Omwille van Covid-19 gelieve eerst een afspraak te maken. Klik hier

 • Kempense optieker kleurt fietsbrillen van toprenners
  14/09/2020

  KEMPENSE OPTIEKER KLEURT FIETSBRILLEN VAN TOPRENNERS

   Optiek Van Gorp kleurt fietsbrillen van toprenners

  Bij Optiek Van Gorp hebben we al langer een passie voor sport en wielrennen. Al meer dan tien jaar ontwerpen we sportbrillen op maat voor professionele- en amateursporters. Het begon allemaal toen veldrijdster Sanne Cant haar eerste wereldtitel haalde. Graag had ze zoals haar trui bijpassende regenboogstreepjes op haar bril. We maakten een speciale bril voor haar, collega's pikten haar idee op.

  Geleidelijk aan kregen we meer naamsbekendheid in de sportwereld. Wat begon als hobby groeide uit tot een internationale webshop www.eyesport.be met klanten in alle werelddelen.

  Optiek Van Gorp uit Beerse mocht voor de wielerploeg Jumbo-Visma zestig brillen een gele kleur geven ter ere van de Tour de France van 2020. Het team van onder meer renners Wout van Aert en Primož Roglič houdt er met deze bestelling ernstig rekening mee om in de Ronde van Frankrijk in het geel Parijs te bereiken. “We gaven de bril van Peter Sagan ook al een groene kleur!".

  Hiermee kwamen we niet alleen in Het Nieuwsblad, De Gazet Van Antwerpen en op Made In Kempen, maar ook op radio interview bij Radio 2. Het( artikel uit De Gazet Van Antwerpen kan je hieronder lezen.

 • Opendeurweekend 12 & 13 September 2020
  7/09/2020

  OPENDEURWEEKEND 12 & 13 SEPTEMBER 2020

  Opendeurweekend 12-13 september 2020

  We zetten het nieuwe schooljaar goed in! Toch weer even wennen aan die eerste schoolweken? Geen nood: Optiek Van Gorp is het tweede weekend van september extra open op zondag tijdens het Opendeurweekend! 
  Bezoek ons tijdens de opendeurdagen en ontdek de nieuwste najaarscollecties.

  Openingsuren op zaterdag 12 september en zondag 13 september:

  Zaterdag 7 September: 9:00-17:00h Zondag 8 September: 10:00-17:00h

  Onze Beerse 'Winkelhier' Box-actie is weer van start gegaan! Per aankoopwaarde van €100,- worden er lootjes ingevuld en per winkel wordt één winnaar getrokken. Tijdens het opendeurweekend verdubbelen je je kansen en mag je dus het dubbele aantal lootjes invullen! De trekking is op 18 september. Onze mooie hoofdprijs is een waardebon van 400 euro!

 • Joepie! Weer naar school!
  29/08/2020

  JOEPIE! WEER NAAR SCHOOL!

  Back to school!

  De start van het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur. Voor vele kinderen en jongeren is dat ondertussen al maanden geleden! Na al die tijd binnenshuis is het een ideaal moment om de ogen van je kleinsten te laten controleren. Misschien wel tijd voor een leuke nieuwe kinderbril...?

  Twijfel je of je kind nog wel goed ziet? Op onze blog lees je vijf signalen die kunnen wijzen op (beginnende) oogproblemen.

  Groot aanbod kinderbrillen van verschillende merken bij Optiek Van Gorp:
  Bbig, Liu Jo, Ray-Ban, Nike, Jacadi, Catimini en nog véél meer!

    

   
   
   
   
   
   
   
   

   

 • Solden 2020
  1/08/2020

  SOLDEN 2020

  Augustus 2020 - Solden op geselecteerde zonnebrillen

  Een nieuw zonnebril aan een klein prijsje? Dan ben je aan het juiste adres! Kom langs in de winkel en ontdek onze selectie sales van o.a. Dolce & Gabbana, Penn&ink, Liu Jo, Calvin Klein, Prada... en vele anderen!

  Maak een afspraak via de website of telefonisch: www.optiekvangorp.be - 014/61.91.49

 • Openingstijden zomervakantie bij Optiek Van Gorp
  1/07/2020

  OPENINGSTIJDEN ZOMERVAKANTIE BIJ OPTIEK VAN GORP

  Optiek Van Gorp sluit niet tijdens de vakantieperiode. Je kan de hele zomer volgens de gebruikelijke openingsuren bij ons terecht.

  Enkel op maandag 20 juli en op feestdagen dinsdag 21 juli en zaterdag 15 augustus zullen we gesloten zijn. 

  Ook tijdens de zomervakantiemaanden vragen we om -indien mogelijk- een afpraak te maken voor je bezoek.
  Zeker voor een nieuwe bril of zonnebril, oogmeting en contactlens-controle vragen we jullie om nog steeds een afspraak te maken. Zo hebben we zeker voldoende tijd om alle toestellen te ontsmetten. Voor ophalingen en herstellingen kan je ook zonder afspraak terecht.

  In onze online agenda zie je in één oogopslag wanneer wij beschikbaar zijn voor jou.
  Maak hier snel en gemakkelijk een afspraak op het tijdstip dat jou het beste uitkomt! 

  We wensen iedereen een fijne en deugddoende vakantie!

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips