Twinkelende Kerst-Wishlist

Twinkelende Kerst-Wishlist

Geschreven op 1/12/2020

Beerse Twinkelt! Dit eindejaar zal anders zijn. Net daarom zijn niet alleen de straten en etalages in kerstsfeer, ook slaan Beerse en Vlimmeren de handen in elkaar om samen al twinkelent het eindejaar in te gaan!
Naast een fotozoektocht in de etalages kan je in december door lokaal te shoppen ook mooie prijzen winnen zoals een waardebon voor een restaurant of café naar keuze in Beerse, een lokale tasting of reischeque bij reisbureau Amigo.

Een cadeautje voor iemand die iets speciaal voor je betekend heeft afgelopen jaar? Of gewoon een reden om jezelf eens te verwennen? Wij zetten onze twinkelende kerst-ideetjes voor je op een rijtje!

Een origineel briletui

In 2021 hoef je nooit meer op zoek jaar je bril! Met een leuk briletui'tje hou je je favoriete bril in topconditie! Een leuk printje, zachte vilt of compact formaat voor in de handtas? Voor elk wat wils! Wij zijn helemaal verliefd op de stevige Emma Bridgewater-brildoosjes!

 

Any Di SunCover (vanaf €74.00,-) uiteraard ook geschikt voor optische monturen - zijn niet alleen mooi maar ook praktisch. Het etui beschermt je favoriete bril tegen vuil en krassen en met zijn schitterende kleuren en premiumkwaliteit is het een absolute blikvanger! Het etui is geschikt voor elke vorm en maat van bril en het compacte design neem het weinig ruimte in beslag. De allernieuwste editie in zwart-gouden Midnight Sky thema zijn onze huidige crush (twinkelent)! Ontdek onze briletuis in de winkel of online.

  (

Een stijlvolle brilketting

Eyewear chains zijn een fashionitem - zowel voor je zonnebril als gewone bril. Niet alleen om je bril niet te verliezen, ze worden minstens even vaak gebruikt als eyecatcher! Ook de zwaardere acetaat schakels zijn weer helemaal hip. Wist je dat we ook kettingen hebben die je zowel aan bril als mondmasker kan gebruiken?!      

 

Cleaning Box (€29.9,-)

Voor brillendragers was 2020 geen al te best jaar. De combinatie van bril en mondmasker heeft tot heel wat frustraties geleid. De Optiek Van Gorp Cleaning Cadeau-set werd samengesteld zodat je alles hebt voor het onderhoud van je bril, inclusief anti-damp product.

Ken je dus iemand wiens bril ALTIJD vuil is? Dan is dit het ideale assortiment! De box is ook beschikbaar online & als je dat wenst maken we er meteen een mooi pakje van!

Oakley Accesoires (vanaf €20,-)

Het sportmerk Oakley biedt meer dan alleen mooie brillen! Ook voor tal van accessoires bieden we een ruim aanbod. Een warme wintermuts, kwalitatieve handschoenen, petten, fiets- en armwarmers of misschien wel een leuke rugzak...? Voor de optimisten die alvast dromen van wintersport is een skimasker onmisbaar. Met een degelijk masker doe je immers jàren. Bovendien heeft Oakley skimaskers die enorm contrastverhogend werken. Voor een wintersport-ervaring in HD!

  

Cadeaubon

 

Ken je iemand die nog op zoek is naar de perfecte bril? Sportbril? Of een zonnebrillen-verslaving heeft? Dan is een cadeaubon van Optiek Van Gorp het ideale geschenk. Wij zorgen voor een feestelijke verpakking! 
Weinig tijd voor kerstinkopen? Bestel jouw cadeaubon online en kom hem later ingepakt ophalen of laat hem thuis leveren.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips