• Zonneglasactie 2024: Zonnebrilmagazine Optiek Van Gorp
    18/03/2024

    ZONNEGLASACTIE 2024: ZONNEBRILMAGAZINE OPTIEK VAN GORP

    Zonneglasactie

    Zonnebrillentrends voor 2024

    Ontdek ons zonnebrilmagazine online

    Basisglazen GRATIS bij aankoop van een zonnebril op sterkte

    De dagen worden langer en de temperatuur klimt gestaag omhoog. Dat betekent dat we weer volop tijd kunnen doorbrengen in de buitenlucht! Het is het ideale moment om onze nieuwe collectie zonnebrillen te introduceren. Daarom presenteren we met trots ons gloednieuwe magazine!

    Houd je brievenbus goed in de gaten, want ons magazine komt eraan! Hierin vind je volop inspiratie voor een frisse, zomerse look. Bovendien is onze actie zonneglazen op sterkte van start gegaan! Zo geniet je van uiterst scherp geprijsde zonneglazen.

    Wil je nog meer inspiratie? Bezoek dan zeker onze webshop of kom langs in onze winkel om de mooiste zonnebrillen te passen. Je zult meteen in een zomerse stemming komen.

    Tot binnenkort! 🌞

  • Theo Eyewear: Happy Chips
    11/03/2024

    THEO EYEWEAR: HAPPY CHIPS

    Theo Eyewear

    Happy Chips

    Laten we het hebben over de verrukkelijke nieuwe collectie van Theo Eyewear. Deze brillen zijn niet alleen stijlvol, maar ook speels en uniek. De modellen hebben namen die je doen denken aan één van je favoriete snacks: ‘chips’! 

    De subtiele details, zoals de scharnieren (wist je trouwens dat al de Theo modellen met dit soort scharnieren namen van aardappelbereidingen hebben?!) en de afwerking, maken deze bril echt speciaal. Het is alsof je een exclusieve snack draagt!

    Hier zijn enkele van de opvallende modellen uit de collectie:

    Crispy

    Deze bril is net zo knapperig als een versgebakken aardappelchip. Met zijn gedurfde vorm en levendige kleuren is het een echte blikvanger!

    Crunchy

    De Theo Crunchy is een ware smaakmaker in de wereld van brillen. Een uitstekende keuze als je op zoek bent naar ene 'krokant' statement piece.

     

    Ribbel

    De Ribbel - niet echt geribbeld - heeft een rechthoekig montuur. De tijdloze vorm krijgt subtiele accenten door de aparte afwerking op de neusbrug en hoeken vooraan.

    Sensational

    De Sensational heeft zijn naam niet gestolen: Hij is echt sensationeel!

    Super

    Deze Theo Super maakt indruk. De hoekige vorm staat heel mooi bij mensen met een rond gezicht. 

    Elk model is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De collectie kan je komen passen en ontdekken bij Optiek Van Gorp!

  • Shopping Weekend Beerse: 9 & 10 maart
    4/03/2024

    SHOPPING WEEKEND BEERSE: 9 & 10 MAART

    Opendeurweekend bij Optiek Van Gorp

    Het is zover! Komend weekend, op 9 en 10 maart, verwelkomen we jullie met open armen tijdens ons opendeurweekend bij Optiek Van Gorp. Op zaterdag en zondag staan we klaar om jullie te helpen bij het ontdekken van onze nieuwe collectie zonnebrillen. Of je nu op zoek bent naar een trendy model, een tijdloze klassieker of een sportieve variant, bij ons vind je gegarandeerd de perfecte zonnebril!

    Wat kun je verwachten?

    Passessies: Probeer vrijblijvend verschillende zonnebrillen uit en ontdek welk montuur het beste bij jou past.
    Actie op zonneglazen op sterkte: Bij aankoop van een zonnebril met glazen op sterkte geniet je van onze speciale actie. Laat je adviseren door onze experts en geniet van optimaal zicht én stijl.
    Professioneel advies: Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

    Praktische informatie:

    Datum: Zaterdag 9 maart en zondag 10 maart
    Tijd: Op zaterdag van 9u tot17u en op zondag van 11u tot 17u.

    Mis dit unieke weekend niet! Breng je vrienden en familie mee en geniet samen van een gezellige en stijlvolle ervaring.

    Tot dan!
    Team optiek Van Gorp

  • Valentijn 2024: Ik zie je graag
    5/02/2024

    VALENTIJN 2024: IK ZIE JE GRAAG

    Valentijn 2024: Ik zie je graag

    Er zijn een paar dingen waar je nooit genoeg van hebt. Zonnebrillen horen zéker in dat rijtje thuis! De zonnebrilcollecties voor zomer '24 zijn al in huis dus dit is hét uitgelezen moment voor een nieuw en hedendaags exemplaar. Ideaal om de laagstaande winterzon te trotseren.

    Ook de sportieve Oakley petjes houden de zon uit de ogen. De sportieveling wordt zeker blij met een sportbril of een skimasker van Oakley.

    Een eyewear chain of stijlvol lederen etui is iets waar ons hartje sneller van gaat slaan!

    Kijk je steeds op vieze brilglazen? Een subtiele cleaning kit kan de boodschap duidelijk maken ;)

  • Nieuwe merken: WOOW Eyewear & David Beckham Eyewear
    27/01/2024

    NIEUWE MERKEN: WOOW EYEWEAR & DAVID BECKHAM EYEWEAR

    Nieuwe brillenmerken

    WooW Eyewear

    WooW Eyewear is een wicked hot Frans merk dat zich onderscheidt door levendige kleuren en funky designs. Hun monturen zijn geïnspireerd op energieke en stijlvolle tijden. Elk montuur is als een feestje voor je gezicht! Dus, als je wilt stralen en groot dromen, dan is WooW Eyewear zeker iets voor jou. 🎉

    David Beckham Eyewear

    De brillen van David Beckham Eyewear zijn met aandacht en expertise geselecteerd en geïnspireerd op zijn eigen stijl, tatoeages en wereldreizen. Ontworpen in Italië, bieden ze een verfijnde en tijdloze uitstraling. De brillen van David Beckham Eyewear zijn niet zomaar willekeurige monturen. Ze zijn zorgvuldig uitgekozen om de elegante en tijdloze esthetiek van David Beckham zelf te weerspiegelen. Dus als je een bril van dit merk draagt, draag je eigenlijk een stukje van zijn stijl met je mee! 😊

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips