Op de wishlist: Vijf oogstrelend mooie feestgeschenken

Op de wishlist: Vijf oogstrelend mooie feestgeschenken

Geschreven op 3/12/2019

Op zoek naar hét perfecte geschenk voor de feestdagen? In onze Kerst-wishlist zetten wij 5 leuke cadeautips op een rij! 

 1) Sunny Cords €24,-

 
Deze eyewear chain is een fashionitem - zowel voor je zonnebril als gewone bril.
In principe is deze ontwikkeld om je bril niet meer te verliezen, maar wordt minstens even vaak gebruikt als eyecatcher!

2) Any Di SunCover vanaf €74.00,-


In 2020 hoef je nooit meer op zoek jaar je bril! ANY DI sunCovers - uiteraard ook geschikt voor optische monturen - zijn niet alleen mooi maar ook praktisch. Het lederen etui beschermt niet alleen je favoriete bril tegen vuil en krassen, maar met zijn schitterende kleuren, hoogwaardige uitstraling en absolute premiumkwaliteit is het een absolute blikvanger! Het etui is geschikt voor elke vorm en maat van bril en door het compacte design neem het weinig ruimte in beslag.

3) Oakley Accesoires vanaf €20,-

    

Het sportmerk Oakley biedt meer dan alleen mooie brillen! Ook voor tal van accessoires bieden we een ruim aanbod. Een warme wintermuts, kwalitatieve skihandschoenen, een cycling shirt, been- en armwarmers of misschien wel een leuke rugzak...? 

4) Skimaskers vanaf €45,-

Met het wintersportseizoen voor de deur is een skimasker onmisbaar. Bovendien heeft Oakley onlangs skimaskers uitgebracht die enorm contrastverhogend werken. Voor een ski-ervaring in HD!

Een deel van onze selectie kan je terugvinden op onze sport-webshop!

5) Cadeaubon

Geen beter geschenk dan een cadeaubon! Deze kan zowel voor lenzen, een bril of eender wat ingeruild worden. We verpakken de cadeaubon als een echt feestelijk geschenkje. Onder de kerstboom en klaar!

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips