Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Oakley Prizm Snow Goggles

Oakley Prizm Snow Goggles

Geschreven op 4/11/2016

De eerste sneeuw is inmiddels in de Alpen gevallen en dat betekent dat we langzaam vooruit kunnen kijken naar onze wintersportvakantie! Je board laten waxen en checken of je outfit nog up-to-date is. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe bril, dan heeft Oakley een nieuwe serie snowgoggles. Ook in hun Snow-lijn maakt Oakley gebruik van hun bekende Prizm-technologie. De lens filtert verschillende kleuren uit het spectrum en zorgt daardoor door een beter zicht en contrast.

Het wintersport-gamma omvat 5 PRIZM-lenskleuren. De lichtste Prizm Rose is ideaal voor gure en bewolkte weersomstandigheden.

De Prizm Jade Iridium, Prizm Sapphire Iridium en Prizm Torch Iridium zijn goede allround lenzen voor zowel zonnig als bewolkt weer.

De donkerste uit het assortiment is de Prizm Black Iridium. Deze is met zijn lichtdoorlaatbaarheid van slechts 5-10% ideaal voor felle zon bij open hemel in de hooggebergten.

 

De snowgoggles met Prizm-Technologie zijn verkrijgbaar vanaf 180 euro.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips