Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Najaarsactie: lees ons najaarsmagazine

Najaarsactie: lees ons najaarsmagazine

Geschreven op 1/10/2022

Your time to shine

Herfst 2022

Ons najaarsmagazine boordevol tips en acties is er weer!

Wij staan voor je klaar met de topservice die je van ons mag verwachten, de nieuwste collecties én de laatste nieuwe technologieën voor glazen op sterkte, sportbrillen en contactlenzen.

Wil je het met je eigen ogen zien? Breng ons dan zeker een bezoekje. Blader doorheen ons magazine en ontdek onze laatste nieuwtjes voor dit najaar.

Najaarsactie

Glazen voor je computer- of hobbybril cadeau!*

Bij aankoop van je nieuwe multifocale bril krijg je een tweede paar premium glazen cadeau, specifiek afgestemd op jouw kijkbehoeftes.

Voor dagdagelijks gebruik zullen de multifocale glazen een uiterst zuiver en comfortabel zicht bieden op alle afstanden. Om nog meer comfort te bieden bij visueel veeleisende taken, zoals computerwerk, zullen de geoptimaliseerde glazen in je computer- of hobbybril het comfort en je werkhouding nog verder verbeteren bij langdurig scherm of nabij werk. Indien je dit wenst zijn deze glazen beschikbaar met blauwfilter, en dit alles zonder meerprijs.

Situeren je taken zich vaak op een andere afstand? Geen zorgen. Weet dat ook hier specifieke glazen voor bestaan. Wij analyseren je kijkbehoeftes samen en komen zo tot de meest geschikte optimale werk- of hobbybril.

Het enige dat jij hoeft te doen? Een leuk montuurtje uitzoeken om deze glazen in te plaatsen en het genieten kan beginnen.

*Lees hier onze actievoorwaarden

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips