• Daglenzen & Gehoorbescherming
  9/06/2023

  DAGLENZEN & GEHOORBESCHERMING

  Daglenzen & Gehoorbescherming

  Juni betekent niet alleen blokken en examens, maar... Ook de start van verschillende zomerbars en -festivals! Zalig!
  Ben jij iemand die verschillende festivals afschuimt tijdens de zomermaanden? Misschien is het wat comfortabeler dansen met daglenzen in plaats van je bril? Of ontbreken beschermende festival-oordopjes (al dan niet op maat) nog aan je outfit?

  Daglenzen

  Daglenzen zijn ideaal voor de zomermaanden omdat ze hygiënisch zijn en je geen lenzenvloeistof nodig hebt. Bovendien zijn ze makkelijk mee te nemen op vakantie en festivals. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verliezen van lenzen of het schoonmaken ervan.

  Lapperre gehoorbescherming

  Op maat gemaakte gehoorbescherming van Lapperre biedt de beste bescherming en is comfortabel om te dragen. Het is belangrijk om je gehoor te beschermen tegen té luide muziek tijdens festivals en concerten. Op maat gemaakte gehoorbescherming past perfect in je oren en is daarom erg comfortabel om te dragen.

  Goede voorbereiding

  Het is een goed idee om er tijdig bij te zijn. Oordopjes op maat laten maken duurt immers een drietal weken en ook daglenzen probeer je best al eens even uit vóór je naar je favoriete band gaat kijken of op vakantie vertrekt. Het is belangrijk om op tijd je daglenzen en gehoorbescherming aan te meten zodat je er optimaal gebruik van kunt maken tijdens de zomermaanden.

  Spring gerust binnen voor meer info!
  Voor oordopjes op maat maak je een afspraak.
  Dit kan ook telefonisch op 014/61.91.49.

 • Jaarlijkse vakantie 2023
  1/06/2023

  JAARLIJKSE VAKANTIE 2023

  Jaarlijkse vakantie

  Gesloten van 17 tot en met 22 juli

  Beste klanten,
  Het is weer zover: de zomer is in volle gang en we hebben allemaal nood aan wat ontspanning. Daarom sluiten we onze optiekzaak van 17 tot en met 22 juli 2023 voor ons jaarlijks verlof. We gaan even onze batterijen opladen en onze ogen de kost geven aan al het moois dat de wereld te bieden heeft.

  We hopen dat jullie ook kunnen genieten van deze zonnige periode en dat jullie je ogen goed beschermen met een stijlvolle zonnebril. Want je weet wat ze zeggen: een goed zicht is goud waard!

  We zien jullie graag terug vanaf 24 juli, met een frisse blik en een glimlach op ons gezicht. Bedankt voor jullie trouw en begrip.

  Tot binnenkort!

  xx Team Optiek Van Gorp

 • Actie Oakley sportbril op sterkte
  15/05/2023

  ACTIE OAKLEY SPORTBRIL OP STERKTE

  Oakley sportbril actie -15%

  Waarom Oakley?

  De sportbrillen van Oakley zorgen voor optimaal zicht en maximale bescherming tijdens het sporten.
  De glazen zijn vrijwel onbreekbaar: super veilig dus! De punten waar de bril in contact komt met het hoofd, zijn uitgevoerd met Unobtanium. Dit gepatenteerd materiaal is door Oakley ontwikkeld en geeft enorm veel grip, ook bij transpiratie.

  Voor heel wat verschillende sporten zijn specifieke gekleurde glazen ontwikkeld. Deze contrastverhogende 'Prizm' technologie houdt op gebied van kleur rekening met de eisen van de omgeving. Zo zijn de kleuren voor wielrennen anders dan die voor mountainbiken, watersport en skiën.

  Oakley sportbrillen op sterkte

  Draag je een bril? Deze fantastische technologie is ook beschikbaar voor wie nood heeft aan correctieglazen op sterkte. Optiek Van Gorp maakt Oakley sport- en zonnebrillen volledig op sterkte, zonder clip-in. Dit met glazen in nagenoeg alle originele Oakley-kleuren. Zélfs glazen die zich aanpassen aan de intensiteit van het zonlicht zijn mogelijk.

  Bij Optiek Van Gorp hebben we veel ervaring met het maken van sportbrillen op brilcorrectie. In de winkel kunnen we jou helpen bij de ideale combinatie van glazen en het montuur. Daarnaast kunnen we een gratis oogmeting doen om te kijken of uw sterkte niet veranderd is. 

  Hoe ziet een Oakley op sterkte eruit?

  Bij de meeste Oakley brillen wordt het hele glas op sterkte gemaakt. Het enige verschil is dan dat het glas dan wat dikker is, afhankelijk van je correcite. Bij de Radar EV en de Jawbreaker ziet het er anders uit. Bij deze brillen worden er in het shield twee glaasjes geplaatst met sterkte erin, ook zónder insert.

  De wereldtop draagt Oakley en daar is een goede reden voor!

  Koop je nog tot en met 31 augustus een Oakley sportbril of zonnebril met Oakley True Digital glazen op brilsterkte, dan geniet je van -15% korting op het volledige montuur én glazen!

 • Braderij Beerse 2023
  2/05/2023

  BRADERIJ BEERSE 2023

  Zomerbraderij Beerse

  Van 12 tot en met 15 mei 2023

  Ook Optiek Van Gorp doet mee aan de zomerbraderij in Beerse!

  Op zaterdag- en zondagnamiddag zullen de centrumstraten verkeersvrij zijn en kan je rustig kuieren langs de vele standjes, attracties en winkels. Op vrijdag en maandag zijn de straten niet autovrij en zijn er geen attracties wel kan je wel genieten van braderijcondities.

  Misschien is dit wel het ideale moment om te genieten van onze zonneglasactie. Bij aankoop van een zonnebril krijg je namelijk je basisglazen gratis. Daarnaast is ook is er gedurende het hele weekend 10% korting op alle zonnebrillen indien je geen brilsterkte nodig hebt!

  OPENINGSUREN TIJDENS HET BRADERIJWEEKEND

  Vrijdag 12/5 : 9u-12u30 en 13u-18u

  Zaterdag 13/5 : 9u-18u

  Zondag 14/5 : 10u-18u

  Maandag 15/5 : 9u-12u30 en 13u-18u

 • Chanel Eyewear collectie lente/zomer 2023
  24/04/2023

  CHANEL EYEWEAR COLLECTIE LENTE/ZOMER 2023

  Chanel

  Eyewear collectie lente/zomer 2023

  Modehuis Chanel heeft voor deze zomer weer enkele nieuwe zonnebrillen ontworpen: de ‘Happy Pearl’, ‘Love Quilting CC’ en '90s CC' collectie. Wil je weten waar de inspiratie voor deze zonnebrillenreeksen vandaan kwam? Lees dan zeker verder!

  “A new Chanel spirit,

  thanks to its playful and colored

  designs: it embodies

  the feeling of Spring.”

   

  Happy pearl

  Acetaat en trendy vormen zijn voorzien van nieuwe en frisse kleuren! Deze reeks brillen wordt afgewerkt met de iconische Chanel parelsnoer, geïnspireerd op iconische riemen die werden gebruikt in de modeshow van Chanel. Deze brillen worden voorzien van een luxe Chanel-box waarin een speciale ruimte voorzien is om de ketting te bewaren.

   

   

  Love Quilting CC

  Voor de Love Quilting CC werkte modehuis Chanel met een tijdloos kleurenpalet en nieuwe bicolor combinaties. De gewatteerde brilpootjes zijn een modern en trendy patroon dat geïnspireerd is op de iconische Chanel matelassé handtas. Ook worden de brillen met veelvuldig kleine metalen CC-logo's afgewerkt.

    

  CC 90s

  Een nieuw kleurenpalet verrijkt met pasteltinten als roze, perzik en vanille: fris en zomers. Groot metalen CC-signature logo, perfect uitgelijnd met het acetaat - zeer iconisch.

   

   

  “New shapes and a new color palette,

  with fresh pastel tones and new tortoise shades,

  make this new collection

  all you need for summer!”

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips