Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Top 3 zonnebrillen van collega Ruben voor zomer 2020

Top 3 zonnebrillen van collega Ruben voor zomer 2020

Geschreven op 31/03/2020

Een winkel bomvol mooie zonnebrillen én een stralend zonnetje? Daar moésten we wel iets mee doen. Elke week showen we om beurt onze drie favorieten voor de zomer!☀️

Deze week: de drie favorieten van collega Ruben!😎

Van kwaliteitsglazen, technische hoogstandjes én summer-in-the-city-gehalte gesproken! Als je zoals Ruben graag in de wagen vertoeft of geniet van de BBQ, check dan zeker deze drie toppers!

 

Deze zonnebril van Dick Moby is héél 2020. Dick Moby staat voor duurzaamheid: de kunststof werd gekleurd met bio-afbreekbare materialen (dus zonder olie-restoverschotten) en een etui uit gerecycleerd leder en een brilzakje ui gerecycleerde PET flessen wordt bijgeleverd.

De UV400 Zeiss zonneglazen bieden een uitzonderlijke bescherming en helderheid. Meer foto's zie je hier.

 

Deze zonnebril van Porsche Eyewear is een echt lichtgewichtje. De met draad uitgesneden inkepingen creëren een veerkrachtige 'flexzone' én zijn bovendien geïnspireerd op elementen van de iconische '911'. De anti-lichtreflectie gepolariseerde glazen vervolledigen hem als dé ideale zonnebril voor langere autoritten. Meer foto's ontdek je hier.

Deze moderne zonnebril van Ray-Ban heeft een oldschool touch. Deze uitvoering met blauwe flash-spiegelglazen geeft een echte fashion-look. Ideaal voor een geklede look met sportieve vibe. Bekijk hier meer foto's.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips