6 Zonnebriltrends voor zomer 2023

6 Zonnebriltrends voor zomer 2023

Geschreven op 10/04/2023

6 Zonnebrillentrends

Zomer 2023

Benieuwd naar de laatste modetrends op vlak van je favoriete accessoire? Misschien ontving je ons zonnebrilmagazine al in je brievenbus! Wij zochten de mooiste exemplaren en laatste trends voor je uit. Ontdek hier met welke zonnebril je pas écht scoort deze zomer!

1. Come out of your shell

Moderne brillen worden gelukkig al een tijdje niet meer van het schild van echte schildpadden gemaakt. de kenmerkende kleur 'tortoiseshell' waaruit brillen in hun beginjaren vervaardigd werden, is komende zomer aan een nieuw hoogtepunt toe. De unieke textuur en stijlvolle kleur met vintage-gehalte tillen je outfit naar een hoger niveau.

 

2.Oversized retro

Voor de ultieme jaren 70-look ga je voor een oversized hoekige zonnebril. Een dramatisch exemplaar is geweldig als statement. Oversized zonnebrillen zullen in 2023 zeker overal te zien zijn. Ideaal om te flaneren op zonnige dagen – óf als je wilt verbergen dat het de avond voordien nét iets te laat geworden is.

 

3. Kleurexplosie

Vrolijke tinten zijn nog steeds een ding in de zomer van 2023. We hebben het over heldere, levendige kleuren met een retro twist. Naast het machtige magenta – nu al dé modekleur van het jaar– hebben we dit jaar een speciaal plekje in ons hart voor fruitig oranje en vlammend rood. Zonnebrildopamine op je gezicht!

  

4.  Logo Mania

Merkenlogo’s en ontwerpers mogen weer gezien worden. Logo’s en opvallende decors op de brilpootjes zijn een dankbare manier om luxe uit te stralen.

 

5. Metallics

Metalen monturen zijn de perfecte manier om glamour aan je look toe te voegen. Of het nu een informele gelegenheid is of je je opmaakt voor een speciaal event, op deze monturen kan je rekenen. Vind je ook dat mode fun mag zijn? Ga dan voor een bril met kleine details.

  

6. Be seen in green

Elegant, chique en een tikkeltje stoer: groen heeft het allemaal. Je hebt dit seizoen de keuze uit verschillende tinten. Zo is mosgroen helemaal in, maar ook olijfgroen en legergroen passen bij deze trend. Naast deze kleurtint maken ook verschillende merken de shift naar ‘groene’ milieubewuste materialen zoals bio-acetaat.

  

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips