Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Nieuw gepersonaliseerd multifocaal brillenglas

Nieuw gepersonaliseerd multifocaal brillenglas

Geschreven op 18/11/2019

HOYA MYSELF multifocale brillenglazen: haal het beste uit uzelf

Je bril bepaalt een groot deel van je look en uitstraling. In eerste instantie denk je misschien dat vooral het montuur bepalend is, maar óók multifocale brillenglazen spelen een belangrijke rol. Zo kunnen de HOYA MYSELF glazen tegenwoordig helemaal op je behoeften worden afgestemd.

Bij Optiek Van Gorp kijken we hierbij onder andere naar jouw dagelijkse bezigheden, behoeften en stijl. Op basis van deze informatie slijpen we de innovatieve gepersonaliseerde multifocale brillenglazen perfect voor u op maat.

Wist je dat je met multifocale glazen die speciaal voor jou op maat gemaakt zijn beter en comfortabeler kan zien?

+ Helder en scherp zicht bij alles wat je doet

+ Soepelere overgang tussen dichtbij en veraf kijken met minder hoofdbewegingen

+ Geoptimaliseerd zicht voor prettig gebruik van digitale apparaten

+ Stabiel zicht met minder vervorming en vertekening, ook bij het gebruik van digitale apparaten

+ Veel snellere gewenning doordat de brilglazen volledig op je persoonlijke behoeften zijn afgestemd

Wil je ook genieten van optimaal zicht? De deur van onze winkel staat voor je open!

Multifocale brillenglazen speciaal voor jou op maat gemaakt

Uiterst scherp zien op alle afstanden is met de HOYA MYSELF brillenglazen eenvoudiger dan ooit. Dit multifocale glas wordt namelijk net als een maatpak op maat gemaakt, waardoor je zeker weet dat jouw nieuwe bril 100% bij u past. We gaan met jou in gesprek over jouw levensstijl en combineren dit met een high-tech softwareprogramma. Het resultaat is een brillenglas dat volledig op jouw kijkgedrag is afgestemd.

De eindeloze voordelen van de HOYA MYSELF brillenglazen

Deze maatwerk brillenglazen matchen natuurlijk naadloos met uw oogsterkte, maar dat is niet het enige voordeel. Zo verbetert de AdaptEase technologie je blikveld op korte en middellange afstand waardoor je geniet van ongekend scherp zicht. Bovendien zorgt een bril met MYSELF multifocale brillenglazen voor rust op alle kijkafstanden. Ook zijn deze glazen ideaal voor een digitale levensstijl. De kijkovergangen zijn optimaal en daardoor ervaar je extra comfort bij het gebruik van digitale apparaten.

De perfecte multifocale HOYA bril door de laatste digitale techniek

Om de kwaliteit van jouw zicht nóg meer te verbeteren, werken wij met hoogstaande HOYA apparatuur. Hiermee kunnen we exact berekenen op welke plek in het montuur de MYSELF multifocale brillenglazen moeten worden geplaatst. Spring gerust eens binnen bij Optiek Van Gorp in Beerse voor meer informatie over de innovatieve HOYA MYSELF multifocale brillenglazen.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips