• Top 3 zonnebrillen van collega Ruben voor zomer 2020
  31/03/2020

  TOP 3 ZONNEBRILLEN VAN COLLEGA RUBEN VOOR ZOMER 2020

  Een winkel bomvol mooie zonnebrillen én een stralend zonnetje? Daar moésten we wel iets mee doen. Elke week showen we om beurt onze drie favorieten voor de zomer!☀️

  Deze week: de drie favorieten van collega Ruben!😎

  Van kwaliteitsglazen, technische hoogstandjes én summer-in-the-city-gehalte gesproken! Als je zoals Ruben graag in de wagen vertoeft of geniet van de BBQ, check dan zeker deze drie toppers!

   

  Deze zonnebril van Dick Moby is héél 2020. Dick Moby staat voor duurzaamheid: de kunststof werd gekleurd met bio-afbreekbare materialen (dus zonder olie-restoverschotten) en een etui uit gerecycleerd leder en een brilzakje ui gerecycleerde PET flessen wordt bijgeleverd.

  De UV400 Zeiss zonneglazen bieden een uitzonderlijke bescherming en helderheid.

   

  Deze zonnebril van Porsche Eyewear is een echt lichtgewichtje. De met draad uitgesneden inkepingen creëren een veerkrachtige 'flexzone' én zijn bovendien geïnspireerd op elementen van de iconische '911'. De anti-lichtreflectie gepolariseerde glazen vervolledigen hem als dé ideale zonnebril voor langere autoritten.

  Deze moderne zonnebril van Ray-Ban heeft een oldschool touch. Deze uitvoering met blauwe flash-spiegelglazen geeft een echte fashion-look. Ideaal voor een geklede look met sportieve vibe.

 • Maatregelen Coronavirus
  17/03/2020

  MAATREGELEN CORONAVIRUS

  Corona Maatregelen (laatst ge-update 29/03/2020)

  Beste klanten,

  Naar aanleiding van de laatste adviezen omtrent het coronavirus, sluiten we onze deuren tot 19 april 2020.
  Gezondheid en veiligheid zijn immers prioriteit.  Via Facebook, mail en onze website verspreiden wij info van zodra er wijzigingen zijn.

  We schakelen tijdelijk over op een minimale dienstverlening, achter gesloten deuren en enkel op afspraak.

  Contactlenzen, contactlensvloeistoffen, oogdruppels of toebehoren voor hoortoestellen sturen we nog steeds op. De verzendkosten zijn deze periode gratis. Het bestellen van contactlenzen kan via mail, telefoon, sociale media (Facebook & Instagram) of webshopBetalen kan dan via overschrijving.

   

  Voor mensen met vragen, kijk hieronder bij onze lijst FAQ.

  Heb je een specifiekere vraag die hieronder nog niet beantwoord werd?
  Dan kan je ons een email sturen op info@optiekvangorp.be. Van maandag tot vrijdag kan je bellen tussen 9-12u op 014/619149.

  --------------------------------------------------------------
  FAQ:

  Ik heb nieuwe glazen nodig en heb reeds een voorschrift van de oogarts. Ik wil de glazen in mijn huidige montuur laten plaatsen. Kan ik hiervoor terecht?
  Wanneer je nieuwe glazen in een huidig montuur wil laten plaatsen, dan mag je per email (info@optiekvangorp.be) of telefoon (op 014/619149) contact met ons opnemen.
  Er wordt dan besproken hoe dit praktisch geregeld kan worden. Uiteraard houden we in dit geval rekening met de huidige adviezen omtrent veiligheid/gezondheid.

  Ik heb een bril/glazen in bestelling staan, wat nu?
  Geen paniek. Wij zijn je zeker niet vergeten! We zullen je contacteren om een eventuele afspraak in te plannen. 

  Ik ben op zoek naar een nieuw brilmontuur/zonnebril?
  We vragen u even geduld te hebben tot de wetgever het veilig acht om winkels opnieuw te openen. In tussentijd kan je zeker onze social media in de gaten houden! Ook op onze webshop vinden zonnekloppers al een selectie uit onze zonnebrilcollectie terug.

  Ik wil een oogmeting of lenscontrole laten uitvoeren. Kan ik hiervoor bij jullie terecht?
  In normale omstandigheden kan je voor een goede oogmeting of lenscontrole snel bij ons terecht - zonder afspraak. Maar voorlopig laat de situatie ons niet toe om dit op een veilige manier te doen. Je mag met ons hiervoor contact opnemen van zodra we opnieuw geopend mogen zijn (dit zal per email, facebook, website, media bekend gemaakt worden).

  Ik heb lenzen besteld bij jullie, hoe verloopt dit nu verder?
  Wederom, geen paniek! Contactlenzen, contactlensvloeistoffen en oogdruppels sturen we enkel nog op. De verzendkosten zijn deze periode gratis. Het bestellen van contactlenzen kan via mail, telefoon, sociale media (Facebook & Instagram) of webshop. Betalen kan dan via overschrijving.

  Ik wens mijn contactlenzen te bestellen, wat moet ik doen?
  Er zijn hiervoor meerdere mogelijkheden:

  Je kan een groot deel van onze lenzen en onze lensvloeistoffen terugvinden op onze webshop. Ben je hiermee nog niet vertrouwd? Dan is het nu misschien een goed moment om deze te leren kennen! Om naar de webshop te gaan, KLIK HIER
  De verwachte levertermijn voor de meeste contactlenzen is 1 tot 4 werkdagen. Je kan ons ook een email sturen om de bestelling voor u te doen of ons opbellen van maandag tot vrijdag tussen 9-12u.

  Ik ben op dit moment contactlenzen aan het testen, hoe verloopt dit nu verder?
  We vragen om even geduld te hebben tot de wetgever het veilig acht om winkels opnieuw te openen.

  Ik heb een brillen/lenzen noodgeval, hoe kan ik het beste worden verder geholpen?
  U kan ons in zulke situatie bereiken via het nummer 014/619149. Is uw enige bril stuk en hebt u nood aan een oplossing, neem dan contact op via telefoon, mail of sociale media. Hoogdringende herstellingen worden behandeld na afspraak. We werken met een 'sas' voor leveren en ophalen. Indien je een afspraak wenst, kan dit via mail op info@optiekvangorp.be of telefonisch op 014/619149. 

   

  Is een verplaatsing naar onze winkel noodzakelijk, dan vragen wij je de voorschriften in acht te nemen. 

  Wij zien jullie graag over enkele weken terug & wensen iedereen het beste toe. 

  Team Optiek Van Gorp

 • Aangepaste dienstverlening #FlattenThe Curve
  17/03/2020

  AANGEPASTE DIENSTVERLENING #FLATTENTHE CURVE

  Lieve klanten,

  De situatie verandert nog elke dag. Onze deuren gaan even dicht.

  We hebben besloten om tijdelijk over te schakelen op een minimale dienstverlening, achter gesloten deuren en enkel op afspraak. Door het snel overdragen van het virus via traanvocht voeren we vanaf nu geen oogmetingen en contactlenscontroles meer uit.

  Indien je een dringend probleem hebt en een afspraak wenst, kan dit via 014/619149.
  Lopende bestellingen, afhalingen, aankopen en dringend zaken worden behandeld na afspraak.

  Zo zorgen we ervoor dat slechts één klant tegelijk in de winkel aanwezig is. Zowel lenzen, oogdruppels, lensvloeistoffen en batterijen versturen we graag kosteloos op tijdens deze periode. Je kan deze bestellen via mail, telefonisch, Instagram of Facebook. Betalen kan dan via overschrijving.

  We hopen dat iedereen hiervoor begrip heeft. Bij vragen, contacteer ons dan zeker!

 • Kinderbrillen Lente 2020
  4/03/2020

  KINDERBRILLEN LENTE 2020

  Kinderbrillen

  Communie- en lentefeesten: hét moment voor een nieuwe kinderbril?

  Binnenkort is de lente officieel opnieuw in het land! En dat betekent natuurlijk dat ook de communie- en lentefeesten er aankomen. Ben jij al druk in de weer om de perfecte outfit en fotograaf voor je oogappel uit te zoeken?
  Dan is het misschien wel het ideale moment om ook een nieuwe kinderbril uit te kiezen. Een nieuwe kinderbril maakt de communie-outfit van je kind of kleinkind helemaal af!

  Jonge brildragers kunnen bij ons terecht voor een leuke, stoere, trendy of schattige bril.

  Ook voor de kinderen is het belangrijk dat ze met een bril op hun snoet hun persoonlijkheid kunnen uitstralen.

  Naast het modieuze aspect kijken wij als opticien naar het comfort, flexibiliteit, stevigheid die een bril nodig heeft. Zeker en vast bij kinderen. Kinderen spelen, lopen, vallen, sporten…  Wij zoeken zeer nauwkeurig collecties uit waarvan de kinderbrillen speciaal ontwerpen zijn in functie van het kind. 

  Een greep uit onze collecties kinderbrillen:
  Nike - Ray Ban - Bbig - Jacadi - Catimini - Lafont - Little Paul&Joe - ...

    


 • Izipizi
  21/02/2020

  IZIPIZI

  IZIPIZI leesbrillen werden opgericht sinds 2010. Deze leuke brillen zijn zich blijven vernieuwen en heruitvinden door keer op keer nieuwe collecties op de markt te brengen en te blijven uitbreiden.

  Deze brillen zijn dan ook super populair bij jong en ouder, groot en klein! Zo ontwierpen de bedenkers niet alleen een leesbril maar ook zonnebrillen voor volwassen en de zonnebril op sterkte. Later kwamen de Izipizi kinderzonnebrillen en de zonnebril voor baby!

  De volledige collectie is geschikt voor alle generaties en voor ieder moment van de dag. 

                                                               

  Brillen van Izipizi hebben een rubberachtig gevoel, net zoals een perzik en hele flexibele scharnieren met beweegbare armen. Degelijke brillen om te lezen waarbij je een ruime keuze hebt aan kleurrijke collecties en meerdere modellen, onbeperkt naar ieders smaak!

                                              Klassieke brillen opnieuw uitgevonden en in een nieuw modern jasje gestoken, waardoor ze nu modern en hip zijn.                                Een bril mee met z'n tijd. Leesbrillen speciaal ontworpen die perfect passen om te lezen, voor de schermen, voor de zon en gewoon voor de lol.           Allemaal gemakkelijk gemaakt, voor jou, voor mij, iedereen, het is Izipizi!

   

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips