Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Top 3 zonnebrillen van collega Nathalie voor zomer 2020

Top 3 zonnebrillen van collega Nathalie voor zomer 2020

Geschreven op 21/04/2020

Een winkel bomvol mooie zonnebrillen én een stralend zonnetje? Daar moésten we wel iets mee doen. Elke week showen we om beurt onze drie favorieten voor de zomer!☀️

Deze week: de drie favorieten van collega Nathalie!😎

In de zomermaanden houdt Nathalie van een stevige wandeling in de natuur. Ongerepte natuur en stilte geeft haar echt vakantiegevoel. Al kan ze een glaasje rosé op een toeristisch pleintje toch ook zeker wel smaken! Ook zij selecteerde haar drie favorieten.

 

Deze Céline met facet-effect is super robuust en prachtig in zijn eenvoud. Een stevig statement dus, mét fijn Céline-merktekentje. Meer foto's ontdek je hier.

Deze vrouwelijke zonnebril met 70s vibe is een echte voltreffer. Zachte degradé-glazen en een montuur dat glanzend goud en zwart combineert. Stijlvol toppertje aan een fijne prijs.  Je kan hier meer foto's bekijken van de bril.

Geometrische vormen zijn hot! Bij een zonnebril met apartere vorm -zoals een zeshoek- kies je beter voor een neutrale kleur, zoals deze mooie Paul&Joe in  transparante perzikkleur. Zo is hij toch gemakkelijk te combineren. Om het nóg beter te maken: van dit model bestaat ook een versie voor meisjes van 8 à 12 jaar! Matchy-matchy! Meer foto's kan je hier bekijken.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips