Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Christian Dior Brillen en Zonnebrillen: collectie 2021

Christian Dior Brillen en Zonnebrillen: collectie 2021

Geschreven op 23/05/2021

Christian Dior

Het modehuis Dior, opgericht in 1947, kende doorheen de jaren heen zeven ontwerpers die onderdeel zijn geworden van de historie van het merk: Christian Dior, Yves Saint Laurent, Marc Bohan, Gianfranco Ferré, John Galliano, Raf Simons en sinds 2016 Maria Grazia Chiuri

Avenue Montaigne 30 in Parijs is sinds de oprichting het epicentrum van het Huis. Het is de plek waar het hart van Dior klopt. Het merk Christian Dior is niet alleen een gigant in de hedendaagse modewereld, maar heeft ook een ongelofelijk rijke geschiedenis. Door de jaren heen is het één van de bekendste Franse merken geworden en heeft het de harten van jong en oud veroverd.

Naast kleding, parfum en lederwaren heeft het merk al jarenlang een prachtige brillen- en zonnebrillencollectie. De elegantie van het merk straalt door op de stijl van de monturen. Zuivere lijnen die jong en stijlvol ogen worden aangevuld door iconische elementen en gevoel voor details.

Zowel voor dames als heren biedt Dior stijlvolle kunststof monturen in neutrale bruin- en zwarttinten, aangevuld door transparant en wijnrood. Een aantal van de kunststoffen monturen kregen hun naam 'Montaigne' naar het legendarische adres van het Huis. Ook in metaal biedt het merk een verfijnde collectie. De 'Stellaire'-reeks is hierbij ultradun en voelen ook heel licht aan. De mannenreeks kreeg de naam 'Dior Homme'.

Als officiële dealer van Dior heeft Optiek Van Gorp steeds de laatste modellen in huis.

   

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips