Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Op de wishlist: Vijf oogstrelende feestgeschenken

Op de wishlist: Vijf oogstrelende feestgeschenken

Geschreven op 30/11/2016

Je kent het wel: iemand in de familie stelt voor om voor de cadeautjes dit jaar namen te trekken. Binnen een vooraf bepaald bedrag een zo origineel mogelijk cadeau zoeken kan een hele opgave lijken. Op zoek naar hét perfecte geschenk voor de feestdagen? In onze Kerst-wishlist zetten wij 5 leuke cadeautips op een rij!

1) NOOZ Leesbril €19.90,-


Kleurrijk, super compact en handig terug te vinden! Ideaal voor iemand die áltijd op zoek is naar zijn/haar leesbril. Deze leesbrillen zijn in 7 toffe kleuren te krijgen en ook als sleutelhanger te gebruiken. Bovendien hebben de brillen geen beentjes en passen dus altijd! 

2) BLUEBERRY Blauwlicht-filter bril €39,-Uren beeldschermwerk eisen zijn tol: hoofdpijn vermoeide ogen, en 's avonds maar niet in slaap kunnen vallen. Klink dit bekend? Dan krijg je waarschijnlijk te veel blauw licht binnen.

Deze kleurrijke brillen bestaan zonder en met leessterkte. Ze beschermen zowel volwassenen als kinderen tegen het blauwe licht dat alle schermen uitstralen. Nachtrust, check!

3) Weerstation €69.90,-

Nooit meer te koud of te warm aangekleed! Waan je een echte Frank Deboosere en wees steeds op de hoogte van: de binnen- en buitentemperatuur, luchtvochtigheid en weersvoorspelling. Bovendien krijg je ook een alarm bij ijzel en stormweer.

4) Skimaskers vanaf €45,-

Met het wintersportseizoen voor de deur is een skimasker onmisbaar. Bovendien heeft Oakley onlangs skimaskers uitgebracht die enorm contrastverhogend werken. Voor een ski-ervaring in HD!

5) Cadeaubon

Geen beter geschenk dan een cadeaubon! Deze kan zowel voor lenzen, een bril of eender wat ingeruild worden. We verpakken de cadeaubon als een echt feestelijk geschenkje. Onder de kerstboom en klaar!

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips