Wintertrends brilmode 2022

Wintertrends brilmode 2022

Geschreven op 21/10/2022

Wintertrends brilmode 2022-2023

Colorful Winter

Een nieuwe bril kiezen kan een hele uitdaging lijken. Past deze bril bij mijn gezicht én stijl? Is het montuur niet opvallend genoeg of net té opvallend? Past de kleur bij me? Enkele vragen die brildragers maar al te goed kennen. Wij helpen je graag bij het kiezen van jouw perfecte montuur.

Bij het uitzoeken van een montuur moet je rekening houden met drie belangrijke factoren, namelijk je haarkleur, je huiskleur en je gezichtsvorm. Wij zoeken samen met jou het perfecte montuur uit.

Dit najaar vind je kleurrijke paletten, vintage metalen en een terugkeer naar de classics. Uitgesproken, meer vierkant dan rond en vooral lekker groot. De rest mag jij invullen op basis van jouw gezichtsvorm en persoonlijkheid. Maar wees vooral niet band op op te vallen dit najaar. Jij mag er zijn! Poweren dus met je nieuwe bril.

Berg je mooie pastelkleuren op voor de zomer van volgend jaar, het is tijd om te gaan voor de levendige energie van rijke en kleurrijke tinten die deze herfst/winter de brilmonturen domineren. Dit is een trend voor wie durft. Experimenteer met heldere kleuren in blauw, roze en paars en andere levendige tinten om die winterdagen op te fleuren. In tegenstelling tot de felle kleuren is olijfgroen één van de hotste trends voor het najaar van 2022. Groene brilmonturen zijn de beste partner voor je herfstoutfits. Deze subtiele, aardse tint zal goed blenden en een unieke, trendy touch aan je lok geven.

  

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips