Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Verken- en verwenavond in Beerse op 23 Maart 2018

Verken- en verwenavond in Beerse op 23 Maart 2018

Geschreven op 23/02/2018

De lente is weer (bijna) in het land. We voelen het zonnetje weer op onze huid, we horen de vogeltjes fluiten en we zien zelfs al de eerste knopjes aan de bomen verschijnen. Heb jij er al eens bij stilgestaan of je hier wel optimaal van kan genieten? Hoor en zie je de lente ontluiken? Heb je soms last van een vertroebelde blik? Of misschien heb je het idee dat je gehoor je af en toe in de steek laat? Op vrijdag 23 maart - tijdens het verken- en verwenweekend in Beerse - organiseren we een infoavond. Twee gastsprekers geven vrijblijvend info, een hapje en een drankje zorgen voor een zintuigprikkelende avond.

Multifocale oplossingen

In de optiekzaak geeft gastspreekster Viviane De Vries, docente Optiek & Optometrie aan de Odisee hogeschool, een woordje uitleg rond multifocale brilglazen en multifocale contactlenzen. Met deze glazen en/of lenzen kan je zowel dichtbij als veraf alles weer scherp zien!

Sessie 1: start om 18.00u
Sessie 2: start om 19.00u


Gehoorproblemen

In het hoorcentrum vertelt audiologe Laura Broeckx graag alle mogelijkheden in verband met het gehoor. Hoe ontstaat gehoorverlies en wat zijn de verschillende hooroplossingen? Wat zijn oorsuizingen? Laura zal ongetwijfeld kunnen antwoorden op al je vragen.

Sessie 1: start om 18.00u
Sessie 2: start om 19.00u

Wil je graag één of meerdere infosessies volgen? Gelieve je aanwezigheid te​ bevestigen via mail op info@optiekvangorp.be, telefonisch op 014/61.91.49, of door langs te komen in de winkel.

Had je deze avond al andere plannen? En zit je toch met vragen? Spring gerust eens binnen, we staan met het ganse team altijd voor je klaar! Jarenlang voorzien wij jonge en minder jonge ogen en oren van vakkundige oplossingen op maat. 

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips