Chanel Eyewear collectie lente/zomer 2023

Chanel Eyewear collectie lente/zomer 2023

Geschreven op 24/04/2023

Chanel

Eyewear collectie lente/zomer 2023

Modehuis Chanel heeft voor deze zomer weer enkele nieuwe zonnebrillen ontworpen: de ‘Happy Pearl’, ‘Love Quilting CC’ en '90s CC' collectie. Wil je weten waar de inspiratie voor deze zonnebrillenreeksen vandaan kwam? Lees dan zeker verder!

“A new Chanel spirit,

thanks to its playful and colored

designs: it embodies

the feeling of Spring.”

 

Happy pearl

Acetaat en trendy vormen zijn voorzien van nieuwe en frisse kleuren! Deze reeks brillen wordt afgewerkt met de iconische Chanel parelsnoer, geïnspireerd op iconische riemen die werden gebruikt in de modeshow van Chanel. Deze brillen worden voorzien van een luxe Chanel-box waarin een speciale ruimte voorzien is om de ketting te bewaren.

 

 

Love Quilting CC

Voor de Love Quilting CC werkte modehuis Chanel met een tijdloos kleurenpalet en nieuwe bicolor combinaties. De gewatteerde brilpootjes zijn een modern en trendy patroon dat geïnspireerd is op de iconische Chanel matelassé handtas. Ook worden de brillen met veelvuldig kleine metalen CC-logo's afgewerkt.

  

CC 90s

Een nieuw kleurenpalet verrijkt met pasteltinten als roze, perzik en vanille: fris en zomers. Groot metalen CC-signature logo, perfect uitgelijnd met het acetaat - zeer iconisch.

 

 

“New shapes and a new color palette,

with fresh pastel tones and new tortoise shades,

make this new collection

all you need for summer!”

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips