De juiste schietbril bij Optiek van Gorp

De juiste schietbril bij Optiek van Gorp

Geschreven op 1/09/2016

Van alle sporten is schietsport de meest veeleisende sport voor je ogen. Een groot deel van je succes is namelijk afhankelijk van een perfect zicht. In de loop der jaren is door beter materiaal en training het doel bovendien steeds kleiner geworden. Hierdoor is de uitdaging nog intenser geworden.

Elke kleine afwijking in je zichtscherpte, die in het dagelijks leven misschien niet opvalt, kan negatieve gevolgen hebben tijdens het schieten. Daarvoor worden hoge verwachtingen geëist van zowel je ogen als van je schietbril.

De juiste schietbril bij Optiek van Gorp

Voor veel klanten is het kiezen van een modieus montuur een echte uitdaging. Voor de perfecte schietbril is dit niet anders.

Om een miskoop te vermijden, is deskundig advies dan ook aangewezen. Optiek Van Gorp uit Beerse maakt je wegwijs in de verschillende modellen, specifiek voor jouw discipline.

Wij kunnen je helpen in de zoektocht naar een comfortabele schietbril, volledig instelbaar naar je houding en die stabiel op je gezicht staat, met verwisselbare onderdelen en vooral met de juiste correctie, aangepast aan jouw discipline, afstand, leeftijd, belichting en zo verder.
Wij hebben dan ook een brede waaier aan modellen in huis van de grootste merken : Knobloch, Champion, MEC en Jäggi Nova.

Een schietbril ziet er niet alleen anders uit, hij vraagt ook een andere oogmeting. Door onze jarenlange ervaring in oogmeting voor de schietsport kunnen we je de exacte lens voorstellen.

Vaak verschijnen de eerste klachten pas eenmaal de leeftijd van 45 voorbij. Het doel blijft prima zichtbaar, maar het wapen (keep/korrel) wordt met de jaren steeds moeilijker scherp te stellen. Dit is helaas niet met een leesbril op te lossen. Door onze expertise bezorgen wij jou de exacte correctie, volgens jouw leeftijd, jouw discipline, jouw schietafstand en belichting.

Exclusief verdeler voor België: De Vario2 lens

De variolens2 lens is een met silicone-olie gevuld membraan waarvan je de gewenste correctie zelf kan instellen. Door middel van een draaiknop kan je olie bijvoegen of wegnemen, zodat je de sterkte wijzigt en zelf het punt van scherpstellen kan aanpassen volgens de specifieke situatie op het moment zelf.

Je merkt het, topsport-schietsport begint met een goed zicht, en dus met een bezoek aan een specialist. Maak nu een afspraak!

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips