Winterbraderij Beerse op 19 November 2017

Winterbraderij Beerse op 19 November 2017

Geschreven op 10/11/2017

Op zondag 19 november gaat in Beerse voor de eerste keer een heuse Winterbraderij door!
De centrumstraten zullen autovrij zijn en verschillende jongleurs, steltenlopers en zelf vuurspuwers betoveren je met hun spectaculaire kunsten!
Ook voor een hapje en drankje kan je zeker terecht.
Ontdek onze allernieuwste collecties tijdens de modeshow - in samenwerking met Nuyens, Eros en Mode Mamuze - of gewoon bij ons in de winkel!

Inzameling brillen voor het goede doel

Met de feestdagen in aantocht willen we graag de aandacht even richten op die mensen die het wat moeilijker hebben. Zo zijn er veel personen die geen toegang hebben tot degelijke medische hulp, of hebben de middelen niet om een bril te kopen. Net voor deze mensen zijn er een aantal goede doelen - zoals OneSight - die brillen inzamelen. 

Heb je dus nog enkele brillen liggen die je toch nooit meer gebruikt? Deponeer ze dan bij ons in de inzamelbox tijdens de Winterbraderij. Bovendien maak je hierdoor ook nog eens kans op een gloednieuwe Samsung Tablet. Vul de schiftingsvraag in, en wie weet kom jij als winnaar uit de bus. We nemen persoonlijk contact op met de winnaar. 

Openingsuren Optiek Van Gorp tijdens de Winterbraderij:
Zondag 19 November: 10u00-17u00

Alle info is terug te vinden op het facebook-evenement!

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips