Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Ray-Ban Spring/Summer 2021: de collectie

Ray-Ban Spring/Summer 2021: de collectie

Geschreven op 15/02/2021

Het voorjaar lonkt en dat betekent maar één ding: de nieuwste zonnebrilcollecties liggen klaar om gepast te worden! En wie aan zonnebrillen denkt, denkt aan Ray-ban.

De Ray-Ban campagne voor de zomer van 2021 portretteert twee gamers die flipperen en alles geven, zich niet bewust van hun omgeving. De campagne viert tijdloze essentie en bevat iconische monturen van Ray-Ban die authentieker aanvoelen dan ooit. Licht kan ongrijpbaar zijn. Soms ga je zonnebaden, soms kan je alleen maar een paar zonnestralen vangen. Maar we zijn zonzoekers. En we vieren licht, zelfs op de donkerste momenten.

Drie thema's komen terug in de collectie van 2021: Bold Acetate, Wired Bi-Gradient & Slim acetate. Om helemaal klaar te zijn voor de zomer, maken we je al helemaal warm met de nieuwste trends! Zoals we van Ray-Ban gewend zijn, zijn de meeste modellen uniseks.

Bold Acetate

Wie de internationale mode volgt, weet het al langer: zware acetaat monturen zijn helemaal terug. De fijne metalen monturen verdwijnen zeker nog niet op de achtergrond, maar krijgen wel een mooi tegenwicht.

Onze favoriet:

Wayfarer Nomad


Wired Bi-Gradient

De felle spiegelglazen zijn voorbij. De afgelopen twee zomers zagen we wel heel wat zachtere zilveren, gouden én rosé-spiegelglazen voorbij komen. In bestaande Ray-Ban modellen zien we dit jaar een aanvulling met Bi-dégradé kleuren. Daarbovenop komt een mooie aanvulling van nieuwe vormen zoals onderstaande 'Jack' (ook als optisch montuur te krijgen!).

Onze favoriet:

Jack

Slim Acetate

Ook in de fijnere acetaat lanceert Ray-Ban voor deze zomer hippe nieuwe modellen. Voor een extra dun effect zijn sommige uitvoeringen met een transparante kleur achteraan!

Onze favoriet:
Thalia


» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips