• In het spoor van Tourwinnaar Egan Bernal: de Oakley Sutro
  6/08/2019

  IN HET SPOOR VAN TOURWINNAAR EGAN BERNAL: DE OAKLEY SUTRO

  Tijdens de voorbije Tour de France heb je hem ongetwijfeld op de neus van kersvers Tourwinnaar Egan Bernal zien schitteren: de Oakley Sutro sportbil.

  Oakley heeft een enorme inspanning gedaan om fashion met prestatiegerichtheid te combineren. De Oakley Sutro hierdoor is de ideale sport- én vrijetijdsbril voor modebewuste sportievelingen. De Sutro is initieel bedoeld voor stadsritten, maar voelt zich ook thuis op wegdek, grind en offroad. Met een gewicht van slechts 32 gram is de lichtgewicht Sutro zo comfortabel dat je misschien zelfs vergeet dat je een zonnebril draagt.

  Kenmerkend aan de Sutro is zijn ruim gezichtsveld, wat erg van pas komt wanneer je over je schouder heen naar aanrijdende auto's kijkt - zeker nuttig als je vaak in een stedelijke omgeving rijdt. Met dank aan Bernal en andere profs in het peloton is de Sutro op korte tijd opgepikt en heeft hij snel naam gemaakt. Wat je Oakley zeker moet nageven is hun originaliteit. De vorm is absoluut uniek.

  De Prizm lenzen bieden een kristalhelder zicht. De Prizm-lenzen verbeteren de natuurlijke kleuren en het contrast, wat het spotten van oneffenheden veel gemakkelijker maakt. Prizm lenzen highlighten als het ware de natuurlijke kleuren waardoor de wereld rondom je er gewoon nét dat tikje mooier uit ziet.

  Het montuur is in hetzelfde O-matter materiaal waarin de andere sportzonnebrillen van Oakley ook worden gemaakt. Het is een flexibel, maar ook duurzaam montuur. Op de neus is het brilmontuur ook afgewerkt met een unobtanium anti-slip neussteuntje tegen zweet.

  De Oakley Sutro is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Via onze website Eyesport.be kan je de verschillende kleuren bekijken. Toch liever een uniek exemplaar? Neem via mail contact met ons op of in de winkel en customise je Sutro zodat hij naadloos aansluit bij je teamkit /helm /fiets /...

 • Chanel Haute Couture Fall/Winter 2019-2020
  23/07/2019

  CHANEL HAUTE COUTURE FALL/WINTER 2019-2020

  Hier nog volop zomer - mét tropische temperaturen - maar in de fashion-wereld zijn alle blikken al gericht op het najaar. Zo stelde modehuis Chanel eerder deze maand in Parijs hun Haute Couture Herfst/winter collectie 2019/2020 voor.

  Na het overlijden van hoofdontwerper Karl Lagerfeld eerder dit jaar staat nu ontwerpster Virginie Viard aan het roer. Voor de coutureshow in Parijs werd een enorme cirkelvormige bibliotheek gebouwd. Meteen werd duidelijk dat haar artistieke flair en duidelijke visie Chanel als merk een mooie toekomst verzekert.

     

  De modellen kregen een sprankelende jaren '70 look met lange silhouetten, preppy knopen, tweed, fluweel, pailletten en... bijhorende brillen! Fijne metalen monturen krijgen de bovenhand. Zo omvat de najaarscollectie heel wat fijne ronde monturen, maar ook de pilotenvorm en vlindermodellen. In dezelfde lijn werd ook een zonnebrilcollectie uitgebracht (die trouwens ook al bij ons te verkrijgen is!).

  Anderzijds omvat de nieuwe collectie ook opnieuw wat zwaardere kunststof monturen. Grote logo's en zware kunststof staan in contrast met de fijne metalen monturen in de collectie. Hieronder een greep uit de najaarscollectie zonnebrillen:

    

   

   

 • Openingstijden tijdens de zomervakantie
  5/07/2019

  OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE

  Optiek Van Gorp sluit niet tijdens de vakantieperiode, je kan dus heel de zomer volgens de gebruikelijke openingsuren bij ons terecht!

  Enkel op maandag 22 juli en op feestdag donderdag 15 augustus zullen we gesloten zijn. 

 • Solden op zonnebrillen
  29/06/2019

  SOLDEN OP ZONNEBRILLEN

  Joepie! Het is juli en dat betekent: summer sales are on! 

  Nog een nieuwe zonnebril voor je op reis vertrekt of reservebril voor in de wagen? Wist je dat in landen als Frankrijk en Spanje een reservebril in de auto verplicht is? Niet onbelangrijk als je binnenkort naar het Zuiden reist.

  Of misschien tijd om jezelf (of iemand anders) een cadeautje te doen...?

  ZOMERSOLDEN

  Het is weer zover! Vanaf maandag 1 juli kan je bij Optiek Van Gorp in Beerse de hele maand lang genieten van solden tot 50% op geselecteerde merkzonnebrillen*.
  Ook voor de allerkleinsten zijn er flexibele en kleurrijke kinderzonnebrillen te koop. Een goede bescherming tegen de zon en perfect om mee te spelen!

  ZONNEGLASACTIE

  Bovendien geniet je nog steeds van zonneglasactie* bij aankoop van een zonnebril op sterkte. Vraag ernaar in de winkel. Wij helpen je met plezier verder!

  *Voorwaarden in de winkel

 • Sync III brillenglazen
  17/06/2019

  SYNC III BRILLENGLAZEN

  Onze ogen zijn niet gemaakt voor schermen

  Computer-, smartphone-, tablet- en televisieschermen, onze ogen krijgen het zwaar te verduren. We brengen heel wat tijd door achter schermen, waardoor onze ogen steeds sneller vermoeid raken. Gelukkig is er nu ook een oplossing voor: de Sync III brillenglazen van Hoya.

  We kijken vaker naar digitale schermen dan we denken. Van de smartphone tot de computer, de tablet, de televisie en andere apparaten… Heel wat mensen kijken verspreid over de dag 8 tot 10 uur naar een digitaal scherm, of voeren taken uit waarbij de focus ligt op het nabij kijken. Langdurig schermgebruik kan oogvermoeidheid veroorzaken, en al na twee uur kunnen symptomen als geïrriteerde ogen, troebel zicht en hoofdpijn optreden. Voortdurend wisselen tussen verschillende schermen kan het probleem bovendien verergeren, omdat je ogen op die manier nooit de kans krijgen om zich te ontspannen.

  Geef je ogen een Boost

  Sync III brillenglazen zijn geavanceerde enkelvoudige glazen. Ze corrigeren niet alleen je sterkte om ver te zien, maar beschikken over een speciale ‘Boost Zone’. De sterkte in de Boost Zone onderaan je brillenglas is lichtjes verhoogd. Zo kunnen je ogen zich makkelijker ontspannen tijdens al dat schermkijken op korte afstand.

  Doe de test

  1. Kijk je meer dan twee uur per dag naar digitale schermen?
  2. Gebruik je meer dan twee verschillende digitale toestellen per dag?
  3. Ervaar je één van deze symptomen?
  – Vermoeide, brandende, jeukende ogen
  – Lichtgevoelige ogen
  – Verblinding of gekleurde ring rond voorwerpen zien
  – Afnemend of onstabiel zicht
  – Troebel of dubbel zicht, problemen om te focussen
  – Algemene vermoeidheid, pijn in de rug/nek/schouders
  – Overmatig knipperen of droge ogen
  – Hoofdpijn

   Als je tussen 13 en 45 jaar oud bent en je antwoord op één van bovenstaande vragen ‘JA’ is, dan heb je mogelijk baat bij de Sync III brillenglazen om vermoeide ogen door langdurig schermgebruik te voorkomen of te verlichten. Spring gerust binnen om jouw persoonlijke situatie van naderbij te bekijken.

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips