Top 3 zonnebrillen van collega Kristel voor zomer 2020

Top 3 zonnebrillen van collega Kristel voor zomer 2020

Geschreven op 7/04/2020

Een winkel bomvol mooie zonnebrillen én een stralend zonnetje? Daar moésten we wel iets mee doen. Elke week showen we om beurt onze drie favorieten voor de zomer!☀️

Deze week: de drie favorieten van collega Kristel!😎

Kristel houdt van een vrouwelijke look, die toch een tikje sportief is. Zelf houdt ze in de zomermaanden van een ritje met de elektrische fiets of is ze op de golfbaan te vinden. Mét een terrasje nadien.

 

Deze zonnebril van Prada is super classy! Moderne oudroze kleuraccenten en een glam-chique gouden afwerking zorgen voor een ronde oversized vorm met een must-have uitstraling.
De zonneglazen zijn categorie 2, wat het een ideale stadszonnebril of zonnebril voor tussenseizoen maakt. Niet té donker als je ergens binnen wandelt. Meer foto's ontdek je hier.

Deze zonnebril van Dolce&Gabbana is een echt stijlvol lichtgewicht! Het bicolor - goud met bruin - geeft het montuur toch een sportievere look. Zijn strakke vormgeving en randloos montuur onderaan zorgen voor heel fijne verhoudingen. Bekijk hier meer foto's.

Deze dameszonnebril van Giorgio Armani is klassevol door twee uitgesproken elementen: de vrouwelijke cat-eye vorm en de stoere dubbele aviator-brug. De combinatie van het donkerbruine montuur en de zachte flash gouden glazen maken het een exemplaar dat met elke stijl te matchen is. Felle spiegelglazen zijn al een paar jaar op hun retour, maar zachte flash-spiegelglazen zijn dan weer alomtegenwoordig. En kunnen ook op sterkte - Yes! Je kan hier meer foto's bekijken.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips