Actie Oakley sportbril op sterkte

Actie Oakley sportbril op sterkte

Geschreven op 15/05/2023

Oakley sportbril actie -15%

Waarom Oakley?

De sportbrillen van Oakley zorgen voor optimaal zicht en maximale bescherming tijdens het sporten.
De glazen zijn vrijwel onbreekbaar: super veilig dus! De punten waar de bril in contact komt met het hoofd, zijn uitgevoerd met Unobtanium. Dit gepatenteerd materiaal is door Oakley ontwikkeld en geeft enorm veel grip, ook bij transpiratie.

Voor heel wat verschillende sporten zijn specifieke gekleurde glazen ontwikkeld. Deze contrastverhogende 'Prizm' technologie houdt op gebied van kleur rekening met de eisen van de omgeving. Zo zijn de kleuren voor wielrennen anders dan die voor mountainbiken, watersport en skiën.

Oakley sportbrillen op sterkte

Draag je een bril? Deze fantastische technologie is ook beschikbaar voor wie nood heeft aan correctieglazen op sterkte. Optiek Van Gorp maakt Oakley sport- en zonnebrillen volledig op sterkte, zonder clip-in. Dit met glazen in nagenoeg alle originele Oakley-kleuren. Zélfs glazen die zich aanpassen aan de intensiteit van het zonlicht zijn mogelijk.

Bij Optiek Van Gorp hebben we veel ervaring met het maken van sportbrillen op brilcorrectie. In de winkel kunnen we jou helpen bij de ideale combinatie van glazen en het montuur. Daarnaast kunnen we een gratis oogmeting doen om te kijken of uw sterkte niet veranderd is. 

Hoe ziet een Oakley op sterkte eruit?

Bij de meeste Oakley brillen wordt het hele glas op sterkte gemaakt. Het enige verschil is dan dat het glas dan wat dikker is, afhankelijk van je correcite. Bij de Radar EV en de Jawbreaker ziet het er anders uit. Bij deze brillen worden er in het shield twee glaasjes geplaatst met sterkte erin, ook zónder insert.

De wereldtop draagt Oakley en daar is een goede reden voor!

Koop je nog tot en met 31 augustus een Oakley sportbril of zonnebril met Oakley True Digital glazen op brilsterkte, dan geniet je van -15% korting op het volledige montuur én glazen!

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips