Eindejaarsactie: Liever Lokaal

Eindejaarsactie: Liever Lokaal

Geschreven op 5/12/2023

SHOP & WIN

Eindejaarsactie Liever Lokaal

Schrijf de data 9 december 2023 tot 15 januari 2024 alvast in je agenda en geniet van een feestelijk eindejaar vol lokale verrassingen.

Doe mee en maak kans!

Van 9 december 2023 tot 14 januari 2024 heeft de provincie Antwerpen samen met de deelnemende gemeentes een geweldige eindejaarsactie voor jou in petto. Dit om consumenten die lokaal kopen en onze geliefde lokale handelaars steunen te belonen. Gemeente Beerse en Optiek Van Gorp doen uiteraard mee aan dit mooie initiatief!

Hoe doen we dat?

Tijdens je eindejaarsinkopen bij Optiek Van Gorp zijn er twee mooie prijzen te winnen: een Liu Jo Handtas (waarde €149,-) en Emporio Armani Rugzak (waarde €250,-)! En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de provincie Antwerpen zelfs een spectaculaire hoofdprijs die uit alle deelnemende consumenten wordt geloot: 3 splinternieuwe NORTA e-bikes ter waarde van 2 599€.

  

Wat moet jij doen?

Scan vanaf 9 december bij ons simpelweg de QR-code en je kan meteen deelnemen. Zo eenvoudig is het! Hoe vaker je lokaal winkelt en de QR-codes scant, hoe groter jouw kans op het winnen van de e-bikes. Download hier de wedstrijdapp.

Met Liever Lokaal willen we onze verbondenheid als winkeliers versterken en laten zien dat lokale winkels de ruggengraat vormen van onze samenleving. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ze blijven floreren en bijdragen aan de unieke charme van onze steden en dorpen!

Dus waar wacht je nog op?

Trek eropuit, ontdek de prachtige lokale winkels bij jou in de buurt en maak kans op geweldige prijzen. Vergeet niet: 'Liever Lokaal' is meer dan een actie, het is een statement.

» Meer blogitems
Naar de webshop

In onze webshop kunt u terecht voor contactlenzen, zonnebrillen, sportbrillen, verrekijkers, nachtkijkers en schietbrillen.

NAAR DE WEBSHOP

Nieuwsbrief

Ontvang als eerste aanbiedingen, nieuws & tips