• Najaarsactie: lees ons najaarsmagazine
  1/10/2022

  NAJAARSACTIE: LEES ONS NAJAARSMAGAZINE

  Your time to shine

  Herfst 2022

  Ons najaarsmagazine boordevol tips en acties is er weer!

  Wij staan voor je klaar met de topservice die je van ons mag verwachten, de nieuwste collecties én de laatste nieuwe technologieën voor glazen op sterkte, sportbrillen en contactlenzen.

  Wil je het met je eigen ogen zien? Breng ons dan zeker een bezoekje. Blader doorheen ons magazine en ontdek onze laatste nieuwtjes voor dit najaar.

  Najaarsactie

  Glazen voor je computer- of hobbybril cadeau!*

  Bij aankoop van je nieuwe multifocale bril krijg je een tweede paar premium glazen cadeau, specifiek afgestemd op jouw kijkbehoeftes.

  Voor dagdagelijks gebruik zullen de multifocale glazen een uiterst zuiver en comfortabel zicht bieden op alle afstanden. Om nog meer comfort te bieden bij visueel veeleisende taken, zoals computerwerk, zullen de geoptimaliseerde glazen in je computer- of hobbybril het comfort en je werkhouding nog verder verbeteren bij langdurig scherm of nabij werk. Indien je dit wenst zijn deze glazen beschikbaar met blauwfilter, en dit alles zonder meerprijs.

  Situeren je taken zich vaak op een andere afstand? Geen zorgen. Weet dat ook hier specifieke glazen voor bestaan. Wij analyseren je kijkbehoeftes samen en komen zo tot de meest geschikte optimale werk- of hobbybril.

  Het enige dat jij hoeft te doen? Een leuk montuurtje uitzoeken om deze glazen in te plaatsen en het genieten kan beginnen.

  *Lees hier onze actievoorwaarden

 • Gratis multifocale lensaanpassing: 19 oktober
  22/09/2022

  GRATIS MULTIFOCALE LENSAANPASSING: 19 OKTOBER

  Gratis multifocale lensaanpassing

  19 oktober

  Wil je ervaren of contactlenzen iets voor jou zijn? Op woensdag 19 oktober staat Optiek Van Gorp helemaal in het teken van multifocale lenzen!

  Wie moeite heeft met focussen op beeldschermen of leeswerk, of na het lezen juist niet scherp in de verte ziet, kan de multifocale lenzen op 19 oktober zelf uitproberen. Je krijgt de lenzen ook mee naar huis, zonder kosten.

  Droeg je nog nooit eerder lenzen en wil je ze voor het eerst uitproberen? Dat kan zeker! Draag je al multifocale lenzen maar graag eens kijken of er verbetering mogelijk is? Ook dan kan je deze dag terecht.

  Om voor iedereen voldoende tijd en uitleg te voorzien werken we deze dag op afspraak. Maak je afspraak telefonisch op 014/619149 of via onze online agenda. Beperkte plaatsen, volzet = volzet!

 • Ontdek de nieuwe kinderbrillen collectie!
  15/09/2022

  ONTDEK DE NIEUWE KINDERBRILLEN COLLECTIE!

  Ontdek de nieuwe kinderbrillen collectie!

   

  Een nieuw schooljaar, een nieuwe look. Tijd voor een een nieuw brilavontuur. Dan helpen wij je graag bij het uitkiezen van je nieuwe bril!

  Gelukkig ligt het saaie tijdperk van kinderbrillen met eentonig montuur met dikke jampotglazen ver achter ons. Een bril dragen is niet dom of iets om je voor te schamen, het is echt cool en hip. Met je bril laat je zien wie je bent en maak je je outfit helemaal af. 

  Het assortiment trendy kinderbrillen wordt dan ook steeds uitgebreider.

  Bij ons vindt je veel toffe brillen op kindermaat: felle of ingetogen kleurtjes, moderne of klassieke modellen, speelse prints...

   


   

  Kom langs voor een leuke bril die je kleintje met plezier zal dragen! Met de nodige expertise zorgen wij ervoor dat de bril volledig is afgestemd op de behoeften van jouw zoon of dochter.

   

  Wens je meer info over onze kinderbrillen? Kom gerust langs in de winkel.

  Veel liefs & tot dan!


 • Herfst-Opendeur in Beerse op zaterdag 10 en zondag 11 september
  6/09/2022

  HERFST-OPENDEUR IN BEERSE OP ZATERDAG 10 EN ZONDAG 11 SEPTEMBER

  Opendeurweekend 10-11 september 2022

  We zetten het nieuwe schooljaar goed in! Toch weer even wennen aan die eerste schoolweken? Geen nood: Optiek Van Gorp is het tweede weekend van september extra open op zondag tijdens het Opendeurweekend! 

  Bezoek ons tijdens de opendeurdagen en ontdek de nieuwste najaarscollecties.

  Openingsuren op zaterdag 10 september en zondag 11 september:

  Zaterdag 10 September: 9:00-17:00h

  Zondag 11 September: 10:00-17:00h

  Veel liefs & tot dan!

   

 • Wegenwerken in Beerse, maar Optiek Van Gorp blijft bereikbaar
  31/08/2022

  WEGENWERKEN IN BEERSE, MAAR OPTIEK VAN GORP BLIJFT BEREIKBAAR

  Vanaf maandag 29 augustus 2022 starten er in Beerse werken aan de riolering op het kruispunt van de Bisschopslaan en de Tempelstraat. Hierbij wordt dit kruispunt volledig afgesloten. De werken zullen duren tot het einde van het jaar. Optiek Van Gorp en ons Lapperre hoorcentrum zullen tijdens deze werken wel bereikbaar blijven.

  Optiek Van Gorp blijft bereikbaar

  Voor fietsers en voetgangers is er een korte omleiding voorzien via de Pastoriestraat.

  Voor wie met de wagen van de snelweg komt is een omleiding voorzien via de Kapelstraat (via restaurant Nian) zoals hieronder in het paars aangeduid. Als je deze omleiding volgt, kan je nog steeds tot met de auto voor onze deur of op het kerkplein parkeren.
  Kom je van Vosselaar, rij je best via de Beersebaan. De wegenwerken hier zijn afgerond dus hier kan je gewoon weer door rijden.

  Bedankt voor jullie begrip!

  Veel liefs en tot snel!
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips