Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Ray Ban trends zomer 2018

Ray Ban trends zomer 2018

Geschreven op 8/01/2018

Ray Ban is ongetwijfeld één van de bekendste zonnebrilmerken. In hun collectie zitten naast de talloze klassiekers ook enkele nieuwigheden. Hieronder maak je al kennis met de trends voor de zomer.

Yellow Ambermatic  lenses

Geïnspireerd door de klassieke Aviator werd de Outdoorsman Craft ontworpen. Met zijn handgemaakte hertenleren afwerking, heeft hij een authentieke uitstraling. De lederen afwerking vinden we ook terug bij de Round Craft. Nieuw bij beide uitvoeringen is dat ze verkrijgbaar zijn met gele Ambermatic glazen. Deze glazen worden donkerder onder invloed van UV straling. Ze passen zich aan de lichtomstandigheden aan en geven je zonnebril een hippe retro look.

 

Round Double Bridge

Ray Ban staat bekend om zijn tijdloze klassierkers. Denk maar aan de  Aviator, Wayfarer of Clubmaster. Binnenkort wordt dezeverzameling aangevuld met een nieuw icoon: de Round Double Bridge. Deze zonnebril is een echte must-have omdat hij een tijdloos model combineert met de hedendaagse trends zoals spiegelglazen en een dubbele brug. De collectie wordt deze zomer uitgebreid met enkele nieuwe kleuren. Of je nu een zonnebril zoekt die bij elke outfit past, of een meer opvallend exemplaar, er is voor ieder wat wils.

 

Evolve lenses

Zoals de naam al doet vermoeden evolueren deze glazen terwijl je ze draagt. Hoe meer UV-straling, hoe donkerder de glazen worden en vice versa. Handig! Je kan je bril zowel in volle zon als in de schaduw dragen zonder dat je ogen zich moeten aanpassen. Je bril past zich aan voor jou.

De Evolve glazen bestaan in vier kleuren: geel,bruin, blauw en groen. Ray ban combineert ze met twee  tijdloze metalen monturen: de Round en de Aviator.

 

Chromance lenses

Chromance glazen verbeteren de kleurintensiteit en de kleurwaarneming, waardoor alledaagse kleuren helderder en intenser worden. De speciale antireflectiebehandeling bestaat uit zes lagen, waardoor je kan genieten van een optimale bescherming tegen zonlicht. Zelfs licht dat gereflecteerd wordt op bijvoorbeeld water en sneeuw wordt weg gefilterd om verblinding te voorkomen.

De Chromance glazen hebben een blauwe, groene, bruine, grijze, paarse, bronskleurige of zilveren spiegel en worden gecombineerd met
verschillende monturen.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips