Chanel Eyewear Collectie Herfst/Winter 2023

Chanel Eyewear Collectie Herfst/Winter 2023

Geschreven op 16/09/2023

Chanel Eyewear

Collectie herfst/winter 2023

Het najaar komt er weer aan. Hoewel we de zomer nu al een beetje missen, betekent het najaar ook goed nieuws... Want september betekent ook de lancering van de nieuwe Chanel herfst/winter 2023 collectie!

De najaarscollectie van dit jaar bestaat uit vier thema's, waarin het iconische tweed (want wat straalt meer 'Chanel' uit dan het legendarische mantelpakje?!) een centrale rol speelt. Deze wollen stof met onregelmatige structuur en soepelheid werd origineel vooral in mannenkledij gebruikt in de jaren '20. Gabrielle Chanel werd de eerste mode ontwerper die deze luxueuze stof introduceerde in de damesmode. Laten we samen de nieuwe collecties ontdekken!

Tweed Label

In de eerste van de vier reeksen in meteen een centrale rol voor de stof tweed weggelegd. Op de veren is een met metaal omcirkeld CC-logo in een innovatieve tweedachtige textuur aangebracht. Geïnspireerd op de grote tas ‘Deauville Large Tote’ uit de herfst/wintercollectie 22/23. Een breed kleurenpalet siert de Tweed Label modellen: van klassieke kleuren tot nieuwe bruine gradiënttinten.

 

Online Chain

De tweede reeks voor het najaar bevat dan wel geen tweed-elementen, dan wel een ander iconisch Chanel symbool: de Chain. Een iconische metalen ketting wordt met de hand vanaf de voorkant op de acetaatveren aangebracht. Een kleine metalen CC-signatuur logo siert de kettingen op de veren met stijl. De Online Chain reeks bestaat uit een modieus en kleurrijk palet, met een nieuwe edgy olijfkleur.

 

Star Tweed

De Star Tweed collectie bestaat uit drie zware en uitgesproken zonnebrilmodellen. Deze collectie brengt drie classic Chanel elementen samen: de tweed, Chanel en CC logo. Zowel de stof als het logo wordt op beide brilpootjes met de hand aangebracht. De kleine variaties in de structuur van de stof maakt van elke exemplaar meteen ook een uniek stuk.

Elk model bestaat in verschillende kleurtinten, gaande van lichte tinten zoals ivoor en oranje, maar kan ook in de klassieke bruin en zwarttonen. Met een stoer en hoekig model, een elegante vintage cat-eye en een sportief rechthoekig model is er voor elke stijl wat wils!

Tweed Feeling

Voor de Tweed Feeling collectie werd de tweed stof uit een verfrissende en nieuwe invalshoek bekeken. Deze reeks bestaan uit zowel optische monturen als zonnebrillen. Voor de collectie werd een acetaat print ontworpen die de tweed look-and-feel uitstraalt. Hierbij wordt dus geen echte stof gebruikt, maar vier exclusieve kleurplaten die de legendarische tweed textuur eren.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips