Omwille van Covid-19 gelieve eerst een afspraak te maken. Klik hier

 • Serengetti zonnebrillen: 'The most advanced eyewear'
  9/04/2021

  SERENGETTI ZONNEBRILLEN: 'THE MOST ADVANCED EYEWEAR'

  Niet voor niets is de slogan van Serengeti zonnebrillen ‘The most advanced eyewear’. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn superieure glazen. Deze ongekende glaskwaliteit is te danken aan de combinatie van vier technologieën: polarisatie, fotochromatische eigenschappen, blauwlichtfiltering en de minerale glazen. Hierdoor behoort het merk tot de beste zonnebrillen ter wereld. Wij hebben dan ook steeds de laatste modellen Serengeti zonnebrillen in voorraad.

  Serengeti werd opgericht in Florida in 1985. Serengeti positioneerde zich direct in de topklasse van de markt van de polariserende zonneglazen, vooral door de unieke combinatie van zonneglas-eigenschappen en belangrijke innovaties op gebied van de monturen. Door de unieke optische kwaliteit zijn Serengeti zonnebrillen ideaal voor bij het autorijden.

  DE TECHNOLOGIE ACHTER SERENGETI ZONNEBRILLEN

  PHOTOCHROMATISCH (light adjusting technology)

  Alle Serengeti zonneglazen zijn photochromatisch. Dit wil zeggen dat ze, zelfs in de auto, zich automatisch aan de lichtintensiteit aanpassen. De lichtgevoelige moleculen in het zonneglas passen zich constant aan. Hoe sterker de zon schijnt, hoe donkerder uw zonnebril wordt. Aangezien de technologie ìn de glazen zit, verslijt deze niet en blijft ze constant actief, ook na jaren gebruik. 

  SPECTRAL CONTROL (blauw licht filter)

  De blauwlicht-filter biedt ongeëvenaarde en superieure contrast- en kleurversterking door het uitfilteren van specifieke kleuren in het zichtbare lichtspectrum. Dit resulteert in scherpere kleuren en heldere beelden terwijl een natuurlijke kleurbalans behouden blijft. Serengeti zonneglazen reduceren het verblindende en afleidende blauw licht dat oogvermoeidheid veroorzaakt. De Serengeti zonneglazen snijden als het ware door mist en schitteringen voor een optimale visuele helderheid, zelfs op grote afstand. 

  POLARISATIE

  Licht kan reflecteren op verschillende oppervlakken, zoals water, sneeuw of het natte wegdek. Serengeti’s polariserende technologie verwijdert de schittering, en de vermoeidheid en spanning die het veroorzaakt op uw ogen. U kan zich met Serengeti’s polariserende zonneglazen veilig op de weg begeven zonder het risico op verblinding. Deze zonneglazen bieden ook UV-bescherming tot en met 400 nanometer, zodat het schadelijke zonlicht niet tot in de ogen terecht komt.

  Op brilcorrectie verkrijgbaar

  Bovendien kunnen bijna alle Serengeti zonnebrillen op sterkte gemaakt worden, zowel met enkelvoudig zicht als met multifocale glazen. Er zijn weinig zonnebrillen die dezelfde heldere blik geven als de pareltjes van Serengeti . Dat is maar goed ook, want je wilt jouw Serengeti zonnebril het liefst iedere dag van het jaar dragen.

 • Oakley sportbril op sterkte: zien zonder grenzen
  2/04/2021

  OAKLEY SPORTBRIL OP STERKTE: ZIEN ZONDER GRENZEN

  Oakley sportbril en zonnebril op brilcorrectie

  Zien zonder grenzen

  De sportbrillen van Oakley zorgen voor optimaal zicht en maximale bescherming tijdens het sporten. De glazen zijn vrijwel onbreekbaar: super veilig dus! De punten waar de bril in contact komt met het hoofd, zijn uitgevoerd met Unobtanium®. Dit gepatenteerd materiaal is door Oakley ontwikkeld en geeft enorm veel grip, ook bij transpiratie.

  Voor veel verschillende sporten zijn specifieke glazen ontwikkeld. Deze contrastverhogende ‘Prizm®’ technologie houdt op gebied van kleur rekening met de eisen van de omgeving. Zo zijn de kleuren voor wielrennen anders dan die voor mountainbiken, watersport en skiën.

  Draag je een bril? Geen probleem, deze fantastische technologie is ook beschikbaar voor wie nood heeft aan glazen op sterkte.

  Optiek Van Gorp maakt Oakley sport- en zonnebrillen volledig op sterkte, zonder clip-in. Dit met glazen in nagenoeg alle originele Oakley-kleuren. Zélfs glazen die zich aanpassen naar de intensiteit van het zonlicht zijn mogelijk. Hierbij is het correctieglas nauwelijks van een gewoon glas te onderscheiden. ’Oakley True Digital®’ is een gepatenteerde technologie waarbij het allerzuiverste zicht wordt gegarandeerd. De wereldtop draagt Oakley en daar is een goede reden voor!

  ACTIE -15%

  Koop je nog tot en met 31 augustus 2021 een Oakley sportbril of zonnebril met Oakley True Digital glazen op brilsterkte, dan geniet je van -15% korting op het volledige montuur én glazen!


 • Zonnebrillen trends voor zomer 2021
  26/03/2021

  ZONNEBRILLEN TRENDS VOOR ZOMER 2021

  Tijd om opnieuw van de zon te genieten: de eerste zonnestralen laten ons stilaan de koude wintermaanden vergeten? De zomer komt in zicht. Tijd voor een nieuwe zonnebril!

  Zonnebrilmode was nog nooit zo divers: 2021 biedt een overvloed aan verschillende materialen, vormen en kleuren. We lichten hier een aantal van deze trends uit. Keuze te over. Bij ons vind je immers het grootste aanbod brillen en zonnebrillen uit de streek.

  1. OOG VOOR DETAIL

  Het zit 'm in de details! We zien monturen met lederen afwerking in de collecties van Chanel en Longchamp. Ook details uit de couture-handtassencollecties komen terug. Of wat dacht je van een montuur met opengewerkte accenten? Like!

   

  2.FASHION STATEMENT

  Naast fijne metalen monturen zien we in 2021 de terugkeer van de zwaardere acetaat monturen. Goed nieuws dus voor liefhebbers van grote logo' en brede veren! 

   

  3. ULTRA-LIGHT

  In zonnebrilcollecties zien we opnieuw veel fijne zonnebrillen, waaronder meer glasbrillen - brillen zonder een montuur rondom de glazen. Dat een subtiel montuur absoluut niet saai is, bewijzen deze exemplaren! Met een grotere glasvorm en een hippe fashiontint heb je een trendy lichtgewichtje!

   

  4. ZACHT EN TRANSPARANT

  De -altijd stijlvolle- bruine zonnebrillen worden deze zomer aangevuld door zachte nuances. In heel wat collecties zien we transparante tinten, of monturen afgewerkt met een transparant accent. Heb he glazen op sterkte nodig, dan kies je in een licht montuur beter voor een brilglas in dégradé-tint.

   

  5. SQUARE

  Minimalisme ontmoet oversized: de jaren '70 en '80 geven vorm aan de nieuwe zonnebrillencollecties. Dit jaar geldt voor zonnebrillen echt wel het motto 'the bigger, the better'! Fijne metalen monturen, elegante acetaatmonturen en oversized XXL glazen combineren vakkundig alle stijlvolle kenmerken van dit seizoen.

   

  6. ZOMER. IN AL ZIJN FACETTEN

  Als vervolg op de geometrische vormen van vorige zomer, zien we in 2021 veel monturen met facet-effect: schuin afgewerkte hoekjes, subtiel uitgesneden kantjes,... Deze extra dimensie zorgt voor een spel van licht en schaduw.

   

 • Isabel Marant
  18/03/2021

  ISABEL MARANT

  Isabel Marant

  Heb je de monturen van Isabel Marant al in onze winkel zien liggen? 

  Vanaf nu is er een nieuw merk van monturen te vinden bij Optiek Van Gorp, Isabel Marant. 
  Isabel Marant wil de Parijse ready-to-wear stijl voor vrouwen in de kijker zetten. Deze galante brillen vinden een goed evenwicht tussen hedendaagse en luxe stijl

  Isabel Marant straalt een unieke expressie uit en met haar iconische stijl valt ze op binnen het segment van geavanceerd luxe design. Met dit merk vindt u het perfecte montuur dat het beste aansluit bij uw persoonlijkheid.

 • Paasactie (Sh)Op je Paasbest - In Beerse natuurlijk!
  10/03/2021

  PAASACTIE (SH)OP JE PAASBEST - IN BEERSE NATUURLIJK!

  Van 12 tot en met 27 Maart is Beerse op zijn Paas-best! In het teken van het opendeurweekend loopt gedurende deze twee weken een overheerlijke actie. In alle deelnemende winkels zal je namelijk het gewicht kunnen raden van een chocoladefiguur - die dan ook te winnen is! 

  Opendeurweekend 19-20-21 Maart 2021

  Tijdens het opendeurweekend van 19, 20 & 21 maart 2021 brengen we je alvast in lentestemming! Tijdens deze opendeur in Beerse kan je de allernieuwste collecties brilmonturen en zonnebrillen komen ontdekken.

  Wanneer?

  Op zondag 21 maart zijn we extra geopend van 10-17h.

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips