Chloé: Elegant met een vleugje bohemian chic

Chloé: Elegant met een vleugje bohemian chic

Geschreven op 15/04/2024

Chloé

Elegante Brillen met een Vleugje Bohemien Chic

We hebben nieuws: we voegen bij Optiek Van Gorp het gerenommeerde brillenmerk Chloé toe aan ons assortiment! Als je op zoek bent naar tijdloze ontwerpen met een vleugje Parijse flair, dan zul je zeker gecharmeerd zijn door Chloé.

Iconisch Modehuis

Chloé is een iconisch modehuis dat bekend staat om zijn stijlvolle en tijdloze ontwerpen. Het merk weet de moderne vrouw te betoveren met een unieke stijl die klassieke elegantie combineert met moderne verfijning. De monturen zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap.

Vrouwelijkheid en Verfijning

Elke Chloé-bril is op en top vrouwelijk. Je herkent de monturen aan hun ronde vormen, zachte materialen en warme tonen. Vintage elementen worden gecombineerd met moderne lijnen en iconische Chloé-details. Of je nu een zonnebril op sterkte zoekt of een montuur zonder sterkte, Chloé heeft voor elke stijlvolle vrouw iets te bieden.

Chloé Spring-Summer 2024 Eyewear Collection

De nieuwste collectie, gelanceerd voor de lente en zomer van 2024, ademt bewustzijn, creativiteit en inspiratie. De huiscode van de iconische Marcie-tas werd vertaald naar een brillenlijn. Van gedurfde frames met een oversized Chloé-logo op de veren tot vaste waardes in nieuwe vormen en kleuren. Ontdek deze prachtige damescollectie en laat je inspireren!

Wil je meer inspiratie? Breng dan zeker een bezoekje aan onze winkel om de mooiste Chloé brillen en zonnebrillen te passen. Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verleiden door de glamour en retrostijl van Chloé.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips