Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Serengeti zonnebrillen: 'The most advanced eyewear'

Serengeti zonnebrillen: 'The most advanced eyewear'

Geschreven op 9/04/2021

Niet voor niets is de slogan van Serengeti zonnebrillen ‘The most advanced eyewear’. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn superieure glazen. Deze ongekende glaskwaliteit is te danken aan de combinatie van vier technologieën: polarisatie, fotochromatische eigenschappen, blauwlichtfiltering en de minerale glazen. Hierdoor behoort het merk tot de beste zonnebrillen ter wereld. Wij hebben dan ook steeds de laatste modellen Serengeti zonnebrillen in voorraad.

Serengeti werd opgericht in Florida in 1985. Serengeti positioneerde zich direct in de topklasse van de markt van de polariserende zonneglazen, vooral door de unieke combinatie van zonneglas-eigenschappen en belangrijke innovaties op gebied van de monturen. Door de unieke optische kwaliteit zijn Serengeti zonnebrillen ideaal voor bij het autorijden.

DE TECHNOLOGIE ACHTER SERENGETI ZONNEBRILLEN

PHOTOCHROMATISCH (light adjusting technology)

Alle Serengeti zonneglazen zijn photochromatisch. Dit wil zeggen dat ze, zelfs in de auto, zich automatisch aan de lichtintensiteit aanpassen. De lichtgevoelige moleculen in het zonneglas passen zich constant aan. Hoe sterker de zon schijnt, hoe donkerder uw zonnebril wordt. Aangezien de technologie ìn de glazen zit, verslijt deze niet en blijft ze constant actief, ook na jaren gebruik. 

SPECTRAL CONTROL (blauw licht filter)

De blauwlicht-filter biedt ongeëvenaarde en superieure contrast- en kleurversterking door het uitfilteren van specifieke kleuren in het zichtbare lichtspectrum. Dit resulteert in scherpere kleuren en heldere beelden terwijl een natuurlijke kleurbalans behouden blijft. Serengeti zonneglazen reduceren het verblindende en afleidende blauw licht dat oogvermoeidheid veroorzaakt. De Serengeti zonneglazen snijden als het ware door mist en schitteringen voor een optimale visuele helderheid, zelfs op grote afstand. 

POLARISATIE

Licht kan reflecteren op verschillende oppervlakken, zoals water, sneeuw of het natte wegdek. Serengeti’s polariserende technologie verwijdert de schittering, en de vermoeidheid en spanning die het veroorzaakt op uw ogen. U kan zich met Serengeti’s polariserende zonneglazen veilig op de weg begeven zonder het risico op verblinding. Deze zonneglazen bieden ook UV-bescherming tot en met 400 nanometer, zodat het schadelijke zonlicht niet tot in de ogen terecht komt.

Op brilcorrectie verkrijgbaar

Bovendien kunnen bijna alle Serengeti zonnebrillen op sterkte gemaakt worden, zowel met enkelvoudig zicht als met multifocale glazen. Er zijn weinig zonnebrillen die dezelfde heldere blik geven als de pareltjes van Serengeti . Dat is maar goed ook, want je wilt jouw Serengeti zonnebril het liefst iedere dag van het jaar dragen.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips