Oakley sportbril op sterkte: zien zonder grenzen

Oakley sportbril op sterkte: zien zonder grenzen

Geschreven op 2/04/2021

Oakley sportbril en zonnebril op brilcorrectie

Zien zonder grenzen

De sportbrillen van Oakley zorgen voor optimaal zicht en maximale bescherming tijdens het sporten. De glazen zijn vrijwel onbreekbaar: super veilig dus! De punten waar de bril in contact komt met het hoofd, zijn uitgevoerd met Unobtanium®. Dit gepatenteerd materiaal is door Oakley ontwikkeld en geeft enorm veel grip, ook bij transpiratie.

Voor veel verschillende sporten zijn specifieke glazen ontwikkeld. Deze contrastverhogende ‘Prizm®’ technologie houdt op gebied van kleur rekening met de eisen van de omgeving. Zo zijn de kleuren voor wielrennen anders dan die voor mountainbiken, watersport en skiën.

Draag je een bril? Geen probleem, deze fantastische technologie is ook beschikbaar voor wie nood heeft aan glazen op sterkte.

Optiek Van Gorp maakt Oakley sport- en zonnebrillen volledig op sterkte, zonder clip-in. Dit met glazen in nagenoeg alle originele Oakley-kleuren. Zélfs glazen die zich aanpassen naar de intensiteit van het zonlicht zijn mogelijk. Hierbij is het correctieglas nauwelijks van een gewoon glas te onderscheiden. ’Oakley True Digital®’ is een gepatenteerde technologie waarbij het allerzuiverste zicht wordt gegarandeerd. De wereldtop draagt Oakley en daar is een goede reden voor!

ACTIE -15%

Koop je nog tot en met 31 augustus 2021 een Oakley sportbril of zonnebril met Oakley True Digital glazen op brilsterkte, dan geniet je van -15% korting op het volledige montuur én glazen!


» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips