Caroline Abram Paris: verfijnde en elegante damesbrillen

Caroline Abram Paris: verfijnde en elegante damesbrillen

Geschreven op 11/06/2021

Caroline Abram heeft jaren als opticien gewerkt in het familiebedrijf in Parijs. In 1998 begon zij met het ontwerpen van sieraden en bril accessoires, zoals face-à-mains, vergrootglazen, kettingen,...

 

Tijdens haar reizen ontdekt ze de charme van Florida. In 2008 lanceerde ze haar eigen brillencollectie geïnspireerd op de ouderwetse charme van Miami en vintage van de jaren ‘60. De collectie bestond uit cat-eyes, veel kleuren en extreme vrouwelijkheid. De collectie van Caroline Abram staat nog steeds bekend om de gemoderniseerde jaren ‘50 en ‘60 look, gecombineerd met moderne kleuren combinaties en een vleugje asymmetrie. Edgy, modieus en op en top vrouwelijk: door het unieke kleur- en vormgebruik weten alle monturen de show te stelen.

  

Wij worden blij als we Caroline Abram zien! Dit ultravrouwelijke label staat immers voor elegantie en laat menig vrouw haar persoonlijkheid én sensualiteit omarmen. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen in onze winkel. Dus… ben je in de buurt van Beerse? Kom de collectie dan gerust met eigen ogen bewonderen.

 

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips