Duurzame (zonne)brillen in Beerse: Dick Moby

Duurzame (zonne)brillen in Beerse: Dick Moby

Geschreven op 11/05/2019

 Puur natuur

De brilcollectie Dick Moby is het antwoord van Tim & Robbert, twee Amsterdamse surfbuddy’s, op de toenemende oceaanvervuiling. De Dick Moby bezielers houden immers van hippe brillen, reizen en van hagelwitte stranden. Maar na een surfvakantie in 2012 waar ze stranden bezaaid met plastic en afval vonden, moést er wel iets gebeuren. De combinatie van deze passies leidde tot de ecologisch verantwoorde Dick Moby brillen en zonnebrillen, want die worden gemaakt uit…Bio-based acetaat (het slimmere, sexierere en milieuvriendelijkere neefje van kunststof) en gerecycleerde plastics en metalen!

Duurzaamheid is hét codewoord bij uitstek. Niet alleen de brillen zelf zijn milieuvriendelijke kunstwerkjes, dat zijn ook de bijhorende accessoires. De lederen brildoosjes en de brildoekjes worden namelijk ook volledig uit gerecycleerde materialen vervaardigd. En de link naar de reizen? Die wordt gemaakt door alle modellen de naam van internationale luchthavencodes te geven.

Quality is key, sustainability is king

Dick Moby maakt duurzame brillen van kunststof én metaal. En zoals hun naam erop wijst, schudden ze graag de dingen een beetje door elkaar. Ze willen hippe brillen maken zonder daarbij extra afval te maken. Om te helpen om de wereld een betere plaats maken. Om een glimlach op je gezicht te toveren.

Ook bij Optiek Van Gorp geven we om het milieu, én zijn we helemaal fan van deze ecologisch verantwoorde brillencollectie. Je vind dan ook zowel de optische monturen als zonnebrillen terug in ons gamma.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips