Zonnebrillen trends voor zomer 2021

Zonnebrillen trends voor zomer 2021

Geschreven op 26/03/2021

Tijd om opnieuw van de zon te genieten: de eerste zonnestralen laten ons stilaan de koude wintermaanden vergeten? De zomer komt in zicht. Tijd voor een nieuwe zonnebril!

Zonnebrilmode was nog nooit zo divers: 2021 biedt een overvloed aan verschillende materialen, vormen en kleuren. We lichten hier een aantal van deze trends uit. Keuze te over. Bij ons vind je immers het grootste aanbod brillen en zonnebrillen uit de streek.

1. OOG VOOR DETAIL

Het zit 'm in de details! We zien monturen met lederen afwerking in de collecties van Chanel en Longchamp. Ook details uit de couture-handtassencollecties komen terug. Of wat dacht je van een montuur met opengewerkte accenten? Like!

 

2.FASHION STATEMENT

Naast fijne metalen monturen zien we in 2021 de terugkeer van de zwaardere acetaat monturen. Goed nieuws dus voor liefhebbers van grote logo' en brede veren! 

 

3. ULTRA-LIGHT

In zonnebrilcollecties zien we opnieuw veel fijne zonnebrillen, waaronder meer glasbrillen - brillen zonder een montuur rondom de glazen. Dat een subtiel montuur absoluut niet saai is, bewijzen deze exemplaren! Met een grotere glasvorm en een hippe fashiontint heb je een trendy lichtgewichtje!

 

4. ZACHT EN TRANSPARANT

De -altijd stijlvolle- bruine zonnebrillen worden deze zomer aangevuld door zachte nuances. In heel wat collecties zien we transparante tinten, of monturen afgewerkt met een transparant accent. Heb he glazen op sterkte nodig, dan kies je in een licht montuur beter voor een brilglas in dégradé-tint.

 

5. SQUARE

Minimalisme ontmoet oversized: de jaren '70 en '80 geven vorm aan de nieuwe zonnebrillencollecties. Dit jaar geldt voor zonnebrillen echt wel het motto 'the bigger, the better'! Fijne metalen monturen, elegante acetaatmonturen en oversized XXL glazen combineren vakkundig alle stijlvolle kenmerken van dit seizoen.

 

6. ZOMER. IN AL ZIJN FACETTEN

Als vervolg op de geometrische vormen van vorige zomer, zien we in 2021 veel monturen met facet-effect: schuin afgewerkte hoekjes, subtiel uitgesneden kantjes,... Deze extra dimensie zorgt voor een spel van licht en schaduw.

 

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips