Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Gucci eyewear 2017

Gucci eyewear 2017

Geschreven op 2/03/2017

Sinds de oprichting van het merk in Firenze in 1921 is Gucci uitgegroeid tot één van 's werelds meest toonaangevende modemerken. Naast designerschoenen, -handtassen, kleine lederwaren, parfums, sieraden en een veelgeprezen modecollectie creëerde het merk ook al langer eyewear-collecties. Allemaal met een tijdloze elegantie en steeds 'Made in Italy'.

Begin 2015 begon Gucci met het volgende hoofdstuk in haar geschiedenis, onder de creatieve leiding van Alessandro Michele. Deze nieuwe wind zorgde voor de introductie van een nieuwe, frisse, eigentijdse visie. Dit bracht een heuse 'rebranding' teweeg en het herstel van zijn reputatie als een van de meest invloedrijke 's werelds luxe modemerken. Eclectisch, romantisch en vooral hedendaags zijn de kernwoorden voor de collectie voor 2017. Gucci is volop bezig met zichzelf te heruitvinden door een moderne benadering van mode en daardoor luxe te herdefiniëren voor de 21ste eeuw.

Onze favorieten uit de zomercollectie:

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips