Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Verminder oogstress door aangepaste brilglazen

Verminder oogstress door aangepaste brilglazen

Geschreven op 27/10/2022

Oogstress

De huidige wereld vraagt veel flexibiliteit van ons allemaal. Neem nu onze professionele omgeving: die bevindt zich steeds vaker zowel op het werk als this. Bovendien wisselen we voortdurend tussen verschillende kijkafstanden, zowel op het werk als in onze vrije tijd.

Digitale technologie is erg belastend voor onze ogen. Van onze computer en tablet naar smartphone, hobby's en daar bovenop een druk sociaal leven. De hele tijd schakelen tussen verschillende afstanden kan heel vermoeiend zijn voor onze ogen, en kan 'digitale oogstress' veroorzaken. Gevolgen hiervan zijn vermoeide en branderige ogen, hoofd- en nekpijn. Dit zelfs al vanaf twee uur beeldschermgebruik.

In alle omstandigheden wil elk van ons natuurlijk het allerbeste voor onze ogen. Daarom is het belangrijk op zoek te gaan naar de meest werkbare oplossing voor jou specifieke situatie en dus het beste kijkcomfort. Zo kan je je ogen linder belasten door het gebruik van Hoya Sync III brilglazen. Deze multimediaglazen hebben naast jet vertezicht een 'boost'zone in het onderste deel van het glas. Deze zone helpt de ogen om makkelijker scherp te stellen en verminderen oogstress.

Upgrade je glazen

Doe de test

  • Kijk je meer dan twee uur per dag naar digitale schermen?
  • Gebruik je meer dan twee verschillende digitale toestellen per dag?

Ervaar je één van volgende symptomen?

  • vermoeide, brandende, jeukende ogen
  • lichtgevoelige ogen, afnemend of onstabiel zien
  • troebel of dubbek zien, problemen om te focussen
  • algemene vermoeidheid, pijn in nek/rug/schouders
  • hoofdpijn
  • overmatig knipperen, droge ogen
Ben je tussen 13 en 45 jaar oud en je antwoord op één van bovenstaande vragen 'ja', dan heb je mogelijk baat bij de Sync III brillenglazen om vermoeide ogen door langdurig beeldschermgebruik te voorkomen of te verlichten. Spring gerust binnen om jouw persoonlijke situatie van naderbij te bekijken.
» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips