Theo Eyewear: Neon Lights

Theo Eyewear: Neon Lights

Geschreven op 10/01/2024

Theo Eyewear

Neon Lights

De nieuwe neonfamilie van theo Eyewear biedt vijf nieuwe heldere en opvallende modellen.

Theo Eyewaer in de gloed van de neonverlichting

De Belgische brillenontwerpers bij theo hebben vijf nieuwe neonkleurige monturen voor mannen en vrouwen gelanceerd. De warme gloed en heldere kleuren van de monturen zijn ontworpen om “de ogen door de bril te laten stralen overdag en in het donker”. De modellen zijn geïnspireerd op steden als Kowloon, Tokyo en Las Vegas, waar neonreclameborden en straatverlichting de straten van de stad verlichten.

Foto hierboven: de twee ronde modellen uit de collectie, Myeong-Dong en Shinjuku van theo, in fel neongroen op zwart Model Myeong-Dong. Vernoemd naar wijken van de steden die de neontinten inspireerden – waaronder Mong Kok en Shinjuku – heeft elk montuur een gedurfde vorm en combineert het de unieke kleuren, soms in tweekleurig neon en soms in een neonkleur met een meer ingetogen en klassieke kleur. Model Myeong-Dong, genoemd naar het bruisende winkelgebied van de Jung-wijk van Seoul, heeft de typische ronde vorm waar Theo zo van houdt.

 

De modellen uit deze nieuwe reeks kan je komen uitproberen bij Optiek Van Gorp!

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips