Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Izipizi

Izipizi

Geschreven op 21/02/2020

IZIPIZI leesbrillen werden opgericht sinds 2010. Deze leuke brillen zijn zich blijven vernieuwen en heruitvinden door keer op keer nieuwe collecties op de markt te brengen en te blijven uitbreiden.

Deze brillen zijn dan ook super populair bij jong en ouder, groot en klein! Zo ontwierpen de bedenkers niet alleen een leesbril maar ook zonnebrillen voor volwassen en de zonnebril op sterkte. Later kwamen de Izipizi kinderzonnebrillen en de zonnebril voor baby!

De volledige collectie is geschikt voor alle generaties en voor ieder moment van de dag. 

                                                             

Brillen van Izipizi hebben een rubberachtig gevoel, net zoals een perzik en hele flexibele scharnieren met beweegbare armen. Degelijke brillen om te lezen waarbij je een ruime keuze hebt aan kleurrijke collecties en meerdere modellen, onbeperkt naar ieders smaak!

                                            Klassieke brillen opnieuw uitgevonden en in een nieuw modern jasje gestoken, waardoor ze nu modern en hip zijn.                                Een bril mee met z'n tijd. Leesbrillen speciaal ontworpen die perfect passen om te lezen, voor de schermen, voor de zon en gewoon voor de lol.           Allemaal gemakkelijk gemaakt, voor jou, voor mij, iedereen, het is Izipizi!

 

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips