HERE COMES THE SUN

HERE COMES THE SUN

Geschreven op 2/02/2016

In de zomer hoort een zonnebril onafscheidelijk bij je outfit om je look helemaal af te maken. Belgische wintermaanden worden vaak geassocieerd met koude regenachtige dagen en dus dikke sokken en sjaals. Nochtans is het belang van een goede zonnebril in de winter niet te onderschatten.

UV-straling is heel agressief in de winter, UV heeft immers niets met temperatuur te maken. Doordat de zon in de winter laag staat ten opzichte van de aarde kan de reflectie van de zon aanzienlijk oplopen. Hierdoor worden we allemaal meer blootgesteld aan UV. 

Wie al eens een ochtendwandeling maakt, heeft vast meegemaakt dat het felle zonlicht je zicht verblindt. De zonnestralen vallen schuin, wat ook heel gevaarlijke verkeerssituaties met zich kan meebrengen.

Een zonnebril kan verblinding door de zon gemakkelijk voorkomen. Het is daarom aangeraden te investeren in een kwaliteitszonnebril, al dan niet met glazen op sterkte. Of het nu gaat om een zonnebril, skibril of sportbril. Als vakopticien geven wij je graag advies rond de geschikte keuze.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips