OPEN OP ZONDAG 16 mei
  11/05/2021

  (SH)OP JE ZOMERS, IN BEERSEI! OPEN OP ZONDAG 16 MEI

  (Sh)op je zomers in Beerse

  Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 mei leggen we de kustlijn in Beerse! Tijdens het opendeurweekend zorgen we voor een zomerse strandsfeer.
  Je kan bij Optiek Van Gorp nog steeds van onze zonneglasactie genieten. Bij aankoop van een zonnebril op sterkte krijg je de basisglazen gratis* (*voorwaarden in de winkel).

  Daarnaast krijg je tijdens dit weekend -10% op het montuur bij aankoop van een zonnebril zonder sterkte!
  Bij iedere aankoop ontvangen jullie een leuke attentie!

  Uiteraard zal alles nog steeds coronaproof verlopen. Tot dan ?!

  HOPE TO SEE YOU!

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips