Top 3 zonnebrillen van collega Karel voor zomer 2020

Top 3 zonnebrillen van collega Karel voor zomer 2020

Geschreven op 14/04/2020

Een winkel bomvol mooie zonnebrillen én een stralend zonnetje? Daar moésten we wel iets mee doen. Elke week showen we om beurt onze drie favorieten voor de zomer!☀️

Deze week: de drie favorieten van collega Karel!😎

Voor Karel maakt uitgebreid tafelen het pas écht vakantie. Gelukkig heeft hij ook een andere hobby: wielrennen. Zo reed hij een paar jaar geleden nog de 300km lange Vätternrundan in Zweden! Zijn ideale zonnebril is een tikje sportief, maar zeker multifunctioneel.

 

Deze transparante zonnebril van Serengeti zit ondanks zijn retrolook vol met technologische hoogstandjes. De groen-grijze minerale zonneglazen zijn gepolariseerd en fotochromatisch. Ze passen zich aan de intensiteit van het licht aan en neutraliseren de invallende lichtstralen. Hierdoor wordt de hinder door reflecties tot een minimum herleid. Je kan hier meer foto's bekijken van de bril.

Deze zonnebril van Oakley is de ideale stadszonnebril voor de fietsfanaat. Doordat de rechte beentjes rond het hoofd heen grijpen is het draagcomfort uitmuntend, zeker bij lange autoritten en sportievere activiteiten. De contrastverhogende Prizm brilglazen hebben dezelfde troeven als de Oakley sportbrillen. Meer foto's ontdek je hier.

Deze zonnebril van Giorgio Armani is perfect voor een iets gekledere look. De matte uitvoering zorgt ervoor dat het geheel niet klassiek wordt. Een ideale zonnebril voor op correctie als je net zoals Karel multifocale zonneglazen (een brillenglas met verte- en leescorrectie) nodig hebt! Bekijk hier meer foto's.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips