Oakley Sphaera en BiSphaera

Oakley Sphaera en BiSphaera

Geschreven op 3/04/2024

Oakley Sphaera en BiSphaera Zonnebrillen

Misschien kon je hem de afgelopen weken al opmerken in het peloton tijdens de voorjaarsklassiekers én als podiumbril. Oakley bracht twee nieuwe modellen uit: De Oakley Spaera en Oakley BiSpaera.

Verbeter je zicht met de Oakley Sphaera- en BiSphaera-zonnebrillen, ontworpen voor de moderne atleet. Deze brillen herdefiniëren helderheid en prestaties en belichamen Oakley’s toewijding aan innovatie en lichtgewicht duurzaamheid.

Sphaera-serie

De Sphaera-serie biedt een geavanceerd ontwerp voor multisportliefhebbers. Met een licht en duurzaam montuur zijn deze zonnebrillen perfect voor activiteiten zoals fietsen, hardlopen en golfen. De Sphaera-modellen variëren in prijs van €205 tot €255 en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, carbon, olijfgroen, roze, zwart en een gele limited edition voor de Tour De France.


BiSphaera-collectie

De BiSphaera-collectie levert ongeëvenaarde visuele precisie, ontworpen voor duidelijkheid. Deze zonnebrillen zijn ideaal voor sporters die topprestaties eisen. De Oakley BiSheara bouwt verder op het succes van de bestseller Flak 2.0 XL. De BiSphaera-modellen variëren, afhankelijk van het lenstype, in prijs van €180 tot €230 en zijn ook beschikbaar met glazen op sterkte.


Als Oakley Icon door zijn steeds de allernieuwste modellen beschikbaar bij Optiek Van Gorp. Op onze sportbrillenwebshop Eyesport.be ontdek je deze nieuwe modellen. Ontdek de helderheid van Oakley Sphaera- en BiSphaera-zonnebrillen!

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips