Jaarlijkse vakantiesluiting van 15 - 21 juli. Wij zien jullie graag terug vanaf 22 juli.

Theo Kindercollectie: Kiekeboe x Theo

Theo Kindercollectie: Kiekeboe x Theo

Geschreven op 28/10/2023

Kiekeboe x Theo for kids

theo's eerste kinderbrilcollectie

 

Leuk nieuws vanuit het leukste en kleurrijkste brillenmerk van België! Het brillenmerk theo heeft een collectie ontworpen en gelanceerd voor kleine brildragers. De vrolijke kinderbrillencollectie is een ode aan de geliefde Kiekeboes van striptekenaar Merho.

Het Belgische merk introduceert trots zijn eerste reeks kinderbrillen, knipogend naar de iconische Kiekeboe-familie. Merho bedacht een uniek theo-Kiekeboe verhaal om hun liefde te bezegelen. Na ouders en grootouders zullen kinderen voor het eerst kunnen genieten van hun eigen unieke en opvallende theo-brillen, waarmee ze toetreden tot de bruisende wereld van speelse, stijlvolle en kleurrijke designs.

De modellen dragen de namen van Kiekeboe-personages waaronder Fanny, Froe, Joeksel, Kiekeboe, Charlotte, Marcel en Nopel. Als extra promotie werkte Merho een promotiestripje uit met Konstantinopel in de hoofdrol. Merho is zelf ook al meer dan twintig jaar een tevreden brildrager van het merk theo.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips