• Zeiss Brillenglazen
    21/10/2024

    ZEISS BRILLENGLAZEN

    Ontdek de Brillenglazen van ZEISS

    Innovatie en kwaliteit voor elke levensstijl

    Niemand ziet zoals jij

    Als je op zoek bent naar brilglazen die niet alleen je zicht verbeteren, maar ook passen bij je leeftijd en visuele behoeften, dan zijn de brillenglazen van ZEISS de perfecte keuze. Met een rijke geschiedenis van innovatie en kwaliteit binnen de ruime optica (zoals ook cameralenzen), biedt ZEISS een breed scala aan brillenglazen die aan ieders behoeften voldoen, ongeacht de levensstijl.

    Unifocale brillenglazen

    Unifocale brillenglazen zijn ontworpen om een helder zicht te bieden voor één bepaalde afstand, ze corrigeren het zicht ofwel dichtbij of veraf. Zeiss biedt verschillende opties binnen deze categorie, waaronder de ZEISS Clearview brillenglazen. Deze glazen zorgen voor een superieure helderheid vergeleken met standaard brillenglazen.

    Multifocale brillenglazen

    Progressieve brillenglazen, ook wel multifocale brillenglazen genoemd, beiden een naadloze overgang van dichtbij naar veraf zicht zonder de noodzaak van een leesbril. Dit maakt ze ideaal voor mensen vanaf 45 jaar, die wensen om hun bril op te laten staan, zowel voor veraf als voor nabij. ZEISS biedt SMartlife progressieve brillenglazen, die speciaal werden ontworpen voor het moderne leven en aanpasbaar zijn aan individuele activiteiten en behoeften.

    Zeiss DriveSafe brillenglazen

    Voor personen die veel uren in het verkeer doorbrengen, zijn de DriveSafe brillenglazen een geweldige optie. Ze bestaan zowel unifocaal als multifocaal en beiden een veiligere rijervaring door een speciale coating.

    Digitale brillenglazen

    In dit digitale tijdperk biedt ZEISS ook digitale brillenglazen die helpen tegen schermmoeheid. Deze glazen zijn speciaal ontworpen om de ogen te ontspannen tijdens het gebruik van schermen, wat vooral handig is voor mensen die veel tijd doorbrengen aan hun computer of smartphone.

    Kwaliteitskeurmerk

    Elk ZEISS brillenglas draagt het kwaliteitskeurmerk 'Z', wat staat voor de hoge kwaliteit en nauwkeurigheid die je van een ZEISS product kunt verwachten. 

    Conclusie

    Met hun unieke combinatie van innovatie, kwaliteit en een breed scala aan opties, zijn de brilglazen een perfecte keuze voor iedereen. 

  • Theo Eyewear: Balloons
    14/10/2024

    THEO EYEWEAR: BALLOONS

    New theo Family

    Balloons

    Bij Theo Eyewear houden ze van unieke ontwerpen en speelse details. De nieuwste collectie 'Balloons' is een viering van de luchtvaart en avontuur, geïnspireerd door de majestueuze luchtballonnen die over de horizon zweven. 

    Met modellen die namen dragen als 'Basket', 'Parachute' en 'Hot Air', belooft deze collectie niet alleen je zicht te verbeteren, maar ook je stijl naar nieuwe hoogten te tillen. De 'Basket' is een eerbetoon aan het traditionele mandje van een luchtballon, met een stevig maar lichtgewicht ontwerp dat zorgt voor comfort en duurzaamheid. 'Parachute' vangt de essentie van een parachute in zijn verfijnde, vloeiende vormen en biedt een elegante uitstraling zonder in te boeten op functionaliteit. 'Hot Air' maakt een statement met zijn gedurfde ontwerp dat de opwaartse kracht en vrijheid van een hete luchtballon weerspiegelt.

    De 'Balloons' collectie van Theo Eyewear combineert vakmanschap met creativiteit en elke bril is zorgvuldig ontworpen om een vleugje avontuur toe te voegen aan je dagelijkse look. Kom langs en ontdek hoe de 'Balloons' collectie jouw stijl naar nieuwe hoogten kan brengen.

  • Week van het zien: 5-12 Oktober
    4/10/2024

    WEEK VAN HET ZIEN: 5-12 OKTOBER

    Week van het zien

    Kijk, wij zorgen voor je ogen

    Laat tijdens de nationale 'Week van het zien' van 5 tot en met 12 oktober je zicht controleren bij Optiek Van Gorp.

    Deze vrijblijvende oogscreening gebeurt…

    Kosteloos - een gratis doorlichting van je zicht. Dat laat je niet liggen, toch?
    Expert - Professionele begeleiding door je optometrist, met gratis advies.
    Hightech - De modernste apparatuur voor een feilloos resultaat.

    Niks aan de hand? Dan ben je weer een jaartje gerust! Heb je toch een kijkoplossing nodig, dan voorzien we je meteen van advies. We kijken samen of je een bril of lenzen nodig hebt, of dat jouw huidige bril of lenzen nog wel voldoende zijn. Bovendien kunnen we je met deze test indien nodig adviseren naar een oogarts te gaan voor een uitgebreider onderzoek. Ook voor advies rond contactlenzen ben je welkom!

    Graag een controle? Maak je afspraak online of telefonisch op 014/619149!

  • Najaarsmagazine 2024: 65 jaar Optiek Van Gorp
    1/10/2024

    NAJAARSMAGAZINE 2024: 65 JAAR OPTIEK VAN GORP

    65 jaar Optiek Van Gorp

    Najaarsmagazine 2024

    De nieuwste editie van het "Optiek Van Gorp Magazine" is uit! Misschien ontving jij hem al wel in je brievenbus. Niet ontvangen en wil jij ook een exemplaartje? Je kan er steeds eentje komen halen bij ons in de winkel óf je leest hem lekker makkelijk online via deze link.

    In dit magazine lees je over onze aanpak en hoe wij voor jou het verschil maken. Ook de actie die dit najaar loopt kan je hierin ontdekken.

  • Najaarsactie multifocale glazen - 2de bril, slim gezien!
    28/09/2024

    NAJAARSACTIE MULTIFOCALE GLAZEN - 2DE BRIL, SLIM GEZIEN!

    Ontdek een wereld van precisie

    Bij Optiek Van Gorp kan je rekenen op brilglazen van de beste kwaliteit: van enkelvoudige tot multifocale glazen en van glazen voor je leesbril, computerbril, autobril of zonnebril. Bovendien helpen we je graag aan meer comfort tijdens je vrije tijd met een specifieke sportbril. 

    Bij Optiek Van Gorp geloven we in een gepersonaliseerde benadering waarbij we gebruik maken van geavanceerde meettechnieken en innovatieve brilglazen. Zo kunnen we iedereen de beste oogzorg op maat aanbieden. Weet je niet zeker welke glazen het best geschikt zijn? Kom langs en samen vinden we de brilglazen die perfect bij je passen.

    Scherp zien, zowel ver als dichtbij

    Herken je dit? Je wil een etiket lezen, maar krijgt de tekst niet scherpgesteld. Hou je de tekst verder van je af, dan lukt het wel. Dat noemen we ouderdomsverziendheid of presbyopie, een perfect normaal verschijnsel dat hoort bij het ouder worden. Gelukkig zijn er steeds nieuwe technologieën op vlak van multifocale glazen die je in alle omstandigheden scherp laten zien.

    Ouderdomsverziendheid is een bekend kijkprobleem dat kan optreden vanaf je veertigste. Je krijgt het lastig om dichtbij scherp te zien: de letters in de krant, op je smartphone of op een etiket zijn zo klein! Bij schemerlicht en vermoeidheid wordt het zelfs nog moeilijker. Het kan dat je hoofdpijn en vermoeide ogen krijgt. Presbyopie ontstaat doordat de ooglens met de jaren minder flexibel wordt en niet langer automatisch scherpstelt op alle kijkafstanden. Heb je twijfels? Spring dan zeker bij ons binnen.

    Dé oplossing voor bestaande en nieuwe brildragers

    Met een multifocale bril kan je scherp zien vanop elke afstand met slechts één bril. Bij dit type van brilglazen vloeit de vertesterkte geleidelijk over in de leessterkte. Maar ook als je voor ver geen bril draagt is een multifocale bril een goede optie. Je hebt de keuze uit standaard multifocale glazen of volledig gepersonaliseerde maatwerk multifocale glazen. de regel is: hoe beter ze zijn aangepast aan je kijknoden en -gewoontes, hoe soepeler je kan schakelen tussen ver, tussenafstand en dichtbij, hoe groter het comfort en hoe sneller de gewenning. Wij vertellen je er graag meer over. Kom langs en we vinden samen de brilglazen die perfect bij je passen.

    De leesbril

    met een leesbril zie je de kleine lettertjes opnieuw scherp, maar kan je enkel en uitsluitend dichtbij scherp zien op één enkele afstand. Uiteraard is het ook bij een leesbril van belang dat de glazen perfect afgestemd zijn op de unieke pupilafstand en sterkte van jouw ogen. Daarom zijn een goede meting een glazen op jouw maar van groot belang.

    Najaarsactie Multifocale glazen

    2de bril, slim gezien!

    Een tweede paar glazen voor de computer of tijdens je hobby? Dat is slim gezien! 

    Verwen je ogen en ga voor een tweede paar glazen dat naadloos aansluit bij je levensstijl. Wat je ook nodig hebt, kies je voor een 2de paar glazen aan uitzonderlijke voorwaarden.

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips