Oakley Tour De France 2023 collectie

Oakley Tour De France 2023 collectie

Geschreven op 3/07/2023

Oakley Tour de France 2023 collectie

Symbolen van de TDF

De 2023 Tour de France collectie van Oakley® is geïnspireerd op een van de meest herkenbare symbolen binnen het wielrennen: de gele trui. Deze prestigieuze trui wordt iedere dag door de leider van het algemene klassement gedragen en wordt op de Champs-Elysée aan de algemene winnaar overhandigd. Het dragen van deze trui, ook al is dit slechts gedurende één etappe, wordt als een van de grootste prestaties binnen de sport beschouwd, aangezien de trui de excellentie en prestige uitstraalt van iedereen die hem draagt.

De collectie omvat bestseller modellen als Encoder Strike, Sutro Lite Sweep, Radar EV Path en Sylas. Elk exemplaar uit de collectie is behandeld met de splinternieuwe Tour de France speed splatter-verftechniek van Oakley. Het concept achter deze techniek is dat elk montuur een impressie biedt van de snelheid, de richting en de beweging van de wedijverende wielrenners. Alle eyewear uit de Tour de France Collection is voorzien van de lasergravering in de vorm van het logo van de Tour op het brillenglas en een custom microbag en verpakking.

Design & Technologie

Oakley® heeft Encoder Strike gecreëerd met als doel sporters te helpen hun grenzen te verleggen. Naar aanleiding van ervaringen van sporters uit Team Oakley hebben designers functionele behoeften gecombineerd met elementen uit ons erfgoed. Het resultaat is een montuur dat een premium oplossing biedt voor sporters die naar topprestaties op zoek zijn. De vorm van het brillenglas, wordt mogelijk gemaakt dankzij PhysioMorphic Geometry™. En tegelijkertijd zorgt het design van de zonnebril met ventilatie voor een uitstekende luchtstroom. Het montuur is gemaakt van O Matter™, een materiaal dat sterk, comfortabel en duurzaam is.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips