Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Beerse Fiberklaar: wegwerken in de Gasthuisstraat

Beerse Fiberklaar: wegwerken in de Gasthuisstraat

Geschreven op 1/08/2023

Graafwerken voor Fiberklaar

Gasthuisstraat en andere centrumstraten afgesloten

Aan een tijdje is de aanleg van het glasvezelnetwerk van Fiberklaar in Beerse volop bezig. 
Vanaf 7 augustus start Fiberklaar met werken in het centrum van Beerse, meer bepaald in de Gasthuisstraat, Vredestraat en Vrijwilligersstraat. Gedurende ongeveer 1 tot 2 weken zullen deze straten niet toegankelijk zijn voor doorgaand verkeer.

Het afsluiten van de straten zal in twee fases verlopen:

Fase 1: afsluiten Vredestraat en Vrijwilligersstraat, van Vredestraat tot kruispunt met Ijzerstraat. In de Gasthuisstraat wordt dan niet gewerkt waardoor normaal verkeer daar mogelijk is. 

Fase 2: afsluiten Gasthuisstraat, van kruispunt met Boudewijnstraat tot Vredestraat. Vredestraat en Vrijwilligersstraat zijn dan volledig open. 

Aan de grote invalswegen zal een omleiding aangekondigd worden die doorgaand verkeer zoveel mogelijk uit het centrum weert. De plaatselijke omleiding zal in beide fases iets anders zijn. Wel kunnen fietsers, voetgangers en andere zwakke weggebruikers tijdens de werken blijven passeren. Ook onze winkel blijft gedurende de hele periode toegankelijk
Op alle parkings in deze straten geldt een parkeerverbod tijdens de werken. Parkeren op het kerkplein zal wel deze hele periode mogelijk blijven.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips