Porsche Design pakt in 2022 groots uit met 50Y jubileumjaar

Porsche Design pakt in 2022 groots uit met 50Y jubileumjaar

Geschreven op 15/01/2022

PORSCHE DESIGN - 50 jaar iconisch design

Engineered passion since 1972

in het jaar 1963 creëerde Ferdinand Alexander Porsche één van de meest legendarische en iconische wagens aller tijde: de Porsche 911. Zijn visie: 'Als je kijkt naar de functie van een object, wordt de vorm duidelijk.' Deze visie breidde zich dan ook snel uit buiten de autowereld. Met deze uitzonderlijke precisie en perfectie werden de jaren daarna ander Porsche Design lifestyleproducten uitgebracht zoals onder andere horloges, elektronica, reistassen én een fantastische eyewear lijn uiteraard!

Eén van de highlights voor dit jubileumjaar is de samenwerking met acteur en brand ambassador Patrick Dempsey. Daarnaast lanceert Porsche design nieuwe modellen in o.a. de Cyber Tech, Hybrid, Air Spring en Ultra Light collecties. Het merk is vooral herkenbaar aan het strakke en pure design. Wist je trouwens dat Porsche Design heel fijne kant en klare leesbrillen maakt? Super stevig en strak qua look, te verkrijgen in de winkel en via onze webshop.

Wij bij Optiek Van Gorp hebben altijd een ruime collectie van Porsche eyewear - zonnebrillen en correctie brillen - op voorraad.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips