Kempense optieker kleurt fietsbrillen van toprenners

Kempense optieker kleurt fietsbrillen van toprenners

Geschreven op 14/09/2020

 Optiek Van Gorp kleurt fietsbrillen van toprenners

Bij Optiek Van Gorp hebben we al langer een passie voor sport en wielrennen. Al meer dan tien jaar ontwerpen we sportbrillen op maat voor professionele- en amateursporters. Het begon allemaal toen veldrijdster Sanne Cant haar eerste wereldtitel haalde. Graag had ze zoals haar trui bijpassende regenboogstreepjes op haar bril. We maakten een speciale bril voor haar, collega's pikten haar idee op.

Geleidelijk aan kregen we meer naamsbekendheid in de sportwereld. Wat begon als hobby groeide uit tot een internationale webshop www.eyesport.be met klanten in alle werelddelen.

Optiek Van Gorp uit Beerse mocht voor de wielerploeg Jumbo-Visma zestig brillen een gele kleur geven ter ere van de Tour de France van 2020. Het team van onder meer renners Wout van Aert en Primož Roglič houdt er met deze bestelling ernstig rekening mee om in de Ronde van Frankrijk in het geel Parijs te bereiken. “We gaven de bril van Peter Sagan ook al een groene kleur!".

Hiermee kwamen we niet alleen in Het Nieuwsblad, De Gazet Van Antwerpen en op Made In Kempen, maar ook op radio interview bij Radio 2. Het( artikel uit De Gazet Van Antwerpen kan je hieronder lezen.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips