• Garrett Leight
  24/01/2020

  GARRETT LEIGHT

  Coming Soon

  Elk montuur wordt met de hand gemaakt en wordt één voor één nauwkeurig nagekeken voor het de studio in Venice verlaat. Dit is merkbaar aan de kwaliteit van de monturen. De kunststof frames worden geproduceerd van hoogwaardige acetaat platen. De scharnieren worden dan weer op maat gemaakt in Duitsland. Elk GLCO montuur bevat speciale scharnieren die langs de ene zijde bedekt zijn met goud en aan de andere zijde met zilver. De rivetten zijn bij dit merk niet enkel voor de sier, maar garanderen mee de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en sterkte.

  Dit intussen gerenommeerd Amerikaans merk wist de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie op te bouwen onder de meest hippe en trendy inwoners van Los Angeles en siert intussen de neus van heel wat wereldsterren, zoals onder andere Ryan Gosling, Kirsten Stewart en Bradley Cooper. Niet onterecht, als u de stijlvolle uitstraling en hoogkwalitatieve materialen bekijkt die kenmerkend zijn voor elk van deze unieke accessoires.

   

      

 • GiGi Studios
  17/01/2020

  GIGI STUDIOS

  Gigi Studios - voorheen Gigi Barcelona - is een uniek en onderscheidend Spaans brillenmerk uit Barcelona én een van de meest trendsettende collecties op dit moment.

  Vintage style brillen en zonnebrillen worden met de hand gemaakt. Het staat garant voor een perfect staaltje kwaliteit en dat vindt u tot in ieder detail terug. De monturen zijn gemaakt voor de hedendaagse man en vrouw.

  Als kunst centraal staat!

 • Oakley Prizm Snow glazen: de complete gids
  10/01/2020

  OAKLEY PRIZM SNOW GLAZEN: DE COMPLETE GIDS

  Oakley Prizm lens technologie verruimt je spectrum… Dit kan je best letterlijk nemen. Prizm Snow zorgt ervoor dat de lens afgestemd is op verschillende omstandigheden die je specifiek in de bergen kan ervaren. Het verhoogt het contrast en de zichtbaarheid drastisch én biedt een ervaring die je nog nooit eerder hebt gezien. Met zeven verschillende Prizm Snow lenstinten, is er steeds één die volledig je noden vervult.

  Onder het schema bespreken we alle lenstinten in detail.

  PRIZM BLACK

  PRIZM Black Iridium werd ontwikkeld voor heldere en zonnige dagen. De lichttransmissie van skimaskers met deze lenstint is 5.5%, wat het de donkerste tint maakt binnen het Prizm Snow gamma.

  Weerscondities: helder en zonnig

  Lichttransmissie: 5.5%

  Basiskleur lens: rose

  PRIZM TORCH, PRIZM JADE & PRIZM SAPPHIRE

  PRIZM Torch (Rood), PRIZM Jade (Groen), and PRIZM Sapphire (Blauw) zijn gelijklopend in hun gebruik, maar hebben uiterlijk verschillende looks. Bij het onderling kiezen van de lenskleur, komt de beslissing uiteindelijk neer op welke kleur van spiegelglas je het mooiste vindt. De lichttransmissie varieert tussen 13% en 19% voor alledrie deze lenzen, wat ze een perfecte allrounder maakt voor verschillende weersomstandigheden. Met de blauwe spiegellens is de Sapphire Iridium de donkerste van de drie, de Jade zit tussenin en de Torch is de lichtste van deze drie lenstinten.

  Weersconditie: alledaags, bewolkt en zon, variabel weer

  Lichttransmissie: sapphire-13%, jade-15%, torch-19%

  Basiskleur lens: rose

  PRIZM ROSE

  PRIZM Rose is heel gelijklopend met HI-Pink, met een paar belangrijke verschillen. Prizm Rose is ook ideaal voor minder zonnige omstandigheden of bij overtrokken wolkenlucht, maar heeft een lagere lichttransmissie van 25-28%. Dit betekent dat de Prizm rose nét iets donkerder is dan de Prizm HI-Pink. Op een sneeuwrijke dag waar toch enkele zonnestralen doorkomen, biedt de Prizm Rose net iets meer flexibiliteit dan de HI-Pink.

  Weerscondities: bewolkt/overtrokken, minimaal zonlicht, sneeuw

  Lichttransmissie: 26%

  Basiskleur lens: rose

  PRIZM PERSIMMON

  PRIZM Persimmon, de nieuwste toevoeging aan het Prizm gamma, brengt een kleur die we nog kennen van het verleden. Het verschil met de klassieke persimmon is de toevoeging van het Prism-contrast. Het gebruik van deze lens is vrij gelijklopend met de HI Pink.

  Weerscondities: weinig zonlicht, overtrokken, winterse neerslag

  Lichttransmissie: 38%

  Basiskleur lens: oranje

  PRIZM HI PINK

  PRIZM HI-Pink is Oakley’s antwoord om een ultieme lens voor omstandigheden met weinig zonlicht. Deze lens biedt een onvoorstelbaar contrast tijdens sneeuwbuien en winters bewolkte dagen, waardoor enk detail zichtbaar wordt. HI-Pink heeft een lichttransmissie van 35-40% met contrastboost. Een hogere lichttransmissie laat meer licht door de lens dan een donkerdere lens, hierdoor wordt het zicht lichter en helderder. De contrastverhoging door de Prizm technologie maakt het makkelijker om details in de sneeuw op te merken.

  Weerscondities: weinig zonlicht, overtrokken, winterse neerslag

  Lichttransmisse: 38%

  Basiskleur lens: rose

  Zijn alle Oakley Prizm lenzen de moeite?

  In de bergen is het zowel voor beginners als voor ervaren skiërs en snowboarders belangrijk om alle details te kunnen opmerken en waarnemen. Het contrast dat hiervoor nodig is, is nét precies wat Prizm lenzen meer hebben dan eender welk ander skimasker. Of je nu een oneffen afdaling maakt of door de diepsneeuw gaat, door de contrastboost zal alles in je omgeving makkelijker te waarnemen zijn!

  Bovendien zijn alle lenskleuren te verkrijgen met clip-in op brilcorrectie. Het volledige aanbod Oakley met Prizm snow technologie vind je hier!

 • Solden 2020 op geselecteerde brilmonturen
  3/01/2020

  SOLDEN 2020 OP GESELECTEERDE BRILMONTUREN

  Januari is soldenmaand! We beginnen het nieuwe jaar bij Optiek Van Gorp dan ook met mooie kortingen!

  Vanaf vrijdag 3 januari 2020 geniet je de hele maand lang van kortingen tot -50% op geselecteerde brilmonturen*. 

  Een nieuw montuur of reservebril aan een klein prijsje? Ook dan ben je aan het juiste adres! Kom langs in de winkel en ontdek onze selectie sales van o.a. Dolce & Gabbana, Theo, Liu Jo, Calvin Klein, Prada... en vele anderen!

  *Voorwaarden in de winkel

 • Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
  23/12/2019

  AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE FEESTDAGEN

  Afgelopen jaar hebben we feestelijk onze 60e verjaardag mogen vieren. Naast heel veel vertrouwde gezichten mochten we ook heel wat nieuwe ontmoeten. Voor jullie vertrouwen willen we nog eens hartelijk bedanken!

  Ook willen we jullie graag alvast fijne feestdagen toewensen! Houd er rekening mee dat we in deze periode enkele gewijzigde openingstijden hebben.

  Dinsdag 24 December: 9.00 - 12u30h en 13.00 - 16h

  Woensdag 25 December: gesloten

  Donderdag 26 December: 13.00 - 18h

  Dinsdag 31 December: 9.00 - 12u30h en 13.00 - 16h

  Woensdag 1 Januari: gesloten

  Donderdag 2 januari: 13.00 - 18h

  Op alle andere dagen gelden de gebruikelijke openingstijden.

  Beste wensen & fijn eindejaar vanwege
  Karel, Kristel, Karen, Axelle, Hilde, Ruben en Nathalie

Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips