Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Into Chanel Eyes: Summer 2022

Into Chanel Eyes: Summer 2022

Geschreven op 5/04/2022

Into Chanel Eyes

Chain

Geïnspireerd door de schouderriem van de 11.12-tas, wordt de metalen ketting verweven met leer en de Chanel emblemen. De ketting aan de monturen is meer een juweel dan zomaar een ketting en hangt aan de veren van de monturen. De bekende symbolen van Chanel komen er in voor: De Camellia, pearl, CC, hartje en de letters van Chanel.

Summer 2022

Het voorjaarsweer kan nog wisselvallig zijn, maar één ding is duidelijk: de zomer komt er aan! Dat merken wij niet alleen aan de bloesems maar bovenal aan de lancering van de hoogzomercollectie van modehuis Chanel. Drie nieuwe reeksen tijdloze elegantie, wij zijn er klaar voor!

Twin CC

De ultieme girly signatuur voor een vrouwelijk verhaal: de Twin CC! De iconische Chanel signatuur CC-logo, versierd met een extra CC gemaakt van met de hand ingelegde steentjes voor een dubbel effect. Voor dit nieuwe logo werd inspiratie gehaald uit de 'Logomania' trend uit de jaren 80 en 90. Een echte ode aan vintage.

Summer Night

 We krijgen ons oude leven langzaamaan weer terug en dat willen we vieren! In 2022 trekken we alles dat glinstert en glittert uit de kast. We hebben zóveel zin in alle feestjes die gaan komen, en dat is te zien aan de mode vol strass, pailletten en rushes.


Timeless

Bij een collectie als Chanel horen ook tijdloze classics. Drie nieuwe modellen worden aan de core collectie van Chanel toegevoegd. Elk model is beschikbaar in verschillende kleuren en maten.

 

Benieuwd naar de nieuwste collecties? Als Chanel dealer hebben we steeds de laatst nieuwe modellen op voorraad. Passen kan steeds in onze winkel. We helpen je graag bij je keuze naar een montuur die aansluit met de vorm van gezicht en bij je stijl.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips